- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.881
Squat bacak kalinlastiriyor amaKız sen 2003lü değil miydin ne liposu ne suctionı git squat yap
hepicüğünden yakışıklı.ben bayıldımmm.kesinlikle ayrılmasınnnUnlulerden kime benziyor
Heeee ben de ne safim adina diyince kendime alindim sorrykız yok estetik doktoru akraba hakkında konu var.
kaç yıllık üyeyim hakkımda konu açılmadı.senin hakkında niye açılsın?Heeee ben de ne safim adina diyince kendime alindim sorry
Valla mihepicüğünden yakışıklı.ben bayıldımmm.kesinlikle ayrılmasınnn
O da dogru ama umut fakirin ekmegidir be ablakaç yıllık üyeyim hakkımda konu açılmadı.senin hakkında niye açılsın?
Sen daha iyi bulursun boş verValla mi
Bi ben bulamadim birini soyle
Gecen dalga geciyorlardi sap geldin sap gidiyorsun diye
kudra orada linç team başkanı.ben de onun çırağıyımm ha ha haPina bdvde kaosu bulunca burayı unuttu haha
Sen de insallah cok mutlu olursunSen daha iyi bulursun boş ver
Dur daha yeni başlıyoruz ne geçmesi kızımSen de insallah cok mutlu olursun
Ben gecmisim o islerden
Ne bir sevenim var ne seven bir kalbimDur daha yeni başlıyoruz ne geçmesi kızım
Allah razı olsun canım anlamların atesı dusmuyor terlıyor lar habıre haller yokIns degildir canımcok geçmiş olsun
kımseye gıtmıyorum zaten ama işte uzuluyorumRabbim şifa versin kuzum... Sen uzak dur onlardan bebeğin var senin
Gecmis olsunAllah razı olsun canım anlamların atesı dusmuyor terlıyor lar habıre haller yok
ne zaman isterseniz gelebilirsiniz tabikiSelamlar hanımlar ben de sohbetinize dahil olabilir miyim arada? :)
Ne kaosu ? Hangi konu ?Pina ve giggles bdvde kaosu bulunca burayı unuttular haha
Ne oldu kuzu ?Allah razı olsun canım anlamların atesı dusmuyor terlıyor lar habıre haller yok
beni takip etNe kaosu ? Hangi konu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?