- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.821
okullar kapanır o artık yüzde 90 gibi bi şeybu sene sıkı tutacağım zaten.geçen yıl öğretmeni iyiydi kendi halletti dersleri.zaten okullar kapanabilir 1 2 ay sonra.yakınımda olsun ki öğlen arasında da yemek sorununu hallederim.virüs çok yayıldı.önce sağlık sonra eğitim bu sene de.ha senin için geçerli değil bu tabii.sen çalışşş
yarım saat işim var.gelirim ondan sonra.görüşürüzokullar kapanır o artık yüzde 90 gibi bi şey
dershaneler açık olucak mebten izin alı dediler bize
Iyiyim canım, ben hasta oldum 2 gundur yatıyorum yuvarlanıyorum, dun iyiydim de bugun hep yattimonun aileden vefat edeni vardı.anca toparlanmıştır
geçmiş olsun pinaIyiyim canım, ben hasta oldum 2 gundur yatıyorum yuvarlanıyorum, dun iyiydim de bugun hep yattim
Teşekkürler canım boğazım şişti bugun yataktan kalkamadım dunde zoraki dolandimgeçmiş olsun pina
bu sıralar gördüğüm çoğu kişi böyleTeşekkürler canım boğazım şişti bugun yataktan kalkamadım dunde zoraki dolandim
Ev cok sicak uyku problemim var vantilatör karşısında çarpıldım butun gece uyuyamıyorum diye vantilatör karşısında debeleniyorumbu sıralar gördüğüm çoğu kişi böyle
sanırım mevsim geçişi
o da sebep olmuş olabilir geçmiş olsunEv cok sicak uyku problemim var vantilatör karşısında çarpıldım butun gece uyuyamıyorum diye vantilatör karşısında debeleniyorum
Yok kız ceycey’i ben şikayet etmedim
çok geçmiş olsun pina.Iyiyim canım, ben hasta oldum 2 gundur yatıyorum yuvarlanıyorum, dun iyiydim de bugun hep yattim
ben de uyuyamıyorum geceleri.bugün de erken kalktım zombi gibiyimmEv cok sicak uyku problemim var vantilatör karşısında çarpıldım butun gece uyuyamıyorum diye vantilatör karşısında debeleniyorum
Teşekkürler canım yarina ya yatak döşek yatarım ya ayaklanirim ins gecerçok geçmiş olsun pina.
Geçmiş olsunIyiyim canım, ben hasta oldum 2 gundur yatıyorum yuvarlanıyorum, dun iyiydim de bugun hep yattim
Sen ettin demedim ki.Yok kız ceycey’i ben şikayet etmedim. Bilmiyordum yorum silmenin de yasak olduğunu, bundan sonra silenleri de şikayet ederim
katipp beni şikayet eden mi varmış?Sen ettin demedim ki.
Ay yok ya, sen beni izliyorlar deyince ben de sana göz emojisi koydum, üstüne alınmış delfinokatipp beni şikayet eden mi varmış?
Ben hakemcilik oynayıp birilerini şikayet etmeyi seviyorum da, onu konuşuyorduk geçende. O yüzden öyle yazmıştım ben dekatipp beni şikayet eden mi varmış?
nilme söyledi geçen bu topikte 21 ayrı kişi varmış.pro lar görüyor yaAy yok ya, sen beni izliyorlar deyince ben de sana göz emojisi koydum, üstüne alınmış delfino
peşindeyim delfinooooBen hakemcilik oynayıp birilerini şikayet etmeyi seviyorum da, onu konuşuyorduk geçende. O yüzden öyle yazmıştım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?