- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.581
aa çok sevindim böyle devam eder inşallah.Kızlar korkak olmamak lazım aslında. Eşim sermayesiz KOSGEB desteği ile iş kurdu. Çok büyük borcun altına girdik, üstüne pandemi patladı ama çok şükür şu anda iyi gidiyor. Bir yerden başlamak lazım.
Rabbım bol kazançlar versin inşallahKızlar korkak olmamak lazım aslında. Eşim sermayesiz KOSGEB desteği ile iş kurdu. Çok büyük borcun altına girdik, üstüne pandemi patladı ama çok şükür şu anda iyi gidiyor. Bir yerden başlamak lazım.
Etnik ve gotik giyim mağazası. İkisi de çok sevdiğim tarzlar ve Adana'da ikisi üzerine mağaza yok.neymiş bakalım belkı tutar
aa çok sevindim böyle devam eder inşallah.
Sağ olun kızlar.Rabbım bol kazançlar versin inşallah
Bence olur tabı cok arastırılma sı gereken bır iş buEtnik ve gotik giyim mağazası. İkisi de çok sevdiğim tarzlar ve Adana'da ikisi üzerine mağaza yok.
adana insanında para çok.etnik bend e seviyorum gotik bazı kesim sever.giyenleri beğeniyorum ama hiç tanıdığım olmadı.tutabilir valla.aksesuarları çanta ayakkabı terlik vs de eklenir zamanla.Etnik ve gotik giyim mağazası. İkisi de çok sevdiğim tarzlar ve Adana'da ikisi üzerine mağaza yok.
Üniversite öğrencilerinin çok olduğu bir bölgeye düşünüyorum zaten.adana insanında para çok.etnik bend e seviyorum gotik bazı kesim sever.giyenleri beğeniyorum ama hiç tanıdığım olmadı.tutabilir valla.aksesuarları çanta ayakkabı terlik vs de eklenir zamanla.
baskı makinesi olsa tişört tasarım falan da yapılır.öğrenciler sever bu tür şeyleri.yastık tişört sevgilisi olalnlar yeni evlenenler bayağı rağbet ediyor ankaradaÜniversite öğrencilerinin çok olduğu bir bölgeye düşünüyorum zaten.
Benzer bir mağaza var yıllardır, matrak adında, çok da alış veriş yaptım.baskı makinesi olsa tişört tasarım falan da yapılır.öğrenciler sever bu tür şeyleri.yastık tişört sevgilisi olalnlar yeni evlenenler bayağı rağbet ediyor ankarada
Yolunuz açık olsun canim. Iş ne UstuneKızlar korkak olmamak lazım aslında. Eşim sermayesiz KOSGEB desteği ile iş kurdu. Çok büyük borcun altına girdik, üstüne pandemi patladı ama çok şükür şu anda iyi gidiyor. Bir yerden başlamak lazım.
Teşekkür ederim atasözü üstadıYolunuz açık olsun canim. Iş ne Ustune
vayy nasıl düşündü bu işi valla bravo.mühendis falan mı eşin ya da tekniker?Teşekkür ederim atasözü üstadı. CNC makinesi üretiyor.
Makine mühendisi. Yıllarca başka bir şirkette bu iş üzerine çalıştı, sonra da bir cesaret iş yerini açtı.vayy nasıl düşündü bu işi valla bravo.mühendis falan mı eşin ya da tekniker?
çok iyi yapmış.kendi işinin patronu olmuş.yürür gider buradannnMakine mühendisi. Yıllarca başka bir şirkette bu iş üzerine çalıştı, sonra da bir cesaret iş yerini açtı.
Güzel fikir bence. Bahçeli bir alanda oyun ablalığı yapılabilir.ben işimi buldum çocuklar kulübü kuracağımm.malum tonla evde boş boş oturan çocuk var pandemi de arkadaşsız kalan.tonla üyem olur valla
öyle değil.aynı bu site gibi olacakGüzel fikir bence. Bahçeli bir alanda oyun ablalığı yapılabilir.
Okula gidenler tamam da, okuma yazma bilmeyenlerden gelen mesajlar: jdjdkrkkf ki msjdkksl kakskdöyle değil.aynı bu site gibi olacak
onlarda kendi dillerinden kavga ederler sorun değilllOkula gidenler tamam da, okuma yazma bilmeyenlerden gelen mesajlar: jdjdkrkkf ki msjdkksl kakskd
Teşekkür ederim atasözü üstadı. CNC makinesi üretiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?