- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.481
Allah kabul etsin,amcanın yardımcısı olsunCanim dua okuyorum amcam icin dualar var bitirmem gereken
çekirge gibi zıplıyorsunnGene yırttık
seni de bir üniversiteli yapaydık hayırlısıylasınav için geçmiş olsun umarım istediğin gibi gelir
İnşallahseni de bir üniversiteli yapaydık hayırlısıyla
Teşekkür ederimsınav için geçmiş olsun umarım istediğin gibi gelir
selam annanya.nasılsın?hayırlı aksamlar kızceler.
cok sukur ıyıyım canım sen nasılsınselam annanya.nasılsın?
yolun açık olsun sağ sağlim gidin dönün.allah tekrardan nurlarda yatırsın yarinii.zaten mekanı cennet onun.sen bayağı iyi araba kullanıyorsun maşallah sana.kurslar ehliyet okul bitirme hepsini hallettin.afarim sana annanya iyi bir de annesin zatennSabah namazında yola cıktık ve uzun yol bıle benı kendıne getırdı suan. esımı zıyarete gıttık oglumla sukur suanda canlı müzık dınlıyoruz..
Tesekur ederim canım bu yolda senınde destegın cok guzeldı asla unutmam. cok sukur kazasız belasız geldık. sevgılıme. gurban oldugumun toğragını kokladık elhamdülillah sukur Rabbım hepımızın onundekını engeller kaldırsın inşallahyolun açık olsun sağ sağlim gidin dönün.allah tekrardan nurlarda yatırsın yarinii.zaten mekanı cennet onun.sen bayağı iyi araba kullanıyorsun maşallah sana.kurslar ehliyet okul bitirme hepsini hallettin.afarim sana annanya iyi bir de annesin zatenn
ben de iyiyim market alışverişi hastane işi ev işi derken yoruldum.ama çok şükür herşey yolundacok sukur ıyıyım canım sen nasılsın
Elhamdülillah cok sukur Rabbım aldıgımız nefese bınlerce sukur. saglık herseyden daha önemli bazen unutuyoruz kımsecıkler yok bugunben de iyiyim market alışverişi hastane işi ev işi derken yoruldum.ama çok şükür herşey yolunda
bdv ye kaçmışlardır.ben de oradaydımm.yaptığım yorumlara bile kızıyorlar.karşıt görüşe kimsenin tahammülü yok.oysa ana kız bile farklı görüşlerde olabiliyorElhamdülillah cok sukur Rabbım aldıgımız nefese bınlerce sukur. saglık herseyden daha önemli bazen unutuyoruz kımsecıkler yok bugun
aman boşver sen onları sen sıyah dersın onlar beyaz dıye tuttururlarbdv ye kaçmışlardır.ben de oradaydımm.yaptığım yorumlara bile kızıyorlar.karşıt görüşe kimsenin tahammülü yok.oysa ana kız bile farklı görüşlerde olabiliyor
Ben yeni öğrendim Allah rahmet eylesin, gönlüne de ferahlık versin. İnşallah oğlun da sen de hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.Tesekur ederim canım bu yolda senınde destegın cok guzeldı asla unutmam. cok sukur kazasız belasız geldık. sevgılıme. gurban oldugumun toğragını kokladık elhamdülillah sukur Rabbım hepımızın onundekını engeller kaldırsın inşallah
korkmadıgın surece herseyı başarırsın arac bu. kontrol bende dıyorum hep. sende oyle dusun.Ben yeni öğrendim Allah rahmet eylesin, gönlüne de ferahlık versin. İnşallah oğlun da sen de hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
parktan çıkarken tam 2 kere kaza yaptım yahuu.birinde bir öğretmenin jeep ine çarptım ama sağolsun kızmadı ertesi gün yaptırdım sabahtan.diğeri eşimin aracına çarptım.duyan herkes kaçar yahuu benim aracı görüncekorkmadıgın surece herseyı başarırsın arac bu. kontrol bende dıyorum hep. sende oyle dusun.
Allah razı olsun canım hepımızın inşallah
Üff ben de çok kötüyüm trafikte. Zaten direksiyon sınavını da üçüncü seferde geçtim. Bizim araca şöyle bir şey lazımparktan çıkarken tam 2 kere kaza yaptım yahuu.birinde bir öğretmenin jeep ine çarptım ama sağolsun kızmadı ertesi gün yaptırdım sabahtan.diğeri eşimin aracına çarptım.duyan herkes kaçar yahuu benim aracı görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?