- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.341
Bilmiyorum konuyla bağlantılı mı ben de merak ettimAllah Allah niye ki?
koltuklarımıza sıkı sıkı yapışalımm.heyecannn doruktaaaBilmiyorum konuyla bağlantılı mı ben de merak ettim
Ben de 4 kere banlanmışım. Özel mesajlarınızdan Mune’nin attığı mesajları aratın çıkar sayı ortaya
Belanı mı arıyorsun yav?tüm eltileri ve kayınvalideleri seviyorummm.ikisinden de ben de yok çünkü.ben de istiyorummmmmmmm
Ben direkt filtreliyorum böyle34 sayfa özel mesaj var
Nasıl siliniyor bunlar?
Gercekten alma sansi olsa istemezdiBelanı mı arıyorsun yav?
niyeee.benim kayınvalidem iyi bir kadınmış herkes öyle anlatıyorrrBelanı mı arıyorsun yav?
Biraz hakaret etmiş sgshshAllah Allah niye ki?
Benimki de iyidir. Ama o elti var ya eltiii... Evlerden ırakniyeee.benim kayınvalidem iyi bir kadınmış herkes öyle anlatıyorrr
Napıyor eltin şuvan?Benimki de iyidir. Ama o elti var ya eltiii... Evlerden ırak
Bilmem en son bayramda kayınvalide evinde gördüm. Ben konuşmuyorum. Eşime beni soruyormuş nasıl diyeNapıyor eltin şuvan?
buraya üye yap onu.hakkından gelirizzzBenimki de iyidir. Ama o elti var ya eltiii... Evlerden ırak
Biz ne iyiler gördük. Benimde eks kayganayi görsen. Tırnaklar ojeli, saclar hep fönlü, uni mezunu, sosyal bir suru aktivite, koroda falan soyluyor, konuşurken herkesin benim kaygana bu olsun diyeceği tarzda ama disi seni ici beni yaktığın.niyeee.benim kayınvalidem iyi bir kadınmış herkes öyle anlatıyorrr
Yok çok iyi masum rolü yapıyor, hepinizi çiğ çiğ yer, sonra ben yapmadım derburaya üye yap onu.hakkından gelirizzz
yok yavv benim ki ahbap derneği gibiymiş.herkese yardımları varmış üvey çocuklarına kendi çocuklarından daha fazla mal vermiş hatta.onlar da seviyorlar.Biz ne iyiler gördük. Benimde eks kayganayi görsen. Tırnaklar ojeli, saclar hep fönlü, uni mezunu, sosyal bir suru aktivite, koroda falan soyluyor, konuşurken herkesin benim kaygana bu olsun diyeceği tarzda ama disi seni ici beni yaktığın.
Ben direkt filtreliyorum böyle
Ahah siz hep muhatapsınız bir yerde he he demek zorunda kalırsınız, bize sökmez.Yok çok iyi masum rolü yapıyor, hepinizi çiğ çiğ yer, sonra ben yapmadım der
Maşallahyok yavv benim ki ahbap derneği gibiymiş.herkese yardımları varmış üvey çocuklarına kendi çocuklarından daha fazla mal vermiş hatta.onlar da seviyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?