- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.221
ama kavga çıkmamışşşBu sefer adını verdiler, kaçak dövüş değil
sitenin en libidolu üyesi, sensin hakkında konu açan yok.yazıklar olsunnnnYine mi Kudra hakkında konu açılmış?
Aman şimdi buna üzülüp konu açmasitenin en libidolu üyesi, sensin hakkında konu açan yok.yazıklar olsunnnn
Aman zaten konuya hakim de değilim, hepsini kaçırdım bugün dışarıdaydım ahsjjajsjMargaret Hale oralar cısssss buraya gel
ben de eve geldiğim de 70 kusür sayfaydı.Ama arada beni ananlar olmuşşşş.hem de dost sandığımmm fitne yapmış fücurluğunuAman zaten konuya hakim de değilim, hepsini kaçırdım bugün dışarıdaydım ahsjjajsj
Kötü mü anmışlar ki? Sanaben de eve geldiğim de 70 kusür sayfaydı.Ama arada beni ananlar olmuşşşş.hem de dost sandığımmm fitne yapmış fücurluğunu
ceyceye yürümediler bugün gibi birşey yazmış bir üye.bizim fitne de onu kim ne yapsın sitede bu kadar genç güzel kadın varken demiş.kıskançççççççççç kadınnn hıhhhhhKötü mü anmışlar ki? Sanaatanın elleri kırılsın
Vay hayın!!!!!! Ben sana yürürüm merak etme.ceyceye yürümediler bugün gibi birşey yazmış bir üye.bizim fitne de onu kim ne yapsın sitede bu kadar genç güzel kadın varken demiş.kıskançççççççççç kadınnn hıhhhhh
sitede de 25 den gün aldım yazdı kendi için.en az 80 yaşında bastonla yürüyor ne 25 iVay hayın!!!!!! Ben sana yürürüm merak etme.
Ben bebişim dedim farkettin ama di mi?ben de eve geldiğim de 70 kusür sayfaydı.Ama arada beni ananlar olmuşşşş.hem de dost sandığımmm fitne yapmış fücurluğunu
Keşke hep Fatih‘in İstanbul’u fethettiği yaşta kalsak ama olmuyor işte.sitede de 25 den gün aldım yazdı kendi için.en az 80 yaşında bastonla yürüyor ne 25 i
Onu ben yazdıydım.ceyceye yürümediler bugün gibi birşey yazmış bir üye.
neyyyyy.senin yüzünden mi bana kart dendi şimdii?Onu ben yazdıydım.
aynenDirekt eyleme geçmiş işte lafta bırakmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?