- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.841
teşekkür ederim hoşbuldum.özledim seni valla.bıcır bıcırlığını
Yaateşekkür ederim hoşbuldum.özledim seni valla.bıcır bıcırlığını
Napıyon?Herkese iyi haftasonları diliyorum
Yemek yemelerini bekliyorum dışarı çıkacağız. Ben tek öğüne indirdim sadece akşam yiyorumNapıyon?
Temizlik yapcam diye şevkle kalktım. Zorla yapıyorum.Yemek yemelerini bekliyorum dışarı çıkacağız. Ben tek öğüne indirdim sadece akşam yiyorum
Benim mutfakta 2 günlük iş var. Erteledim bu zamana. Kolay gelsin diyeyim gelmese deTemizlik yapcam diye şevkle kalktım. Zorla yapıyorum.1 haftaya biter inş.
Bugün haftasonu mu diye kontrol etmem pekiHerkese iyi haftasonları diliyorum
İyi ki okumamışımmmAyy H Heytttt be abla neredesin, ilk buluşma için botoks yaptırmayı düşünen ve flörtünün parmağını cinsel organı sanan konuları okudun mu
Bende tartıya çıkmaya bir tırsıyorum sorma 80 üstüne ciktim garanti
Rejime başla bi gerisi geliyor . Hastane market işlerim var. Akşama görüşürüzBende tartıya çıkmaya bir tırsıyorum sorma 80 üstüne ciktim garanti
Ben de çok kaçırdım, doğal kolajen ayağına kemik sulu yağlı çorbaya abandım kdkdkdkfmfmd. Napabilirim erisin diye?Bende tartıya çıkmaya bir tırsıyorum sorma 80 üstüne ciktim garanti
Aç gezeceksin katip. Tek çözüm bu oldu ben deBen de çok kaçırdım, doğal kolajen ayağına kemik sulu yağlı çorbaya abandım kdkdkdkfmfmd. Napabilirim erisin diye?
Yarın başlıyorum.Aç gezeceksin katip. Tel çözüm bu oldu ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?