- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.941
Ben o muhabbeti anlamadim hshshsh ayrica o uyelerden biriylese takistim kendi konumda kocama yazan kadini savunmuştu o yuzden atlaya atlaya okudum hdhshshheryerde bir don konuşuluyor.donlarımdan soğudum ayoll
üyenin biri yırtık donlarının resmini paylaşmış ben görmedim donları.sonra da siteden atılmış.haa neden atılmış onu da anlamadım.don kötü bir şey galiba.bir de neden yırtıklar orasını heççç anlamadımmBen o muhabbeti anlamadim hshshsh ayrica o uyelerden biriylese takistim kendi konumda kocama yazan kadini savunmuştu o yuzden atlaya atlaya okudum hdhshsh
Nickin hiç ponçik değil canım üzgünüm...Ben ponçik değil miyim yani
Ahahsjsjs ben kaçırıyorum boyle fotoları ya yazıklar olsunüyenin biri yırtık donlarının resmini paylaşmış ben görmedim donları.sonra da siteden atılmış.haa neden atılmış onu da anlamadım.don kötü bir şey galiba.bir de neden yırtıklar orasını heççç anlamadımm
bir üye vardı yeni evli.kadını kiradan kurtarıp evine oturtmuş eş ailesi.konu açtı kaynanamın evi daha büyük onu bana vermesi gerekmezmiydi diye?hee gurbann gerekmez mi?hatta birinde otur diğerini kiraya ver kaynanayı da huzurevine yolla demeliydikkDuymak istemedikleri yazıldığında "İmi linçliyirsiniz". Her konu açana "evet cınım sen haklısın", "beşi bir yerde yetmez kız, kayınbaba evi de üstüne yapsın" yazmamız bekleniyorsa zaar.
seninki klass amaa.Nickin hiç ponçik değil canım üzgünüm...
Bir tanesine de kayınailesi ev vermişti. Faturalarını ödemiyorlar diye ağlıyordu.bir üye vardı yeni evli.kadını kiradan kurtarıp evine oturtmuş eş ailesi.konu açtı kaynanamın evi daha büyük onu bana vermesi gerekmezmiydi diye?hee gurbann gerekmez mi?hatta birinde otur diğerini kiraya ver kaynanayı da huzurevine yolla demeliydikk
Gel de linç etme.Bir tanesine de kayınailesi ev vermişti. Faturalarını ödemiyorlar diye ağlıyordu.
yok giyilmişmiş.ben de kaçırdımmAhahsjsjs ben kaçırıyorum boyle fotoları ya yazıklar olsunaldiklarim defolu çıktı diye falanmi attı acaba
Bu dizi bitti, modası da geçti. Değiştiricem bi ara elimde şahane nick var. Acil çıkış planı olarak elimde tutuyorum. Tanıdığım biri nickimi öğrenirse falan hemen yenisine geçicemseninki klass amaa.
Benim de donum güvende neyse kişimdi bir karar alalımm resim atmaya çekinenler onun yerine donlarının resmini de atabilirler.ben resim attım donum güvende.siz düşününnn
Ulan bir saattir don konusu ariyorumyok giyilmişmiş.ben de kaçırdımm
ben çoktann deşifre oldumm.komşum burada üniversiteden arkadaşım burada.en son memleketlim bir üyenin abla dediği kadın da akrabam çıktı .ben yandımm siz yanmayınnnBu dizi bitti, modası da geçti. Değiştiricem bi ara elimde şahane nick var. Acil çıkış planı olarak elimde tutuyorum. Tanıdığım biri nickimi öğrenirse falan hemen yenisine geçicem
kız ikimiz ikili bir linç ekibiyiz ya.Kimseye durduk yere bişey yapmadım içim rahat.
Ceycey yeni av pesindesinşimdi bir karar alalımm resim atmaya çekinenler onun yerine donlarının resmini de atabilirler.ben resim attım donum güvende.siz düşününnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?