geyik ordinaryus profesörleri burada

aa çok sevindim böyle devam eder inşallah.

Rabbım bol kazançlar versin inşallah

Etnik ve gotik giyim mağazası. İkisi de çok sevdiğim tarzlar ve Adana'da ikisi üzerine mağaza yok.
adana insanında para çok.etnik bend e seviyorum gotik bazı kesim sever.giyenleri beğeniyorum ama hiç tanıdığım olmadı.tutabilir valla.aksesuarları çanta ayakkabı terlik vs de eklenir zamanla.

adana insanında para çok.etnik bend e seviyorum gotik bazı kesim sever.giyenleri beğeniyorum ama hiç tanıdığım olmadı.tutabilir valla.aksesuarları çanta ayakkabı terlik vs de eklenir zamanla.
Üniversite öğrencilerinin çok olduğu bir bölgeye düşünüyorum zaten.

Üniversite öğrencilerinin çok olduğu bir bölgeye düşünüyorum zaten.
baskı makinesi olsa tişört tasarım falan da yapılır.öğrenciler sever bu tür şeyleri.yastık tişört sevgilisi olalnlar yeni evlenenler bayağı rağbet ediyor ankarada

baskı makinesi olsa tişört tasarım falan da yapılır.öğrenciler sever bu tür şeyleri.yastık tişört sevgilisi olalnlar yeni evlenenler bayağı rağbet ediyor ankarada
Benzer bir mağaza var yıllardır, matrak adında, çok da alış veriş yaptım.

Yolunuz açık olsun canim. Iş ne Ustune

Teşekkür ederim atasözü üstadı . CNC makinesi üretiyor.

Harika bir iş cotard sendromu
Eşinin cesaretini ayrıca tebrik ederim. Çalışkan adam her zaman belli ediyor kendini. Bunun sonucunu ben bir atasözü ile diyeyim... Bu cesur hareketin sonu inan ki bereket bacım. Aslı nerde hareket orda bereket tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…