- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.381
HimmDeğiştirdiğin nick gözüküyor
Aa ben hep o sanıyordum seni
Sanki aramada nickini aratınca eski nickle yazılan mesajlar görünmüyor gibiDeğiştirdiğin nick gözüküyor
Aa ben hep o sanıyordum seni
Teşekkürler canım anlaşılmıştır.Sadece alıntılarda eski nickin gözüküyor
Şu anki adın bana sinsirella'yı hatırlattıOnu görüyorum ben bdv de.
Nooption’mış pardon buldumOnu görüyorum ben bdv de.
Sanki aramada nickini aratınca eski nickle yazılan mesajlar görünmüyor gibi
3 4 yıl önce ben de estee clinique falan alırdım parfümde orjinal kullanırdımm.ama dolar yükseldii fakirleştikkk gratise terfi ettimmm.yüzde elli indimlerde ne bulursam onları aldımm.şampuanlarım da derece derece düştü kalitede.yaşasınnn fakirlikkkk haydin halayaaaaaaSorma sorma. Benim gerçekten bakımlı, Ysl falan kullanan bir arkadaşım var. Ayda 700₺ sadece makyaja gidiyormuş. Kuş kadar maaş, makyaja, cilt bakımına, saç bakımına, giyimine, parfümüne hangi birine nasıl yetecek kara kara düşünüyorum.
Avon parfümlerine sarıcam ben direkt orijinal denemeden3 4 yıl önce ben de estee clinique falan alırdım parfümde orjinal kullanırdımm.ama dolar yükseldii fakirleştikkk gratise terfi ettimmm.yüzde elli indimlerde ne bulursam onları aldımm.şampuanlarım da derece derece düştü kalitede.yaşasınnn fakirlikkkk haydin halayaaaaaa
Bir zamanlar cilt bakımı için shiseido setleri alırdım. Şimdi param yetmiyor.3 4 yıl önce ben de estee clinique falan alırdım parfümde orjinal kullanırdımm.ama dolar yükseldii fakirleştikkk gratise terfi ettimmm.yüzde elli indimlerde ne bulursam onları aldımm.şampuanlarım da derece derece düştü kalitede.yaşasınnn fakirlikkkk haydin halayaaaaaa
sıfırdan üyelik al gell.ne uğraşıyorsun ki?yeni üye esrarengiz üye olll
Avon'un Purblanca'sının kokusunu severim benAvon parfümlerime sarıcam ben direkt orijinal denemeden. Yoksa o aradaki kalite farkıyla yaşayamam
sıfırdan üyelik al gell.ne uğraşıyorsun ki?yeni üye esrarengiz üye olll
avon candırrr.ama avon satıcılarından nefret ettim bir de amyway cilerden bir yakaladılar mı ümüğümü sıkıyorlar bir şey alana kadar.onları görünce yolumu değiştiriyorummmAvon parfümlerime sarıcam ben direkt orijinal denemeden. Yoksa o aradaki kalite farkıyla yaşayamam
Nooption’mış pardon buldum. Eskisine dönücem dedin diye sordum, kurcaladım bu arada. Yoksa yapsam da kendime saklardım gsshsh
Ben yazları Celebre, kışın da Soft Musk ve Little Black Dress’i çok seviyorum. Bu üç parfümü çok sevdiğim için farklı kullanım alanları yaratmıştım kendimeAvon'un Purblanca'sının kokusunu severim ben
boynerdeydim bugün.o kısımları hızlı hızlı geçtim.kazara baksam görevli kadın yardımcı olayım diyor.bacım yardımcı olmasına ol da ödemede de mi yardımcı olacaksın diyeceğim neredeyse?Bir zamanlar cilt bakımı için shiseido setleri alırdım. Şimdi param yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?