geyik ordinaryus profesörleri burada

kızı okula kaydettirdim aynı okuluna.evime arabayla 3 dakika.pandemi de yakınımda olsun.hem kolejlere para veremem bu ekonomide.bu sene böyle olsun seneye iyi bir okul bulurum.sen de ders çalışmaya başla artıkk
başlıyorum
vander topik açtı oraya toplanıcaz sınavla ilgili

kızı okula kaydettirdim aynı okuluna.evime arabayla 3 dakika.pandemi de yakınımda olsun.hem kolejlere para veremem bu ekonomide.bu sene böyle olsun seneye iyi bir okul bulurum.sen de ders çalışmaya başla artıkk
hayırlı olsun
10 yaşındaydı di mi

yaşı on olacak ta aklı 13 en az. itişiyor benle valla.o ne derse o oluyor.bugün de arkadaşıyla buluştu açıkhavada.özlemişler birbirlerini
dominantız biraz o zaman
işine karışmak gibi olmasın çalışan bi çocuk diye okumuştum bi mesajında son sene koleje geçirsen ya da sondan bi sene önce

dominantız biraz o zaman
işine karışmak gibi olmasın çalışan bi çocuk diye okumuştum bi mesajında son sene koleje geçirsen ya da sondan bi sene önce
biraz param var annem üniversite parası verdi ben göremem o günleri diye.şimdi harcarsam bir daha bulamam .ekonomi kötü gelirler düştü.son 2 sene de olur haklısın.cv sinde kolej mezunu olsun o da yeter.ben ingilizce öğretiyorum zaten.matematikten de destek alırız olur biter.parayı sokağa atacak zamanlarda değiliz

aynen öyle
10 yaşına girecekmiş
bi iki sene sonra inatlaşmalar daha da artar
benim bi arkadaş yaşıtız ankaradayız bu arada anlatırdı 6.sınıfta yazılmış koleje biraz onlara uymuştum notlarm düşmüştü son 2 sene yazılsaydım belki daha verimli olurdu diyordu bana lisedeyken
son iki sene olursa sınav moduna girerler ders calışırlar

bu sene sıkı tutacağım zaten.geçen yıl öğretmeni iyiydi kendi halletti dersleri.zaten okullar kapanabilir 1 2 ay sonra.yakınımda olsun ki öğlen arasında da yemek sorununu hallederim.virüs çok yayıldı.önce sağlık sonra eğitim bu sene de.ha senin için geçerli değil bu tabii.sen çalışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…