- 30 Kasım 2010
- 9.754
- 19.765
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.621
Bende bayilirim bu tarzlaraİlk müşterimi buldum
Evet buldun diğeride nilmesekerİlk müşterimi buldum
öyledir muhtemelen.sen bilinen sitelerden al ayakkabını.boynerde dede kampanya vardı
güle güle kullangiggles bana kibar diyordu ama bugün zorbalık ve çirkeflikle hediye olarak saat aldırdım kendime bana uzun zamandır bi şey almıyon diye yapıştım yakasına
Ayy çok özledim ya adana kebabını, uzun zamandır gitmedim. İzmir'de yemekler tatsız tuzsuz geliyorSiz gelin kebap ısmarlarım.
Biz sana ısmarlayalimSiz gelin kebap ısmarlarım.
vayyy yavaş yavaş büyüyorsunn.ama şu çocukta duraydı iyiydi.pek tatlıydı yahuugiggles bana kibar diyordu ama bugün zorbalık ve çirkeflikle hediye olarak saat aldırdım kendime bana uzun zamandır bi şey almıyon diye yapıştım abimin yakasına
Duruyo o merak etme, 5-10 yıl sonra tekrar düşünürüzvayyy yavaş yavaş büyüyorsunn.ama şu çocukta duraydı iyiydi.pek tatlıydı yahuu
Adana'da aç kalırsın senben vejeteryanımmm
fellah köftesi varAdana'da aç kalırsın sen
Bayılırımfellah köftesi var
Ya ben çokk severim. En sevdiğim yemek zaten içli köftenin sadece hamurunu kızartarak yapılan 'yapma' var. İsminin yapma olması garip ama baharatlı falan olunca güzel oluyorfellah köftesi var
Nohut dürümü ne ki?Ya ben çokk severim. En sevdiğim yemek zaten içli köftenin sadece hamurunu kızartarak yapılan 'yapma' var. İsminin yapma olması garip ama baharatlı falan olunca güzel oluyorNohut dürümü de tam vejetaryen yemeği bak.
Ben vejetaryen değilim ama eti çok seçiyorum, biraz koku alsam ya da yağı falan fazla olsa yemem.
O kızıl saçlarından sen suçlusun pinammmKizlar yemek muhabbetine devam ederseniz muhtemelen az sonra mutfakta bulacak herkes kendini
Adana'da yaşıyorsanız yolunuz düşer Antep'e belki, Recep Ustaya gidin mutlaka. İsmi garip duruyor ama tadı çok güzelNohut dürümü ne ki?
Humusu severim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?