- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.441
Kim sana kart dediYeni nikinin şerefine bana kart demeni bağışlıyorummm
Yeni nikinin şerefine bana kart demeni bağışlıyorummm
Herkes ismiyle müsemma olmakla suçluyordu kızı. Bıktı herhalde
25 liği kim kıskanmaz. Çatlarım bile hasedimdenAy sen hala ordamısın
Kıskandın dimi ben 25 imden gün aldım diye
Darısı başımatüm eltileri ve kayınvalideleri seviyorummm.ikisinden de ben de yok çünkü.ben de istiyorummmmmmmm
Yaaa ben de 35i doldurdumAy sen hala ordamısın
Kıskandın dimi ben 25 imden gün aldım diye
Tabii ki öylesin ama şüphe etmen bile sacmaÖyleyimm değil mi?
Doğrudur yaa onca zaman sonra biraz gezeyim dedim minibüsler tıklım tıklım her yer ana baba günüBugün gittiğim hastanede doktor virüs en az 2 katı söylenilenin dedi ürktüm. Pandemi hastanesi bile değil. Ama kim gelse covid belirtiliymiş
Ben peşimden gelmesinler diye " sadece bakıyorum" diyorumboynerdeydim bugün.o kısımları hızlı hızlı geçtim.kazara baksam görevli kadın yardımcı olayım diyor.bacım yardımcı olmasına ol da ödemede de mi yardımcı olacaksın diyeceğim neredeyse?
Aaa yapma böyle aç kalarak olmazaçım 2 gündür sadece bir pizza yedim.kahve ve vitaminlerle idare ettim ama iyi oldu.kot şortuma sığdım düğmesini zor kapasam da
hadi onlar lüx tüketim malı anlarım da kentpark ta watsons tada baktırmadı çalışan.yapıştı şu şampuanda indirim var bunda şu var diye.yıllardır giderim ilk kez böyle görevli gördüm.acemidir dedim sesimi çıkarmadım hiçç bir şey almadım ama doğruuuu rossman a gidip ordan aldım alacağımı.ümüğüme ümüğüme basan satıcı sevmiyorummmmmmmBen peşimden gelmesinler diye " sadece bakıyorum" diyorum
Ne bakıyorsunuz dediklerinde " ne olduğu belli değil öylesine " diyorum
Ve kimse gelmiyor
Yoksa elimi neye atsam anında yorum yapıyorlar bir de dinle onları vakit kaybı
başka türlü olmuyor.1 hafta böyle devam edersem 62 kiloya inerim sonra sporra başlarımAaa yapma böyle aç kalarak olmaz
2 haftada 3 kilo vermişimaçım 2 gündür sadece bir pizza yedim.kahve ve vitaminlerle idare ettim ama iyi oldu.kot şortuma sığdım düğmesini zor kapasam da
Siz burda boyner demişsiniz hiç kapisindan girmiş değilim baya fakir takılıyorumhadi onlar lüx tüketim malı anlarım da kentpark ta watsons tada baktırmadı çalışan.yapıştı şu şampuanda indirim var bunda şu var diye.yıllardır giderim ilk kez böyle görevli gördüm.acemidir dedim sesimi çıkarmadım hiçç bir şey almadım ama doğruuuu rossman a gidip ordan aldım alacağımı.ümüğüme ümüğüme basan satıcı sevmiyorummmmmmm
Benim 2. dozumun üzerinden 20 gün geçti. Antikor yükselmiştir diye güvenip bugün kpss’de maskemi çıkardımBugün gittiğim hastanede doktor virüs en az 2 katı söylenilenin dedi ürktüm. Pandemi hastanesi bile değil. Ama kim gelse covid belirtiliymiş
İyiymiş valla ben diyetisyen listesi uyguluyorum ona rağmen haftada 500 zor gidiyor2 haftada 3 kilo vermişim
Diyette değilim ama az yıyorum
Kahvaltıda salata ve haşlanmış yumurtaİyiymiş valla ben diyetisyen listesi uyguluyorum ona rağmen haftada 500 zor gidiyor
lcw boynerden pahalı kız.hem para vermedik çekimiz vardı 500 tl kalanıSiz burda boyner demişsiniz hiç kapisindan girmiş değilim baya fakir takılıyorumzaten bedenime uyan şeyleri lcwda bile bulamıyorum olanların da rengi yapısı güzel degil bugün kaç şey denedim bir pantolon alıp çıktım mecburen
n95 takmalısın öyle durumlarda.çocuğa alacağım ben de okul için.mümkün olsa kabin yaptıracağım sınıfa tek kişilik.onun içinden katılsın derslereBenim 2. dozumun üzerinden 20 gün geçti. Antikor yükselmiştir diye güvenip bugün kpss’de maskemi çıkardım. Gözetmenler de sahil sınıfta herkes çıkardı maskesini. Ben taksaydım bile koruması çok düşük olurdu. Korona olan birisi maske takmazsa, karşı taraf takarsa koruyuculuk %3 diye okumuştum bir çalışmada. Umarım varyantlardan falan bir şey kapmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?