geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben o muhabbeti anlamadim hshshsh ayrica o uyelerden biriylese takistim kendi konumda kocama yazan kadini savunmuştu o yuzden atlaya atlaya okudum hdhshsh
üyenin biri yırtık donlarının resmini paylaşmış ben görmedim donları.sonra da siteden atılmış.haa neden atılmış onu da anlamadım.don kötü bir şey galiba.bir de neden yırtıklar orasını heççç anlamadımm

Ahahsjsjs ben kaçırıyorum boyle fotoları ya yazıklar olsun aldiklarim defolu çıktı diye falanmi attı acaba

Duymak istemedikleri yazıldığında "İmi linçliyirsiniz". Her konu açana "evet cınım sen haklısın", "beşi bir yerde yetmez kız, kayınbaba evi de üstüne yapsın" yazmamız bekleniyorsa zaar.
bir üye vardı yeni evli.kadını kiradan kurtarıp evine oturtmuş eş ailesi.konu açtı kaynanamın evi daha büyük onu bana vermesi gerekmezmiydi diye?hee gurbann gerekmez mi?hatta birinde otur diğerini kiraya ver kaynanayı da huzurevine yolla demeliydikk

Bir tanesine de kayınailesi ev vermişti. Faturalarını ödemiyorlar diye ağlıyordu.

Bu dizi bitti, modası da geçti. Değiştiricem bi ara elimde şahane nick var. Acil çıkış planı olarak elimde tutuyorum. Tanıdığım biri nickimi öğrenirse falan hemen yenisine geçicem
ben çoktann deşifre oldumm.komşum burada üniversiteden arkadaşım burada.en son memleketlim bir üyenin abla dediği kadın da akrabam çıktı .ben yandımm siz yanmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…