- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.661
Canlari isterse bu yastan sonra kimseyle uğraşamam valla. Ister sevsinler ister sevmesinler pek goruscegimi sanmıyorumadam 40 yaşını geçmiş ailesi de bir tuhaf .neyse zamanla alışırlar sana boşver
yok öyle de olmaz.görüşmeden olmaz.zamana bırak düzelirCanlari isterse bu yastan sonra kimseyle uğraşamam valla. Ister sevsinler ister sevmesinler pek goruscegimi sanmıyorum
Uclu dugun yapariz. ❤❤❤ben de evleniyorum dermişimmm ha ha ha
Canim bırakıcam zatende istemeyen annesi onunda yas 80 civarı o kadar zaman vardır insyok öyle de olmaz.görüşmeden olmaz.zamana bırak düzelir
Sen gerdekte tanisican eski usul biz verdik gitti seniBen de mi evleniyormusum? Benim niye haberim yok
bend e çıkıyorum yarın çok işim var.herkese iyi geceler.sabah ola hayrolaCanlar ben kaçayım ufaktan. Cocuga sabah havuza götürcem diye soz verdim 8 de başlar gidelim diyeiyi geceler
M MrsDelfino diğer konuyu sabote etmek istemedim. Mind Hunter'ı izledin mi?Evet evet. Kimisi de pısırık oluyor. Sosyal hayatta ezilişini şiddet uygulayarak kendilerince telafi ediyorlar. Ed Kemper kendisini sürekli aşağılayan, erkeklik gururunu yerle bir eden annesini çok feci şekilde öldürmüş. Tabi onlarca başka kadınla birlikte. Daha kötü detayları var da yazmak istemiyorum. Çoğunlukla da reddedilmesi üzerine farklı anlamlar yüklemiş, annesinin onu aşağılamalarıyla birleştirerek kendisini reddeden kadınlara zarar vermiş. Büyük bir ihtimalle reddedildiğinde annesinin kendisi hakkında söylediği şeylerin haklı çıktığını düşünüp kendini kanıtlama çabasına girdi. O kadınları bir nevi annesinin yerine koyup öldürüyordu ki en sonunda annesini de öldürmüş.
Ben bu konudaki gibi içerikler izleyemem, midem de hafif hassastır, bağırsak ve beyin görüntüsü özellikle benim midemi çok bulandırır. Ama benim de seri katilleri araştırma konusunda bir zaafım var. Gerçek olay yeri fotoğrafları da incelerim, öldürülenler ne acılar çekmiş diye üzülürüm ailelerini sevdiklerini düşünür üzülürüm ama öbür yandan da bunu nasıl birinin, nasıl düşüncelerle yapabildiği kısmını da araştırırım. Tess Gerritsen en sevdiğim yazardır bu türde. Kurgu ya da gerçek, polisiye ve gerilim eserleri dikkatimi çeker. Benimkisi daha çok suçlunun analizi üzerine, profil oluşturmayı, bir dizide filmde ya da kitapta yeni bir suç duyduğumda kimin yapabileceğiyle ilgili fikir yürütmeyi kısacası dedektifçilik oynamayı seviyorum. Konu sahibinin eşinin hayvanlarla ilgili olan takıntısı da birçok caninin başta hayvanlarla alıştırma yaptığı gerçeğini de bir hatırlatmadı değil.
Oo sen de bi değişiklil görüyorumgiggles bana kibar diyordu ama bugün zorbalık ve çirkeflikle hediye olarak saat aldırdım kendime bana uzun zamandır bi şey almıyon diye yapıştım abimin yakasına
Sen bekar mıydın? Benim de bundan haberim yokBen de mi evleniyormusum? Benim niye haberim yok
Aynen, Ed Kemper örneğini oradan verdim zatenM MrsDelfino diğer konuyu sabote etmek istemedim. Mind Hunter'ı izledin mi?
Hannibal gibi mi bu dizi. O psikopat dr favorimdi deAynen, Ed Kemper örneğini oradan verdim zaten. Çok beğendim diziyi, 3. sezon için görüşmeler başlamış. Umarım her şey olumlu geçer de devam ederler .
İki fbi ajanı, seri katil tanımının yeni yeni çıktığı dönemlerde ülkeyi dolaşıp canilerle görüşerek profillerini çıkarmaya çalışıyorlar. Çocuklukta nasıl anlaşılır büyüdüğünde böyle şeyler yapabileceği falan şeklinde her şeyi araştırıyorlar, daha öldürmeden katilleri nasıl durdururuz, topluma nasıl kazandırabiliriz de araştırmanın alt sorularıHannibal gibi mi bu dizi. O psikopat dr favorimdi de
Charles üstad ta sevdiğim psikolaplardandır . Ben de izleyeyimmİki fbi ajanı, seri katil tanımının yeni yeni çıktığı dönemlerde ülkeyi dolaşıp canilerle görüşerek profillerini çıkarmaya çalışıyorlar. Çocuklukta nasıl anlaşılır büyüdüğünde böyle şeyler yapabileceği falan şeklinde her şeyi araştırıyorlar, daha öldürmeden katilleri nasıl durdururuz, topluma nasıl kazandırabiliriz de araştırmanın alt soruları. Charles Manson gibi ünlü katillerle de görüşüyorlar .
Yaaa ben de bekliyorum yeni sezonuAynen, Ed Kemper örneğini oradan verdim zaten. Çok beğendim diziyi, 3. sezon için görüşmeler başlamış. Umarım her şey olumlu geçer de devam ederler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?