- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.921
Ayy keşke İzmir'de olsaydın görüşürdük. Gerçi benim yaşımda ergenle sen napıcaksın da senin kızla arkadaş olurdumben izmir i tercih ederim de Ankara bırakmıyor yakamızı.
Senin yerine ne yememi istersin bebüs4 parça grissini kemirdim açlıktan.dişimin kovuğuna yetmedi.açlıktan ağlayacağımmm
benimm ruhum genççç.herkesle anlaşırımm merak etme.çocuğu terkedip yenisiyle buluşmuşun bak kuşlar söyledi bana.yazık oldu çocuğaaa.Ayy keşke İzmir'de olsaydın görüşürdük. Gerçi benim yaşımda ergenle sen napıcaksın da senin kızla arkadaş olurdum
Aboooooobenimm ruhum genççç.herkesle anlaşırımm merak etme.çocuğu terkedip yenisiyle buluşmuşun bak kuşlar söyledi bana.yazık oldu çocuğaaa.
Aman yok ben alırsam kalçadan alırım afhjjelektrayı da çok zayıf buldum en az 20 kilo almalıı
Benden verelim en az 20 kilo fazlam varelektrayı da çok zayıf buldum en az 20 kilo almalıı
kışın sıcak tutar verme.yaza verirsin elektraya.hem kız evlensin zayıfken ondan sonra yükleriz kendisine 20 kilo.alan almışş satan satmış diyeBenden verelim en az 20 kilo fazlam var
Ya tüh yakalandımbenimm ruhum genççç.herkesle anlaşırımm merak etme.çocuğu terkedip yenisiyle buluşmuşun bak kuşlar söyledi bana.yazık oldu çocuğaaa.
Yok be yabancı fenomenler vs diyince oluyorda biz diyince niye anormal oldu layanlış yere mi geldin acep?
Minyonum bacım ben o 20 kilo ile ortada plates topu gibi dolanırım afhjjkışın sıcak tutar verme.yaza verirsin elektraya.hem kız evlensin zayıfken ondan sonra yükleriz kendisine 20 kilo.alan almışş satan satmış diye
hemşirelik mi okuyor ?neyyyy?attan inip .......... ye binmişsin ama daha yakışıklıysa olabiler tabi kiYa tüh yakalandımŞimdi buluşmasam ne zaman buluşucam hiç aşk acısı çekemem bu yaşta
Ayrıca bu çocuk çok yakışıklıydı hatta o kadar yakışıklıydı baya yakışıklıydı yani adllwpddx
Tıp değil ama hemşirelik okuyor, sağlıkçılardan gidiyorum
hımmm anladımm.günaydın yerine de güno deyin o zaman.Yok be yabancı fenomenler vs diyince oluyorda biz diyince niye anormal oldu la
Normal bebiştendir adghjjMidem ağrıyör ya
Hiç keyfim yok bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?