- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.961
Ayy benim ablam hamileyken ayakları kocamannn olmuştu. Masaj yaptığımı diyim de giggles düşüp bayılsınayaklar kürek kadar büyüyor
O ne be?evet eşim yakalanmıştı ambulansla götürüldü hatta hastaneye .covid sandık norovirüs çıktı
Sonunda masaj yapılıyorsa o kabul yaAyy benim ablam hamileyken ayakları kocamannn olmuştu. Masaj yaptığımı diyim de giggles düşüp bayılsın
Ay benim şimdiden kaynana fobim oluştu bu forum yüzündenLen evlenen insanlar var hamileliği öcü göstermeyin zaten ıkı yıl kesın istemiyorum bu gidişle dahada uzayacak
Ayy o saçmalıklar aklıma geldikçe ne insanlar var diyorum. Benim ki şu an arkadaşıyla yeni alınan eşyalarıma gömülmüş maç izliyorlar buradakıler şimdi ne konular açmıştı ben oturmadan misafir geldi benim bardaklarımı kullandı ühü ühüğğ afhjjbdv de evlilik tüüü kaka diye dolanan üyeler var.biz gene insaflıyız
Ya kaynanaları çok kötü tanıtıyorlarAy benim şimdiden kaynana fobim oluştu bu forum yüzünden
İsteyen ben degilim ki adam istiyor ben yapacakmisim guya o bakacakmisee ne diye 2. çocuk peşindesin?ben bıktımm oyuncakçılardan çocuk filmlerinden parklardan .2. kez katlanamammmm
o kutsal eve ilk kez gelin girmeli koltuklarda ilk kez gelin oturmalı.mabed gibi orası ya tee allahımm.Ayy o saçmalıklar aklıma geldikçe ne insanlar var diyorum. Benim ki şu an arkadaşıyla yeni alınan eşyalarıma gömülmüş maç izliyorlar buradakıler şimdi ne konular açmıştı ben oturmadan misafir geldi benim bardaklarımı kullandı ühü ühüğğ afhjj
dolma sarma börek elinden geliyorsa 10 gün misafir ederim kaynananı seve seveeeYa kaynanaları çok kötü tanıtıyorlar
Benimki valla çok iyi biri
Kaynana fobim yok çok şükür zaten diplomatik bir ilişkimiz var bayram ve özel günler hariç iletişim kurmuyorum ama yapım bu yakınlarım içinde aynıyım afhjj buradaki gibi kötü kadın olsa ohoo benle baş edemez milleti birbirine katar çekilirim tereyağından kıl çeker gibi aghjkAy benim şimdiden kaynana fobim oluştu bu forum yüzünden
öyle diyorlar da bakmıyorlar bilesinnn.İsteyen ben degilim ki adam istiyor ben yapacakmisim guya o bakacakmis
Ohoo ne sarması ne dolması anacımdolma sarma börek elinden geliyorsa 10 gün misafir ederim kaynananı seve seveee
neyyyy anne bile derim ben ona el üstünde tutarımmmOhoo ne sarması ne dolması anacım
Lahmacun yapıyor ki karadenizdeyiz
Yemek yapmak kendisi için bi hobi
bu aralar garip bi uyku tutuyor beni
Anneyi bi ben diyemiyorumneyyyy anne bile derim ben ona el üstünde tutarımmm
Nasıl hitap ediyorsunAnneyi bi ben diyemiyorum
Sen olsun de
Gerçi eltimden doyuyordur annemmmm denmesine
Bakmazsa bakici tutsun ben caliscam o çocuk bakacak hic şakam yok valla bu konudaöyle diyorlar da bakmıyorlar bilesinnn.
EtmiyorumNasıl hitap ediyorsun
okulunuzda hazırlık var mı?bizim okulda tık yokta.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?öğretmenler klonlanacak mı?sınıflar doğuracak mı?Ohoo ne sarması ne dolması anacım
Lahmacun yapıyor ki karadenizdeyiz
Yemek yapmak kendisi için bi hobi
Etmiyorum
Mümkünse dibine girip konuşuyorum ona diyeceksem
Gıyabında da anne diyorum veya eşimin adını söyleyip onun annesi diyorum
Ay hele kendi annem varken ortamda hiç diyemiyorum bi şey kadıncağıza
Hep benim domuzluğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?