geyik ordinaryus profesörleri burada

3 4 yıl önce ben de estee clinique falan alırdım parfümde orjinal kullanırdımm.ama dolar yükseldii fakirleştikkk gratise terfi ettimmm.yüzde elli indimlerde ne bulursam onları aldımm.şampuanlarım da derece derece düştü kalitede.yaşasınnn fakirlikkkk haydin halayaaaaaa

Avon parfümlerine sarıcam ben direkt orijinal denemeden . Yoksa o aradaki kalite farkıyla yaşayamam

Bir zamanlar cilt bakımı için shiseido setleri alırdım. Şimdi param yetmiyor.

Avon parfümlerime sarıcam ben direkt orijinal denemeden . Yoksa o aradaki kalite farkıyla yaşayamam
avon candırrr.ama avon satıcılarından nefret ettim bir de amyway cilerden bir yakaladılar mı ümüğümü sıkıyorlar bir şey alana kadar.onları görünce yolumu değiştiriyorummm

Nooption’mış pardon buldum . Eskisine dönücem dedin diye sordum, kurcaladım bu arada. Yoksa yapsam da kendime saklardım gsshsh

Ben sıkıldığım için değiştirmiştim zaten. Saklamadım yani sorun değil.
Geçen bir konuya yorum yaptım kadın atarlı cevap verdi sonra ben bir daha yazınca aa ben nickinizden ötürü öyle yazmıştım dedi deli mi ne yoruma göre değil nicke göre cevabıda ilk duydum.

Avon'un Purblanca'sının kokusunu severim ben
Ben yazları Celebre, kışın da Soft Musk ve Little Black Dress’i çok seviyorum. Bu üç parfümü çok sevdiğim için farklı kullanım alanları yaratmıştım kendime . Soft Musk okula giderken, Little Black Dress de datelerde, özel günlerde falan

Bir zamanlar cilt bakımı için shiseido setleri alırdım. Şimdi param yetmiyor.
boynerdeydim bugün.o kısımları hızlı hızlı geçtim.kazara baksam görevli kadın yardımcı olayım diyor.bacım yardımcı olmasına ol da ödemede de mi yardımcı olacaksın diyeceğim neredeyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…