- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.781
geçmiş olsunBu aralar yoğunum kizlar hastaliklarla uğraşıyorum. Süt bezlerim iltihaplanmis çocuklar hasta
hocam hoşgeldin yaselam kızlarr ben döndümm
Hoşgeldiin de Niye bu kadar sürdü? Neden banlanmışsınselam kızlarr ben döndümm
Aa gelmişselam kızlarr ben döndümm
mapustaydım nerede olacağımm.hoşbuldumhocam hoşgeldin ya
gözlerimiz yollarda kaldı
nirilerdeydin
buraya baktım hergün.doğru dürüst bir şey yazan olmamış.herkes topluca tatile çıkmışAa gelmişHoş geldin, ben de dün dönmüş mü diye bakıyordum sana
hepimiz inzivaya çekildikburaya baktım hergün.doğru dürüst bir şey yazan olmamış.herkes topluca tatile çıkmış
şu evlenmeli konuda içerik silmişim ondan banlanmışım.içerik silip değiştirmek konu sahibi değilsen yasak mıydı?hakaret vs de yoktu.zaten kimseye yapmadım bugüne dekHoşgeldiin de Niye bu kadar sürdü? Neden banlanmışsın
sana ne oluyor bu yaşta inziva mı olurmuş?hepimiz inzivaya çekildik
İçerik silmek konu sahiplerine de yasakşu evlenmeli konuda içerik silmişim ondan banlanmışım.içerik silip değiştirmek konu sahibi değilsen yasak mıydı?hakaret vs de yoktu.zaten kimseye yapmadım bugüne dek
ben bazen yazdığım cevapları düzenliyorum o mu içerik silmekİçerik silmek konu sahiplerine de yasak
işte konu sahiplerine yasak onu biliyorum.ben yorum yaptım aynı dakika da yorumu silip değiştirdim.bunu hep yapıyorduk zaten.hatta bazen yoruma ekleme yapıyordukİçerik silmek konu sahiplerine de yasak
benimki ruh yorgunluğusana ne oluyor bu yaşta inziva mı olurmuş?
yönetime sor .neyseee işlerim vardı onları hallettim.iyi oldu banlanmakben bazen yazdığım cevapları düzenliyorum o mu içerik silmek
o hepimiz de var.nilmeşeker neden banlandı peki_şimdi gördümbenimki ruh yorgunluğu
Yorumları nasil siliyoruz ceceyyişte konu sahiplerine yasak onu biliyorum.ben yorum yaptım aynı dakika da yorumu silip değiştirdim.bunu hep yapıyorduk zaten.hatta bazen yoruma ekleme yapıyorduk
Ben de yapıyorum onu ama sen muhtemelen şikayet edildin bu arada bissürü kavga kaçırdınyönetime sor .neyseee işlerim vardı onları hallettim.iyi oldu banlanmak
aman öğrenme boşver zaten yasakmış bakYorumları nasil siliyoruz ceceyy
adım adım takip ediliyormuşum meğersemmmBen de yapıyorum onu ama sen muhtemelen şikayet edildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?