- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.361
Elleri alışmış galiba, başkalarının yerine de mi seni banlıyorlar?32 saydım henüz özel mesajların ortasındayım daha sayamıycam
Bir kerede kazen banlamış direkt
Elleri alışmış galiba, başkalarının yerine de mi seni banlıyorlar?
Görüşmüyorum kafam rahat. Aman burayı da keşfetmesin.Ahah siz hep muhatapsınız bir yerde he he demek zorunda kalırsınız, bize sökmez.
Küfür mü ettin yoğsam?Ben 2 ban yedim toplam onlarida son 1 ayda yedim sanırım ama hakkini vere vere yedim
senin eski nik neydi ki?kartlıktan hafıza kaybım var hatırlayamadım daEskiden çenem durmuyordu şimdi usluyum eskisi gibi değilim
malum misafirlerimiz hakkında konuşmuştu.Küfür mü ettin yoğsam?
Bir başlayınca gerisi geliyor benceBen 2 ban yedim toplam onlarida son 1 ayda yedim sanırım ama hakkini vere vere yedim
Onlara ben bir girersem, direkt üyeliğimi iptal edebilirler.malum misafirlerimiz hakkında konuşmuştu.
adım adım takipteyimmm.banlanmak sünnettir.sen de banlannnn.her ölümlü tatmalı bol bollllBir başlayınca gerisi geliyor bence. Ben 2017’de kaydoldum, Mayıs 2020’ye kadar hiç ban yemedim. Sonra da 3 kere daha yedim bugüne kadar
O ikinciydi ilki betermalum misafirlerimiz hakkında konuşmuştu.
senin eski nik neydi ki?kartlıktan hafıza kaybım var hatırlayamadım da
Nemesis değil miydin sen, ben karıştırıyor muyum?Değiştiriyorum zaten yarına görürsün eski nicke dönüş
Nick değişince eski mesajlarda hangi nick gözüküyor bende degistiricemde zamanını bekliyorumDeğiştiriyorum zaten yarına görürsün eski nicke dönüş
Nick değişince eski mesajlarda hangi nick gözüküyor bende degistiricemde zamanını bekliyorum
Sorma sorma. Benim gerçekten bakımlı, Ysl falan kullanan bir arkadaşım var. Ayda 700₺ sadece makyaja gidiyormuş. Kuş kadar maaş, makyaja, cilt bakımına, saç bakımına, giyimine, parfümüne hangi birine nasıl yetecek kara kara düşünüyorum.2.5 yıldır rimel almıyordum evdekiler kurumuş .bugün yenisini aldım koskocaaa 60 tl verdimmm.loreal o da .leynnn bu makyajj sektörü ben bırakalı çok pahalanmışşş.başka hiç bir şeyy alamadım yaaaa.makyaj da gereksizzz yapmayınn yaptırmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?