- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.181
herkes uyudu ayoll.insan biraz erken açardı.ama konun bir efsaneee.bu kadar dertli olduğundan haberim yoktuactım cıkın gelın
demi demi kesınle ayol bu ne bıcım konu resmen sacmalık akıyorherkes uyudu ayoll.insan biraz erken açardı.ama konun bir efsaneee.bu kadar dertli olduğundan haberim yoktu
yooo.çok ciddi sorunlar var orada.k.k da örnek konu seçilir vallademi demi kesınle ayol bu ne bıcım konu resmen sacmalık akıyor
ne sorun nekı tatıl güzellık ve anlamsız kameracı ve kıskanclıkyooo.çok ciddi sorunlar var orada.k.k da örnek konu seçilir valla
Calci o niye atıldı ki? Hamilelik konusu yüzünden mi acaba.Evet o da atıldı siteden
Bilmiyorum ki ama atıldığını biliyorum eminimCalci o niye atıldı ki? Hamilelik konusu yüzünden mi acaba.
İyiyim şükür akşam uyumuş kalmisimselam iyiyiz sen nasılsın?
Hosbuldum canimhos geldin canım
Yaaa okurken güldüm ama sebebi ne üzüldüm de Bi yandanyasaklamadı dikkat et dedi haklı çıktı çarpmadığım yer kalmadı aracı.en son eşimin aracına arkadan çarptım parktan çıkarken.şimdilerde tüm apartman benim aracı görünce en uzağına parkediyor
konum harıka insan kendını nasıl rezıl eder acıkca ortadaİyiyim şükür akşam uyumuş kalmisim
Hosbuldum canim
Yaaa okurken güldüm ama sebebi ne üzüldüm de Bi yandan
Dikkat eksikliği falan mı?
Kız kim sana konu aç dedikonum harıka insan kendını nasıl rezıl eder acıkca ortada
aman zaten gırgır için acıldı gulmek için sorun değil yanı ama bazıları cıttıye almiş o tuaftıKız kim sana konu aç dediburda espri yapmıştım devamlı yaparım hatta dur bir kaynana konusu açayım dur bir açım geçinemiyorum konusu açayım diye ama hiç açmadım yahuuu. Seni tebrik ederim ama sitenin en akla zarar konularından birini açtın
Ama o cok kotu yaaaLilly evet dikkat eksikliğim var bir de hareket ve refleks yavaşlığım. İnce ince hesaplıyorum araba kullanırken yanımdan geçen karşımdan gelen araçları. Parkıda öyle.
Kırmızı odada ki boncuk gibi dedelere mi gelmiş acababenim vanessarinkim dönemedi.en son hiç görmediği sevgilisinin annesine oğlundan hamileyim diyecektii.orda kaldı konu
Aman boşver beni de zengin sananlar var. Halbuki dümdükkkk fakirimaman zaten gırgır için acıldı gulmek için sorun değil yanı ama bazıları cıttıye almiş o tuaftı
Plaka mı vereyim trafikte beni görürsen kaçççççAma o cok kotu yaaa
hıc acmamaktan ıyıdır. işte bır konuda ben actım.Aman boşver beni de zengin sananlar var. Halbuki dümdükkkk fakirimözelime de yazmışlardı selamm zengin insan diye.
yok be gurban olsun sana aracPlaka mı vereyim trafikte beni görürsen kaççççç
Ben konuyu aradim bulamadimKız kim sana konu aç dediburda espri yapmıştım devamlı yaparım hatta dur bir kaynana konusu açayım dur bir açım geçinemiyorum konusu açayım diye ama hiç açmadım yahuuu. Seni tebrik ederim ama sitenin en akla zarar konularından birini açtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?