- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.201
soracaktım az daha kım goturecek dıyeBen dışarı çıkacağım ama korkmayın eşim götürecekgörüşürüz akşama
Direkt eyleme geçmiş işte lafta bırakmamışKız kim sana konu aç dediburda espri yapmıştım devamlı yaparım hatta dur bir kaynana konusu açayım dur bir açım geçinemiyorum konusu açayım diye ama hiç açmadım yahuuu. Seni tebrik ederim ama sitenin en akla zarar konularından birini açtın
selam.bugün benim gezme günümm.avm ye ve yemeğe gittim. ilk defa dışarda yemek yedim açık havada 1yıldan beri.telefonlara baktım sinirim bozuldu.benimkinin pilini değiştirttim .kıza belki oppo falan alacağım henüz bilmiyorumm.H Heytttt be neredesin?
Oh oh iyi yapmışsın. Olaylı konu vardı geneselam.bugün benim gezme günümm.avm ye ve yemeğe gittim. ilk defa dışarda yemek yedim açık havada 1yıldan beri.telefonlara baktım sinirim bozuldu.benimkinin pilini değiştirttim .kıza belki oppo falan alacağım henüz bilmiyorumm.
yaaa gene mi kaçırdımmmm.nasıl bir konuydu acaba?kim açtı acaba?Oh oh iyi yapmışsın. Olaylı konu vardı gene
Valla manyak konu kaçırdınselam.bugün benim gezme günümm.avm ye ve yemeğe gittim. ilk defa dışarda yemek yedim açık havada 1yıldan beri.telefonlara baktım sinirim bozuldu.benimkinin pilini değiştirttim .kıza belki oppo falan alacağım henüz bilmiyorumm.
Hala açık bdv'deyaaa gene mi kaçırdımmmm.nasıl bir konuydu acaba?kim açtı acaba?
kim ben yokken konu açtııı?çokk kızdımm yasaklansınn banlansınn o üyeeeValla manyak konu kaçırdın
ayyy evlere şenlikk.kudra hakkında konu açılmış puha ha haa.ve üye hala banlanmamışş.Hala açık bdv'de
Mune yıllık izine mi çıktı ki.ayyy evlere şenlikk.kudra hakkında konu açılmış puha ha haa.ve üye hala banlanmamışş.
zavallım annanya dün gece konu açtı.10 dakika sonra mune gelmiş hem de 2 kere yazmış.kadersiz annanyammmmMune yıllık izine mi çıktı ki.
hele durun az okuyayım döneceğimm.yılın bombasııı bu konuuuMune yıllık izine mi çıktı ki.
Aa ben görmedim.zavallım annanya dün gece konu açtı.10 dakika sonra mune gelmiş hem de 2 kere yazmış.kadersiz annanyammmm
o da akıllara zarar bir konuu.Aa ben görmedim.
ben de bir gezmeye gittim geldim kudralobar hakkında açılan konu 70 kusür sayfa olmuşş.vizdansızlarrrrBir tatile gidip geldim üç yüz sayfa konuşmuşsunuz el insaf. Neresinden yakalayacağım ben bu sohbeti şimdi
yokluğunda ki tek önemli olay muhtelifevhamlıhatun doğurduBir tatile gidip geldim üç yüz sayfa konuşmuşsunuz el insaf. Neresinden yakalayacağım ben bu sohbeti şimdi
Yine mi Kudra hakkında konu açılmış?ben de bir gezmeye gittim geldim kudralobar hakkında açılan konu 70 kusür sayfa olmuşş.vizdansızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?