- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.541
Acemiyken çok güzel park edeyim derken park yerinin kaldırımına çıkmıştım.onu bana yaptılar okul çıkışı bir kadın aynamı götürdü
hepımız yapıyoruz oyle seyleri oo ben neler yapmiştımBen ilk defa tek başıma trafiğe çıktığımda yol kenarında duran arabaya aynamı çarpmıştım.
onu cok guzel yaparım. gercekten ip gıbı olurAcemiyken çok güzel park edeyim derken park yerinin kaldırımına çıkmıştım.Acemisin la sen bu ne öz güven? Senin neyine kaldırıma sıfır park etmek?
Şu anda ben de yapıyorum ama acemilikte yapmamak lazımmışonu cok guzel yaparım. gercekten ip gıbı olur
Canim basin sag olsun ama ben kim ne oldugunu anlayamadim, bulamadim daTesekur ederim canım bu yolda senınde destegın cok guzeldı asla unutmam. cok sukur kazasız belasız geldık. sevgılıme. gurban oldugumun toğragını kokladık elhamdülillah sukur Rabbım hepımızın onundekını engeller kaldırsın inşallah
sen bendeki öz guveni bır gorsen oo yaparım ederim. havalarına gırmiştımŞu anda ben de yapıyorum ama acemilikte yapmamak lazımmış
Bu bombaymış amahepımız yapıyoruz oyle seyleri oo ben neler yapmiştımkontrolü gecıs saatlerinde abartısız sarı ısıkta 20 dakıka beklemiştımkı yesıl yansın dıye gelen gıden gecıyor du bende onlara kızıyordum kuralsızlar dıye
leynn sen dikkatli olsan ne olur sıfır aracına çarptılar .benim ki zaten 2. 3. 4. eldi belki de.sen bendeki öz guveni bır gorsen oo yaparım ederim. havalarına gırmiştım
Allahtan otomatik araclarda hemen uyarı verıyorBu bombaymış ama
Bir de arabayı yaklaşık 15 km boyunca el freni çekik sürmüştüm. Balatalardan koku gelince anladım ne halt ettiğimi.
yeminlen onu ben de yaptım.koku gelince çok korktum ama yanmadı balatalar vs.Bu bombaymış ama
Bir de arabayı yaklaşık 15 km boyunca el freni çekik sürmüştüm. Balatalardan koku gelince anladım ne halt ettiğimi.
benim araç vermiyorrr.fakir arabası malummmmAllahtan otomatik araclarda hemen uyarı verıyor
Bizimki de otomatik ama benim kafa da onu duymamaya kuruluAllahtan otomatik araclarda hemen uyarı verıyor
onu hatırlatma. sakın içim gıtmıştı bıde gecen carpan mıkrop benı arıyorduleynn sen dikkatli olsan ne olur sıfır aracına çarptılar .benim ki zaten 2. 3. 4. eldi belki de.
Bizimki de otomatik ama benim kafa da onu duymamaya kurulu
Allah razı olsun canımCanim basin sag olsun ama ben kim ne oldugunu anlayamadim, bulamadim da
sen fakırbenim araç vermiyorrr.fakir arabası malummmm
wosvagenımın canını acıtmişlardı ogun.leynn sen dikkatli olsan ne olur sıfır aracına çarptılar .benim ki zaten 2. 3. 4. eldi belki de.
hacı işsizimmm kiracım kaçtı harçlıksızımm.ha arabam desen yaşlandıı yenisi anca rüyalarda alınır.çocuk devlet okuluna talim edecek gene.koleje bu senede param yokk.kuaför neydi unuttum.kaşlarım recep ivediğe benzedi.tatil paramı da gözlüklere verdik tatilde hayal olduu.sence zengin miyim?sen fakır
Benim çok sevdiğim mini mini bir Suzuki'm vardı, kamyonun biri pertini çıkarmıştı, aklıma geldi. Çok üzülmüştüm.wosvagenımın canını acıtmişlardı ogun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?