- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 30
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.561
yok bacım sen dümdük fakırsinhacı işsizimmm kiracım kaçtı harçlıksızımm.ha arabam desen yaşlandıı yenisi anca rüyalarda alınır.çocuk devlet okuluna talim edecek gene.koleje bu senede param yokk.kuaför neydi unuttum.kaşlarım recep ivediğe benzedi.tatil paramı da gözlüklere verdik tatilde hayal olduu.sence zengin miyim?
ben arabalara asıgım oglum 1 arabam 2.bıde onu benzınlıkte yıkıyorum. benı benden alıyor kımse arabamda bısey yıyıp ıcemez bıtırırım onları bındırmem daha,Benim çok sevdiğim mini mini bir Suzuki'm vardı, kamyonun biri pertini çıkarmıştı, aklıma geldi. Çok üzülmüştüm.
eski orta halli yeni fakirlerdenim.yok bacım sen dümdük fakırsin
sen gene alişma senın kıracı nıye cıktıkıeski orta halli yeni fakirlerdenim.alışamadımmm bu yokluğaaaaa
aaa ciddi mi yiyemez?ne kıymetli araban varmış hıhhh der binmem zaten ayol benim ki aynı çöp ev gibi.1 yıldır temizlenmediben arabalara asıgım oglum 1 arabam 2.bıde onu benzınlıkte yıkıyorum. benı benden alıyor kımse arabamda bısey yıyıp ıcemez bıtırırım onları bındırmem daha,
battı iflas etti.gel sana kiralayayımm iş kadını olsen gene alişma senın kıracı nıye cıktıkı
ben cok ketumum o konudaaaa ciddi mi yiyemez?ne kıymetli araban varmış hıhhh der binmem zaten ayol benim ki aynı çöp ev gibi.1 yıldır temizlenmedi
ne uzerıne acalım,battı iflas etti.gel sana kiralayayımm iş kadını ol
aaa onu hiç düşünmedim bak.ne olsa ki?çıkan emlakçıydı o bile battı sermayesiz.biz haydi haydi batarız.oturalım oturduğumuz yerdene uzerıne acalım,
Benim iş fikrim var, ama senin orada tutar mı bilmem. Gelecekte Adana'da yapmayı istiyorum.ne uzerıne acalım,
melek yatırımcınn ayağına geldi hanımmmmmBenim iş fikrim var, ama senin orada tutar mı bilmem. Gelecekte Adana'da yapmayı istiyorum.
Bence elımızdekıde gıder o yapamamış bız nasıl yapalımaaa onu hiç düşünmedim bak.ne olsa ki?çıkan emlakçıydı o bile battı sermayesiz.biz haydi haydi batarız.oturalım oturduğumuz yerde
neymiş bakalım belkı tutarBenim iş fikrim var, ama senin orada tutar mı bilmem. Gelecekte Adana'da yapmayı istiyorum.
bosver ben memur olayım en ıyısı iş kadını boyle olurumaaa onu hiç düşünmedim bak.ne olsa ki?çıkan emlakçıydı o bile battı sermayesiz.biz haydi haydi batarız.oturalım oturduğumuz yerde
fikir çalacaksın değil miiii?seni uyanıkkkkneymiş bakalım belkı tutar
hah işte en iyi meslek o.bosver ben memur olayım en ıyısı iş kadını boyle olurum
eee hersey den nasıplenelımfikir çalacaksın değil miiii?seni uyanıkkkk
bencede bosver dukkan falanhah işte en iyi meslek o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?