- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.501
bacım nasıl basarıyorsunparktan çıkarken tam 2 kere kaza yaptım yahuu.birinde bir öğretmenin jeep ine çarptım ama sağolsun kızmadı ertesi gün yaptırdım sabahtan.diğeri eşimin aracına çarptım.duyan herkes kaçar yahuu benim aracı görünce
sakın olun onlarınki aracsa sızınde arac kı ben bıde kaza yaptım tabı suc karsı tarafın. sakın olunÜff ben de çok kötüyüm trafikte. Zaten direksiyon sınavını da üçüncü seferde geçtim. Bizim araca şöyle bir şey lazım
Eki Görüntüle 2901703
mekanı cennet olsun bilmiyordum benSabah namazında yola cıktık ve uzun yol bıle benı kendıne getırdı suan. esımı zıyarete gıttık oglumla sukur suanda canlı müzık dınlıyoruz..
olsun canım Allah razı olsunmekanı cennet olsun bilmiyordum ben
aaa ne iyi fikir.bana korna basanlara hiçç aldırmamm sağır rolü yapıyorum oluyorr bitiyorrrÜff ben de çok kötüyüm trafikte. Zaten direksiyon sınavını da üçüncü seferde geçtim. Bizim araca şöyle bir şey lazım
Eki Görüntüle 2901703
ama 3 yıl arayla yaptım kazaları.hem de başka kazam yok.biri aracımı park etse parktan çıkarsa miss gibi sürücüyüm aslındabacım nasıl basarıyorsun
park etmek çok zor gerçektenama 3 yıl arayla yaptım kazaları.hem de başka kazam yok.biri aracımı park etse parktan çıkarsa miss gibi sürücüyüm aslında
bana calişiyorlar bıde kırmızı ısık sonra yanasıyorlar ne basıyorsun dıyorum korusun lan kırmızı işik var hemen özür dınlıyorlaraaa ne iyi fikir.bana korna basanlara hiçç aldırmamm sağır rolü yapıyorum oluyorr bitiyorrr
buna cok guldumama 3 yıl arayla yaptım kazaları.hem de başka kazam yok.biri aracımı park etse parktan çıkarsa miss gibi sürücüyüm aslında
adam dibine kadar girip parkediyor yokuşta.yada çıkışını kapatıyor.çık çıkabilirsen oradan .park etmek çok zor gerçekten
Bazı hayvanlar kadın sürücü olduğunu fark edince bilerek rahatsız etmek için yapıyorbana calişiyorlar bıde kırmızı ısık sonra yanasıyorlar ne basıyorsun dıyorum korusun lan kırmızı işik var hemen özür dınlıyorlar
araclar arasındaki mesafeyı ayarlasalar problem olmaz işteadam dibine kadar girip parkediyor yokuşta.yada çıkışını kapatıyor.çık çıkabilirsen oradan .
senden ben bile korkarımm.buyur geç abla derimmbana calişiyorlar bıde kırmızı ısık sonra yanasıyorlar ne basıyorsun dıyorum korusun lan kırmızı işik var hemen özür dınlıyorlar
valla benı gorunce gerı cekılıyorlar o kadar arızayımBazı hayvanlar kadın sürücü olduğunu fark edince bilerek rahatsız etmek için yapıyor
benim etrafımda var böyleleri gözümün önünde karşı tarafı rahatsız ediyorlarBazı hayvanlar kadın sürücü olduğunu fark edince bilerek rahatsız etmek için yapıyor
sen arabanın arkasına bröveni koy.kimse gık demez korkudannnnBazı hayvanlar kadın sürücü olduğunu fark edince bilerek rahatsız etmek için yapıyor
otomatik mi arabaadam dibine kadar girip parkediyor yokuşta.yada çıkışını kapatıyor.çık çıkabilirsen oradan .
ıyı fıkır benım de hasan amca var arabadasen arabanın arkasına bröveni koy.kimse gık demez korkudannnn
onlar yayaları da beğenmezler.yürüyerek giderken bir bakış atarlar sana vayy ben de araba var sen yürüyorsun haaaa diye.benim etrafımda var böyleleri gözümün önünde karşı tarafı rahatsız ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?