- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.461
Hersey varKahvaltıda salata ve haşlanmış yumurta
Öğlen yemiyorum zaten
Akşam genellikle sebze.
Ekmek ya da pilav makarna yok.
Aslında karbonhidratı kestim olay bu
Listede ne var?
en ünlü iki hastanede diyetisyene gittim verdikleri listelerle 5 er kilo aldımm.kendi kendinin diyetisyeni olmak daha iyi vallaHersey var
Ekmek 1er dilim
Sabah peynir zeytin yumurta salatalık domates 1 dilim ekmek
Öğlen akşam da birinde sebze birinde et ya da baklagil şeklinde aralarda kuruyemis meyve süt falan
Ben bugüne kadar 10 kez diyetisyene gittim her seferinde kilo aldım.toplam 30.kg kaldı üzerimeen ünlü iki hastanede diyetisyene gittim verdikleri listelerle 5 er kilo aldımm.kendi kendinin diyetisyeni olmak daha iyi valla
Ben kafama gore uyguluyorum. Salataya ayçiçek yağı, tuz bile koyuyorumHersey var
Ekmek 1er dilim
Sabah peynir zeytin yumurta salatalık domates 1 dilim ekmek
Öğlen akşam da birinde sebze birinde et ya da baklagil şeklinde aralarda kuruyemis meyve süt falan
58 idealim.o zaman 36 38 beden giyiyorumm.daha zayıflık 15 20 yaşlara yakışıyor ben istemem.65 e indim zar zor 7 kaldı ha gayretttBen bugüne kadar 10 kez diyetisyene gittim her seferinde kilo aldım.toplam 30.kg kaldı üzerime
Şimdiki diyetisyenle iyi bir uyum yakaladım iyi gidiyor aslında
Bana kalsa ben yemek yemem ama yemedikçe kilo alıyorum kendimin diyetisyen olmak ise yaramadı bende :)
Ne güzel benim bünye de su içse yarayanlardanBen kafama gore uyguluyorum. Salataya ayçiçek yağı, tuz bile koyuyorum
O kadar da tatsız yiyemem.
Hızla zayıflıyorum. 57 kiloydum 54 e düştüm suan.
Aslında ben kolay kolay kilo alan biri değilim. Çocuktan sonra 7 kilo kaldı geriye gitmedi o da. Nornalde ben hep 50 kiloydum . Şimdi 50 ye düşeyim ne yersem yiyeyim kilo almam.
Yanı şu yiyen kilo ama kilo almayanlardanım
Böyle de değişik bir yapım var
Bu arada hamilelikte 30 kilo aldım
Benim de 4 ya da 258 idealim.o zaman 36 38 beden giyiyorumm.daha zayıflık 15 20 yaşlara yakışıyor ben istemem.65 e indim zar zor 7 kaldı ha gayrettt
bluz geldi mi senin?nasıl oldu bedeni?ha en önemlisi burnun nasıl oldu?iyileşti mi?beğendin mi?Ben kafama gore uyguluyorum. Salataya ayçiçek yağı, tuz bile koyuyorum
O kadar da tatsız yiyemem.
Hızla zayıflıyorum. 57 kiloydum 54 e düştüm suan.
Aslında ben kolay kolay kilo alan biri değilim. Çocuktan sonra 7 kilo kaldı geriye gitmedi o da. Nornalde ben hep 50 kiloydum . Şimdi 50 ye düşeyim ne yersem yiyeyim kilo almam.
Yanı şu yiyen kilo ama kilo almayanlardanım
Böyle de değişik bir yapım var
Bu arada hamilelikte 30 kilo aldım
50 ya da 52 kilo olmak amacım
Baya büyük oldu iade ettım.bluz geldi mi senin?nasıl oldu bedeni?ha en önemlisi burnun nasıl oldu?iyileşti mi?beğendin mi?
Bu ara paralar suyunu çektiSurrender yatırım işleri de iyi gitmiyor.altın bir ileri iki geri .borsa gene düştü zarardayımm.dur gidip bdv ye yetmiyorrr yettiremiyorumm diye bir konu açayımm.
aaa çok sevindim beğenmene.malum burnumuzu bu olmamış diye iade edemiyoruzzzBaya büyük oldu iade ettım.
Ayakkabı beğenmiştim networkten acayip düşmüştü fiyat, ama öyle böyle düşüş degilonu da 38 aldım kalıp dardır diye onu da iade ettım 37 giyiyorum ama 38 degil sankı daha büyük gibiydi ayakkabı .
37 yoktu
Para pazartesi hesaba düşer artık
Burnum hala şiş, ama şahane olmuş ☺cok şükür
Çok şüküraaa çok sevindim beğenmene.malum burnumuzu bu olmamış diye iade edemiyoruzzz
Canim dua okuyorum amcam icin dualar var bitirmem gerekenSimurgp Nerelerdesin bacım yaa görünmüyorsun bu aksam
allah kabul etsin.acıları tez zamanda hafiflesin ailenizin.Canim dua okuyorum amcam icin dualar var bitirmem gereken
sınav için geçmiş olsun umarım istediğin gibi gelirBenim 2. dozumun üzerinden 20 gün geçti. Antikor yükselmiştir diye güvenip bugün kpss’de maskemi çıkardım. Gözetmenler de sahil sınıfta herkes çıkardı maskesini. Ben taksaydım bile koruması çok düşük olurdu. Korona olan birisi maske takmazsa, karşı taraf takarsa koruyuculuk %3 diye okumuştum bir çalışmada. Umarım varyantlardan falan bir şey kapmam.
Amin canım teşekkürler bende bana düşeni yapmaya çalışıyorum elimden geldiginceallah kabul etsin.acıları tez zamanda hafiflesin ailenizin.
Allah kabul etsınCanim dua okuyorum amcam icin dualar var bitirmem gereken
Gene yırttık
amcalık hakkı vardır yap tabiki.ben babam dışında herkese yapardımAmin canım teşekkürler bende bana düşeni yapmaya çalışıyorum elimden geldigince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?