- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.901
altıma kaçırdım gülmektenn.kız fitne hani bura izlenmiyordu paranoyaktık.bak takiptelermişş meğerseTükkan kapandı
Ben yazarken kimseye gel demiyorum, ortaya patlatıyorum.kızlar bir geyik topiği var tüm linç ekibi orada dediler.bizim topik olmasın bu?neremiz linç ekibi ayoll?şurda eğlenmekte suç oldu kıskandılar zaar
altıma kaçırdım gülmektenn.kız fitne hani bura izlenmiyordu paranoyaktık.bak takiptelermişş meğerse
var da en ünlü üyeler burada ama.Bizden mi bahsediyordu ki?
Bir sürü geyik topiği var
vaşşşş çırak linçli geldi arkadaşlarrrSiz misiniz len o lincciler hee
Hayir konudan çıkış yapmıştım hshshshdhd lincciler kim diye ariyordumSen en son yatmıyormuydun
Hshshshshs ban yememek için cok saapmiyorum ben canim sıkılıyor sonravaşşşş çırak linçli geldi arkadaşlarrr
Ben dedim biri bizi gözetliyor aceba kac tane daha var gelin gelinHayir konudan çıkış yapmıştım hshshshdhd lincciler kim diye ariyordum
şurda bizbizeyiz allah var yukarda.ne linçimi gördün?doğru söyle çarpılırsın alimallahHayir konudan çıkış yapmıştım hshshshdhd lincciler kim diye ariyordum
Hatırlıyormusun bir ogretmeni linclemistik birkere hshshdhdşurda bizbizeyiz allah var yukarda.ne linçimi gördün?doğru söyle çarpılırsın alimallah
şurda bizbizeyiz allah var yukarda.ne linçimi gördün?doğru söyle çarpılırsın alimallah
Vallah ilk defa gelmisem hsvsvsvsvBen dedim biri bizi gözetliyor aceba kac tane daha var gelin gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?