geyik ordinaryus profesörleri burada

öyledir muhtemelen.sen bilinen sitelerden al ayakkabını.boynerde dede kampanya vardı
giggles bana kibar diyordu ama bugün zorbalık ve çirkeflikle hediye olarak saat aldırdım kendime bana uzun zamandır bi şey almıyon diye yapıştım abimin yakasına

giggles bana kibar diyordu ama bugün zorbalık ve çirkeflikle hediye olarak saat aldırdım kendime bana uzun zamandır bi şey almıyon diye yapıştım abimin yakasına
vayyy yavaş yavaş büyüyorsunn.ama şu çocukta duraydı iyiydi.pek tatlıydı yahuu

fellah köftesi var
Ya ben çokk severim. En sevdiğim yemek zaten içli köftenin sadece hamurunu kızartarak yapılan 'yapma' var. İsminin yapma olması garip ama baharatlı falan olunca güzel oluyor Nohut dürümü de tam vejetaryen yemeği bak.

Ben vejetaryen değilim ama eti çok seçiyorum, biraz koku alsam ya da yağı falan fazla olsa yemem.

Nohut dürümü ne ki?

Humusu severim mesela

Nohut dürümü ne ki?

Humusu severim mesela
Adana'da yaşıyorsanız yolunuz düşer Antep'e belki, Recep Ustaya gidin mutlaka. İsmi garip duruyor ama tadı çok güzel Görsel de ekliyorum, nasıl bir şey belli olsun diye

Eklentiler

• images (1) (3).webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…