- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.941
Bu neden normal?Normal bebiştendir adghjj
Senin aklıma ne geldi fesat seni adhhjhımmm anladımm.günaydın yerine de güno deyin o zaman.
Ben simdi elektrayla gigglesi karistirdim ya elektrada hamilemiydi yoksa giggleslemi karışıyorum yine diyordum açıklama coook iyi oldukışın sıcak tutar verme.yaza verirsin elektraya.hem kız evlensin zayıfken ondan sonra yükleriz kendisine 20 kilo.alan almışş satan satmış diye
Hamile değil miydin gızBu neden normal?
Yime bilmediğim bi şeyler mi var
çamaşır suyuyla yıkanmış tertemiz kalbimi kırdın yazıklar olsunnnSenin aklıma ne geldi fesat seni adhhj
evet eşim yakalanmıştı ambulansla götürüldü hatta hastaneye .covid sandık norovirüs çıktıAy norovirüs diye bi salgın var bu ara haberiniz var mı? İki gündür kendime gelemedimm
Benim profilin altında hamile takvimi varBen simdi elektrayla gigglesi karistirdim ya elektrada hamilemiydi yoksa giggleslemi karışıyorum yine diyordum açıklama coook iyi oldu
Yok hamileyim deHamile değil miydin gız
Ağrır canim malesef bulanır yanar bazende ağrır ama cok agri olmazBenim profilin altında hamile takvimi var
Ben hamileyim
Elektranın yok
O değil
Aslında epey açık ama
Yok hamileyim de
Hamilelerin midesi mi ağrırmış?
He ben bulanıyor sandım sorry afhj ama illa ki bi onunda etkisi vardır bilemiyorum bacım ben bu konularda cahilimBenim profilin altında hamile takvimi var
Ben hamileyim
Elektranın yok
O değil
Aslında epey açık ama
Yok hamileyim de
elbette ağrıyor.beli ağrıyor ayaklar kürek kadar büyüyor kilolar alıp başını gidiyorBenim profilin altında hamile takvimi var
Ben hamileyim
Elektranın yok
O değil
Aslında epey açık ama
Yok hamileyim de
Ağrır canim malesef bulanır yanar bazende ağrır ama cok agri olmaz
He ben bulanıyor sandım sorry afhj ama ilka ki bi onunda etkisi bardır bilemiyorum bacım ben bu konularda cahilim
Daha nerden baksan en az 3 ay hatta 4 ay var beeelbette ağrıyor.beli ağrıyor ayaklar kürek kadar büyüyor kilolar alıp başını gidiyor
Ben son 1 ay ne ağladım beeeeelbette ağrıyor.beli ağrıyor ayaklar kürek kadar büyüyor kilolar alıp başını gidiyor
Ay o kadar mı kötüBen son 1 ay ne ağladım beeee
Sirtimin agrisindan
İnsan bu eziyeti unuturda nasil bir daha dogurabilir diye neler dedim neler
ee ne diye 2. çocuk peşindesin?ben bıktımm oyuncakçılardan çocuk filmlerinden parklardan .2. kez katlanamammmmBen son 1 ay ne ağladım beeee
Sirtimin agrisindan
İnsan bu eziyeti unuturda nasil bir daha dogurabilir diye neler dedim neler
Korkma korkmaLen evlenen insanlar var hamileliği öcü göstermeyin zaten ıkı yıl kesın istemiyorum bu gidişle dahada uzayacak
bdv de evlilik tüüü kaka diye dolanan üyeler var.biz gene insaflıyızLen evlenen insanlar var hamileliği öcü göstermeyin zaten ıkı yıl kesın istemiyorum bu gidişle dahada uzayacak
Sen beni baz alma canim ben cok ciddi hamilelikte saglik sorunları yaşadım haftanın 2 gunu hastanedeydim ortalamaAy o kadar mı kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?