- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.861
Aaa hoşgeldin. Tek tek banlanmışız bdv ye uğramayalım bir süreGeldim bacılar geldim
Aynen dusmanlarim cok benimAaa hoşgeldin. Tek tek banlanmışız bdv ye uğramayalım bir süre
Hosbulduk bal ceyceyimAaa hoşgeldin. Tek tek banlanmışız bdv ye uğramayalım bir süre
Hoşgeldin canım ❤Geldim bacılar geldim
Diyet diyet diyetKizlar ben de kilo almisim nasil vereceguz
2 gündür yürüyorum ben. Tempolu değil mağazaların olduğu caddeler ama olsun. Kiraz sapı da işe yarıyorda o da cır cır yapıyor maalesef. Tek öğün beslenme en iyisi vallaHoşgeldin canım ❤
Diyet diyet diyet
Uy pinam beni mapus damlarina attilar Hücre cezası verildi 24 saat koyun saydımHoşgeldin canım ❤
Diyet diyet diyet
Kiyamam sana sekerim az koyun saydirmislar şükür 48 saatten evvel bırakmazlar sandim ❤❤ H Heytttt be ne koyun saydirdilar köy ağası gibi oldu say say bitmediUy pinam beni mapus damlarina attilar Hücre cezası verildi 24 saat koyun saydım
Ben tek ogune dayanamıyorum yaa keske dayansam2 gündür yürüyorum ben. Tempolu değil mağazaların olduğu caddeler ama olsun. Kiraz sapı da işe yarıyorda o da cır cır yapıyor maalesef. Tek öğün beslenme en iyisi valla
Ceycey büyükbaş saydi bacim onu başka bölüme aldiydilarKiyamam sana sekerim az koyun saydirmislar şükür 48 saatten evvel bırakmazlar sandim ❤❤ H Heytttt be ne koyun saydirdilar köy ağası gibi oldu say say bitmedi
beni şikayet edeni takipteyim amaCeycey büyükbaş saydi bacim onu başka bölüme aldiydilar
Beni şikayet eden de bugun benden sonra yazdi bi konuda agzina kürekle vurasim geldibeni şikayet edeni takipteyim ama
cıksss aynı sinsi tekniği uygulayalım daha iyi.Kürek emojisi mi koysak alt tarafa
Dogru dersin damdan dusenin halinden anlarlar belki.cıksss aynı sinsi tekniği uygulayalım daha iyi.
Ekşınlı konuyu kaçırmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?