- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.641
Keske kizil olsa simdideO kızıl saçlarından sen suçlusun pinammm
Pidenin ustune baharatli nohut koymuslar onun üstüne de salata. Oldu sana nohut dürüm. Iyiymis bunu da yazdim aksam yemegi aperatifineAdana'da yaşıyorsanız yolunuz düşer Antep'e belki, Recep Ustaya gidin mutlaka. İsmi garip duruyor ama tadı çok güzelGörsel de ekliyorum, nasıl bir şey belli olsun diye
MaviiiiiKeske kizil olsa simdide
vicdansız.biz rejimdeyizzzAdana'da yaşıyorsanız yolunuz düşer Antep'e belki, Recep Ustaya gidin mutlaka. İsmi garip duruyor ama tadı çok güzelGörsel de ekliyorum, nasıl bir şey belli olsun diye
Hangi rejim 79 u gördüm ben ne zaman basliycaz aloooooovicdansız.biz rejimdeyizzz
Yaptin mi sen ben kirmizi pembe arasi birsey yapicam. Ama kisin.Maviiiii
ben 65 oldumm valla.yarına 64 garanti.çünkü gene yemeyeceğimmmmHangi rejim 79 u gördüm ben ne zaman basliycaz aloooooo
kuaföre gitmeden yapılabiliyor mu?ben de bir tutam mor istiyorummYaptin mi sen ben kirmizi pembe arasi birsey yapicam. Ama kisin.
Benden habersiz rejim heeeeeben 65 oldumm valla.yarına 64 garanti.çünkü gene yemeyeceğimmmm
Riskli canim yakabilirsin once açıp yapman gerek ama ben murdum tarzi bir mor istedim beceremediler bir yer yapti ama o boya 3 4 yıkamada gidiyorkuaföre gitmeden yapılabiliyor mu?ben de bir tutam mor istiyorumm
Canim henuz yapmadim ama yapacagim mavi ombreYaptin mi sen ben kirmizi pembe arasi birsey yapicam. Ama kisin.
Yakışır guzel oluyor da ben ise girersem ne halt edicem haftada 1 boya ister simdi. Evlenirken yapicam ama kirmizi evlenmek istiyomCanim henuz yapmadim ama yapacagim mavi ombre
ankarada evlensen ya ben de gelirdimmmmYakışır guzel oluyor da ben ise girersem ne halt edicem haftada 1 boya ister simdi. Evlenirken yapicam ama kirmizi evlenmek istiyom
Bende mavi ombre ile gelinlik giysem nasil olurYakışır guzel oluyor da ben ise girersem ne halt edicem haftada 1 boya ister simdi. Evlenirken yapicam ama kirmizi evlenmek istiyom
Sade nikah yallah yapicam dögun yok ki. Ailesi isteyeydi ordada olurdu nikah farketmezdiankarada evlensen ya ben de gelirdimmmm
Mükemmel olur asi genclikBende mavi ombre ile gelinlik giysem nasil olur
sen de mi evleniyorsun?neden benim haberim yokkk?Bende mavi ombre ile gelinlik giysem nasil olur
Odamı evleniyor benimde yok kisen de mi evleniyorsun?neden benim haberim yokkk?
adam 40 yaşını geçmiş ailesi de bir tuhaf .neyse zamanla alışırlar sana boşverSade nikah yallah yapicam dögun yok ki. Ailesi isteyeydi ordada olurdu nikah farketmezdi
ben de evleniyorum dermişimmm ha ha hasen de mi evleniyorsun?neden benim haberim yokkk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?