- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.981
Bilmem vardır inşallahokulunuzda hazırlık var mı?bizim okulda tık yokta.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?öğretmenler klonlanacak mı?sınıflar doğuracak mı?
Biz yarin öğretmeniyle tanışmaya gidiyoruz Perşembe de online toplanti koymuşlarokulunuzda hazırlık var mı?bizim okulda tık yokta.sınıflar nasıl 15 er kişilik olacak?öğretmenler klonlanacak mı?sınıflar doğuracak mı?
senin ki kolej anacığımmm.benim ki dümdükk fakir işi devlet okuluuuBiz yarin öğretmeniyle tanışmaya gidiyoruz Perşembe de online toplanti koymuşlar
geçmiş olsunAy norovirüs diye bi salgın var bu ara haberiniz var mı? İki gündür kendime gelemedimm
geçmiş olsunevet eşim yakalanmıştı ambulansla götürüldü hatta hastaneye .covid sandık norovirüs çıktı
benkim resim atmamıştı bana aranızda?giggles ı geçelim
Ben teyze dıyordum geçen bir adını söylerek anne dıyebildim ama zor bir daha demeyebilirim aghj ama kadın baya ona bile havalara uçmuş herkese beni övüyormuş beni birde beni benii afhjkEtmiyorum
Mümkünse dibine girip konuşuyorum ona diyeceksem
Gıyabında da anne diyorum veya eşimin adını söyleyip onun annesi diyorum
Ay hele kendi annem varken ortamda hiç diyemiyorum bi şey kadıncağıza
Hep benim domuzluğum
sen yeni tanıştığımızda atayım demiştin ama ben hele dur biraz demiştimm.
Annemmm de bi dahakineBen teyze dıyordum geçen bir adını söylerek anne dıyebildim ama zor bir daha demeyebilirim aghj ama kadın baya ona bile havalara uçmuş herkese beni övüyormuş beni birde beni benii afhjk
Benimkide dumdukk devlet okulu olacakti yada ucuz kollu bir ozel olacakti corona korkususenin ki kolej anacığımmm.benim ki dümdükk fakir işi devlet okuluuu
haklı evet.söylediği yerleri bilen bir üye olarak haklı buldumBdv deydim az sasy nin konuyu okudum kiz hakli yae
Annem bir tane benim ya anca ismiyle dıyebilirim yapmacık olamam aghjkAnnemmm de bi dahakine
Direkt altın vuruş
evet hatırlıyorumsen yeni tanıştığımızda atayım demiştin ama ben hele dur biraz demiştimm.
bebe sahibi hatunlarrr toplaşınn yardım lazımmmmmBebişle uykusuz her gece şarkısını canlandırıyoruz her akşam
Gazdan uyuyamıyor ya
Tavsiyesi olur mu ki hanımlar
İşe yarayan çözümü olan varsa ben kendime de uygulayacağım afedersinizBebişle uykusuz her gece şarkısını canlandırıyoruz her akşam
Gazdan uyuyamıyor ya
Kesinliklee var ben kkda bi tarafımı yırttım konu bile açtımBebişle uykusuz her gece şarkısını canlandırıyoruz her akşam
Gazdan uyuyamıyor ya
benim kızda hiç gaz sorunu olmadı o yüzden bilemeyeceğimmİşe yarayan çözümü olan varsa ben kendime de uygulayacağım afedersiniz
Ben yazdim o zaman sende yap ama bebekler hic durmadan saliyor bi zahmet sen arada yapİşe yarayan çözümü olan varsa ben kendime de uygulayacağım afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?