geyik ordinaryus profesörleri burada

tüm eltileri ve kayınvalideleri seviyorummm.ikisinden de ben de yok çünkü.ben de istiyorummmmmmmm
Darısı başıma
Ay sen hala ordamısın
Kıskandın dimi ben 25 imden gün aldım diye
Yaaa ben de 35i doldurdum
Ne demiş şair
"Yaş 35 yolun yarısı eder
dante gibi ortasındayız ömrün "
Öyleyimm değil mi?
Tabii ki öylesin ama şüphe etmen bile sacma
Bugün gittiğim hastanede doktor virüs en az 2 katı söylenilenin dedi ürktüm. Pandemi hastanesi bile değil. Ama kim gelse covid belirtiliymiş
Doğrudur yaa onca zaman sonra biraz gezeyim dedim minibüsler tıklım tıklım her yer ana baba günü
Sosyal mesafe hak getire insanlar maskesiz geziyor valla bugünü yirttiysam daha da çıkmam gezmelere
1.5 senedir eve tikilmanin verdiği bir sosyalleşme isteği var bende de ama insanlar çok duyarsiz

Ben peşimden gelmesinler diye " sadece bakıyorum" diyorum
Ne bakıyorsunuz dediklerinde " ne olduğu belli değil öylesine " diyorum
Ve kimse gelmiyor

Yoksa elimi neye atsam anında yorum yapıyorlar bir de dinle onları vakit kaybı

hadi onlar lüx tüketim malı anlarım da kentpark ta watsons tada baktırmadı çalışan.yapıştı şu şampuanda indirim var bunda şu var diye.yıllardır giderim ilk kez böyle görevli gördüm.acemidir dedim sesimi çıkarmadım hiçç bir şey almadım ama doğruuuu rossman a gidip ordan aldım alacağımı.ümüğüme ümüğüme basan satıcı sevmiyorummmmmmm

Siz burda boyner demişsiniz hiç kapisindan girmiş değilim baya fakir takılıyorum zaten bedenime uyan şeyleri lcwda bile bulamıyorum olanların da rengi yapısı güzel degil bugün kaç şey denedim bir pantolon alıp çıktım mecburen

Bugün gittiğim hastanede doktor virüs en az 2 katı söylenilenin dedi ürktüm. Pandemi hastanesi bile değil. Ama kim gelse covid belirtiliymiş
Benim 2. dozumun üzerinden 20 gün geçti. Antikor yükselmiştir diye güvenip bugün kpss’de maskemi çıkardım . Gözetmenler de sahil sınıfta herkes çıkardı maskesini. Ben taksaydım bile koruması çok düşük olurdu. Korona olan birisi maske takmazsa, karşı taraf takarsa koruyuculuk %3 diye okumuştum bir çalışmada. Umarım varyantlardan falan bir şey kapmam.

lcw boynerden pahalı kız.hem para vermedik çekimiz vardı 500 tl kalanı defacto çok uygundu ama bak.çocuğu olan da kendine alacak ta koşsun.okul lacoste tişörtleri 20 tl idi.pandemi öncesi bile 50 tl ye alıyorduk okul kıyafeti satan yerden.basic düz renk tişörtleri efsaneeeee.25 tl almayanı dövüyorlarrr

n95 takmalısın öyle durumlarda.çocuğa alacağım ben de okul için.mümkün olsa kabin yaptıracağım sınıfa tek kişilik.onun içinden katılsın derslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…