- 19 Mayıs 2020
- 48.090
- 216.452
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.801
adım adım takip ediliyormuşum meğersemmm
Ağzımdan laf kacarsa yaaman öğrenme boşver zaten yasakmış bak
çok vakit alıyor bazen bura ama eyi çoh eyiyönetime sor .neyseee işlerim vardı onları hallettim.iyi oldu banlanmak
şaka yapyorumo hepimiz de var.nilmeşeker neden banlandı peki_şimdi gördüm
di miBen de yapıyorum onu ama sen muhtemelen şikayet edildin bu arada bissürü kavga kaçırdın
kızı okula kaydettirdim aynı okuluna.evime arabayla 3 dakika.pandemi de yakınımda olsun.hem kolejlere para veremem bu ekonomide.bu sene böyle olsun seneye iyi bir okul bulurum.sen de ders çalışmaya başla artıkkçok vakit alıyor bazen bura ama eyi çoh eyi
başlıyorumkızı okula kaydettirdim aynı okuluna.evime arabayla 3 dakika.pandemi de yakınımda olsun.hem kolejlere para veremem bu ekonomide.bu sene böyle olsun seneye iyi bir okul bulurum.sen de ders çalışmaya başla artıkk
kimse uğramamış ki zatenn.
hayırlı olsunkızı okula kaydettirdim aynı okuluna.evime arabayla 3 dakika.pandemi de yakınımda olsun.hem kolejlere para veremem bu ekonomide.bu sene böyle olsun seneye iyi bir okul bulurum.sen de ders çalışmaya başla artıkk
aaa çok iyi yapmış.fikir alışverişi olur.başlıyorum
vander topik açtı oraya toplanıcaz sınavla ilgili
aynen öyle bir iki haftaya tempoya girerizaaa çok iyi yapmış.fikir alışverişi olur.
yaşı on olacak ta aklı 13 en az.hayırlı olsun
10 yaşındaydı di mi
onun aileden vefat edeni vardı.anca toparlanmıştır
dominantız biraz o zamanyaşı on olacak ta aklı 13 en az.itişiyor benle valla.o ne derse o oluyor.bugün de arkadaşıyla buluştu açıkhavada.özlemişler birbirlerini
öyle mionun aileden vefat edeni vardı.anca toparlanmıştır
biraz param var annem üniversite parası verdi ben göremem o günleri diye.şimdi harcarsam bir daha bulamam .ekonomi kötü gelirler düştü.son 2 sene de olur haklısın.cv sinde kolej mezunu olsun o da yeter.ben ingilizce öğretiyorum zaten.matematikten de destek alırız olur biter.parayı sokağa atacak zamanlarda değilizdominantız biraz o zaman
işine karışmak gibi olmasın çalışan bi çocuk diye okumuştum bi mesajında son sene koleje geçirsen ya da sondan bi sene önce
aynen öylebiraz param var annem üniversite parası verdi ben göremem o günleri diye.şimdi harcarsam bir daha bulamam .ekonomi kötü gelirler düştü.son 2 sene de olur haklısın.cv sinde kolej mezunu olsun o da yeter.ben ingilizce öğretiyorum zaten.matematikten de destek alırız olur biter.parayı sokağa atacak zamanlarda değiliz
bu sene sıkı tutacağım zaten.geçen yıl öğretmeni iyiydi kendi halletti dersleri.zaten okullar kapanabilir 1 2 ay sonra.yakınımda olsun ki öğlen arasında da yemek sorununu hallederim.virüs çok yayıldı.önce sağlık sonra eğitim bu sene de.ha senin için geçerli değil bu tabii.sen çalışşşaynen öyle
10 yaşına girecekmiş
bi iki sene sonra inatlaşmalar daha da artar
benim bi arkadaş yaşıtız ankaradayız bu arada anlatırdı 6.sınıfta yazılmış koleje biraz onlara uymuştum notlarm düşmüştü son 2 sene yazılsaydım belki daha verimli olurdu diyordu bana lisedeyken
son iki sene olursa sınav moduna girerler ders calışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?