- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.601
Yönetime gelen şikayetler: Ecrin Su bana kaka dedi.onlarda kendi dillerinden kavga ederler sorun değilll
İnşallah canımHarika bir işcotard sendromu
Eşinin cesaretini ayrıca tebrik ederim. Çalışkan adam her zaman belli ediyor kendini. Bunun sonucunu ben bir atasözü ile diyeyim... Bu cesur hareketin sonu inan ki bereket bacım. Aslı nerde hareket orda bereket tabii
Yaaa gitmeyin yaaaa 17 oldu daha karpuz kesecektik?Konuda 21 kişi var bu saatte hepsi de kocasına CNC makinasi üreteceksin beyyyy demiyorsa bende Nil değilim
Bakıp bakıp yazmıyorlar, çok pis şüphelendim.Yaaa gitmeyin yaaaa 17 oldu daha karpuz kesecektik?
Kahrolası federaller her yerdelerBakıp bakıp yazmıyorlar, çok pis şüphelendim.
bizim konuda ne var ki anlamadımm.biz bize konuşuyoruz.kavga yok polemik yokk yahuu.burdan ekmek çıkmaz anacığımmmYaaa gitmeyin yaaaa 17 oldu daha karpuz kesecektik?
En sevdiğim ikiliEtnik ve gotik giyim mağazası. İkisi de çok sevdiğim tarzlar ve Adana'da ikisi üzerine mağaza yok.
Bunu nerden goruyonuzYaaa gitmeyin yaaaa 17 oldu daha karpuz kesecektik?
hayırlı kazançlarKızlar korkak olmamak lazım aslında. Eşim sermayesiz KOSGEB desteği ile iş kurdu. Çok büyük borcun altına girdik, üstüne pandemi patladı ama çok şükür şu anda iyi gidiyor. Bir yerden başlamak lazım.
Allah bol kazançlar versin canimKızlar korkak olmamak lazım aslında. Eşim sermayesiz KOSGEB desteği ile iş kurdu. Çok büyük borcun altına girdik, üstüne pandemi patladı ama çok şükür şu anda iyi gidiyor. Bir yerden başlamak lazım.
Ekmek arası yapasim geldi bu saatte ceyceyimbizim konuda ne var ki anlamadımm.biz bize konuşuyoruz.kavga yok polemik yokk yahuu.burdan ekmek çıkmaz anacığımmm
Benimde pinammmmEn sevdiğim ikili
Kirmizili olunca görüyorsun ama mavi olunca kızıl ötesini görüyorsunBunu nerden goruyonuz
öyledir muhtemelen.sen bilinen sitelerden al ayakkabını.boynerde dede kampanya vardıH Heytttt be sana attığım yerden terlik alma bence, üçkağıtçı gibi duruyorlarayakkabının videosunu attı %100 orijinal diyor ama videoda ayakkabının bir detayı eksik onu fark ettim. Kaliteli çakma muhtemelen. Instagram hesaplarında video var, Bakırköy'de mağazamız var diye ama adam bana sadece dolap ve Instagram üzerinden satış yapıyoruz mağazamız yok dedi
Ye ye bende zayıf olsam yerim.Ekmek arası yapasim geldi bu saatte ceyceyim
Benimde pinammmm
Kirmizili olunca görüyorsun ama mavi olunca kızıl ötesini görüyorsun
Teşekkür ederim canımAllah bol kazançlar versin canim
Teşekkür ederimhayırlı kazançlar
ben grissini yedim az önce içim kıyıldıYe ye bende zayıf olsam yerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?