geyik ordinaryus profesörleri burada

Sabah namazında yola cıktık ve uzun yol bıle benı kendıne getırdı suan. esımı zıyarete gıttık oglumla sukur suanda canlı müzık dınlıyoruz..
yolun açık olsun sağ sağlim gidin dönün.allah tekrardan nurlarda yatırsın yarinii.zaten mekanı cennet onun.sen bayağı iyi araba kullanıyorsun maşallah sana.kurslar ehliyet okul bitirme hepsini hallettin.afarim sana annanya iyi bir de annesin zatenn

Tesekur ederim canım bu yolda senınde destegın cok guzeldı asla unutmam. cok sukur kazasız belasız geldık. sevgılıme. gurban oldugumun toğragını kokladık elhamdülillah sukur Rabbım hepımızın onundekını engeller kaldırsın inşallah

Elhamdülillah cok sukur Rabbım aldıgımız nefese bınlerce sukur. saglık herseyden daha önemli bazen unutuyoruz kımsecıkler yok bugun
bdv ye kaçmışlardır.ben de oradaydımm.yaptığım yorumlara bile kızıyorlar.karşıt görüşe kimsenin tahammülü yok.oysa ana kız bile farklı görüşlerde olabiliyor

Ben yeni öğrendim Allah rahmet eylesin, gönlüne de ferahlık versin. İnşallah oğlun da sen de hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Ben yeni öğrendim Allah rahmet eylesin, gönlüne de ferahlık versin. İnşallah oğlun da sen de hep iyi insanlarla karşılaşırsınız.
korkmadıgın surece herseyı başarırsın arac bu. kontrol bende dıyorum hep. sende oyle dusun.
Allah razı olsun canım hepımızın inşallah

korkmadıgın surece herseyı başarırsın arac bu. kontrol bende dıyorum hep. sende oyle dusun.
Allah razı olsun canım hepımızın inşallah
parktan çıkarken tam 2 kere kaza yaptım yahuu.birinde bir öğretmenin jeep ine çarptım ama sağolsun kızmadı ertesi gün yaptırdım sabahtan.diğeri eşimin aracına çarptım.duyan herkes kaçar yahuu benim aracı görünce

Üff ben de çok kötüyüm trafikte. Zaten direksiyon sınavını da üçüncü seferde geçtim. Bizim araca şöyle bir şey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…