- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.921
cıkssss asla yapmammmm.nikimi ele geçirmişlerdirHatırlıyormusun bir ogretmeni linclemistik birkere hshshdhd
Hatırlıyormusun bir ogretmeni linclemistik birkere hshshdhd
Kuzenin yazmıştır bencecıkssss asla yapmammmm.nikimi ele geçirmişlerdir
şıracının şahidi bozacı oldu.kim inanır ayol sana?Ben görmedim.
Yok anam estağfurullahKutsal mesleğe dil mi uzattınız
onu kaybettik evleniyor 1 aya.bana yeni bir kuzen lazımm.var mı aranızda kuzeninden kurtulmak isteyennn?Kuzenin yazmıştır bence
şıracının şahidi bozacı oldu.kim inanır ayol sana?
bilmiyorum ki.kaçıncı konu açıldı bir öğrenemedik linç takımı kimBen ponçik değil miyim yani
seni hep linç ediyorlar.linççi olarak tanınma bariiiAktif iki tane geyik topiği var. Öteki topiktekiler çok tatlış onlardan linççi diye söz edilmesi imkansız. Burdan söz ediliyor bence.
Bahsedilen linççi tayfa sizler değilsiniz. Kim oldukları zaten biraz çetrefilli bir konu takibinde hemen ortaya çıkıyor. Sizler çoğunlukla makul ve iyi niyetli hanımlarsınız.şurda bizbizeyiz allah var yukarda.ne linçimi gördün?doğru söyle çarpılırsın alimallah
Kim tatlış?Aktif iki tane geyik topiği var. Öteki topiktekiler çok tatlış onlardan linççi diye söz edilmesi imkansız. Burdan söz ediliyor bence.
Ben de onu düşündüm halbukim ben hep linç yiyorum bir anda kendimi vahşet teamin ortasında buldumseni hep linç ediyorlar.linççi olarak tanınma bariii
Bahsedilen linççi tayfa sizler değilsiniz. Kim oldukları zaten biraz çetrefilli bir konu takibinde hemen ortaya çıkıyor. Sizler çoğunlukla makul ve iyi niyetli hanımlarsınız.
ben de şaşırdımm.sadece akıllara zarar konularda geyik yaparım diğer konulara hep düzgün yorumlar yapıyorummmBahsedilen linççi tayfa sizler değilsiniz. Kim oldukları zaten biraz çetrefilli bir konu takibinde hemen ortaya çıkıyor. Sizler çoğunlukla makul ve iyi niyetli hanımlarsınız.
heryerde bir don konuşuluyor.donlarımdan soğudum ayollYa aman bosverin linç yiyenlerin çoğu hakediyor. Abartarak yazarlarsa linc yerler boyle ayrica bilerek yaziyor çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?