- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.881
mapustan çıktık işte nilme ile.benim cezam daha uzundu her zamanki gibi.2 gündür Angara valisi gibi tüm ankarayı dolaşıp durumlara baktımm kolaçan ettim.rutin sıkıcı hayatıma devam ediyorum işte.sen de ekşın çoktur amaEkşınlı konuyu kaçırmak istemedimEe herkes neler yapıyor
Sorma Ceycey vallahi geri dönmem oralara. Aklı olan da girmesin. Başımıza neler geldi. Ellenmedik bi süt dişimi bıraktılar gardiyanlarmapustan çıktık işte nilme ile.benim cezam daha uzundu her zamanki gibi.2 gündür Angara valisi gibi tüm ankarayı dolaşıp durumlara baktımm kolaçan ettim.rutin sıkıcı hayatıma devam ediyorum işte.sen de ekşın çoktur ama
vaşşş sen de işkence de vardı yanii?benim gardiyanlar daha vicdanlıydı sil süpür yıka temizle cezası verdilerSorma Ceycey vallahi geri dönmem oralara. Aklı olan da girmesin. Başımıza neler geldi. Ellenmedik bi süt dişimi bıraktılar gardiyanlar
Namıssızım heyecan ve endişeyle yeni adet tarihimi bekliyirimvaşşş sen de işkence de vardı yanii?benim gardiyanlar daha vicdanlıydı sil süpür yıka temizle cezası verdiler
Yorumlarının ne kadar naifleştiğini fark ettim zatenSorma Ceycey vallahi geri dönmem oralara. Aklı olan da girmesin. Başımıza neler geldi. Ellenmedik bi süt dişimi bıraktılar gardiyanlar
Ah ekşın var ama kocam nickimi biliyor fazla şey anlatamıyorummapustan çıktık işte nilme ile.benim cezam daha uzundu her zamanki gibi.2 gündür Angara valisi gibi tüm ankarayı dolaşıp durumlara baktımm kolaçan ettim.rutin sıkıcı hayatıma devam ediyorum işte.sen de ekşın çoktur ama
ben menapoza bir giriyorum bir çıkıyorum bir giriyorum bir çıkıyorum.çözemedim gitti bu işiNamıssızım heyecan ve endişeyle yeni adet tarihimi bekliyirim
Tovbe ne menopozu bu yastaben menapoza bir giriyorum bir çıkıyorum bir giriyorum bir çıkıyorum.çözemedim gitti bu işi
ilaçlardan oldu.benim kullandığım ilaçlar deve bayıltan cinstendi.Tovbe ne menopozu bu yasta
Ben koy verdim gittiYorumlarının ne kadar naifleştiğini fark ettim zaten
Ah ekşın var ama kocam nickimi biliyor fazla şey anlatamıyorum
Desene sen benim koğuşta olsan daha sansliymistinben menapoza bir giriyorum bir çıkıyorum bir giriyorum bir çıkıyorum.çözemedim gitti bu işi
Az kalmisken bi dene daha bebe yapaydinilaçlardan oldu.benim kullandığım ilaçlar deve bayıltan cinstendi.
sitenin en libidosuz üyesi benimdir.eski topiklerde arkadaşlara +18 konuşmayınn sakın diye kızıyordum bilemmmDesene sen benim koğuşta olsan daha sansliymistin
Ataşlı bacı ceycey
Tevacuz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksinDesene sen benim koğuşta olsan daha sansliymistin
Ataşlı bacı ceycey
ben kendime bakamıyorumm.bir eşofman altı olmuş 150 tele.ne bebesi allesennn.geçinemiyorummm yetmiyorrrrrrr .arabam bile evin önünde dekor duruyor benzin gitmesin diyeAz kalmisken bi dene daha bebe yapaydin
Kurdun adı yamana cıkmış, bir de tilki var onu hic anan yok hmmmm. Asıl tilkiden korkmamiz lazim canim bacimsitenin en libidosuz üyesi benimdir.eski topiklerde arkadaşlara +18 konuşmayınn sakın diye kızıyordum bilemmm
Bende yan ciziyorum bu araben kendime bakamıyorumm.bir eşofman altı olmuş 150 tele.ne bebesi allesennn.geçinemiyorummm yetmiyorrrrrrr .arabam bile evin önünde dekor duruyor benzin gitmesin diye
Sorma Pinam kimin arabasına binsem onun türküsünü çağırdımTevacuz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksin
benden solucan olur anca.bölünerek çoğalıyorya kes ikiye oldu sana iki solucannnnnKurdun adı yamana cıkmış, bir de tilki var onu hic anan yok hmmmm. Asıl tilkiden korkmamiz lazim canim bacim
Bilim dünyası bu açıklamadan sonra yasta ceyceybenden solucan olur anca.bölünerek çoğalıyorya kes ikiye oldu sana iki solucannnnn
Senin mapus cok lüksmusSorma Pinam kimin arabasına binsem onun türküsünü çağırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?