- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.744
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.061
ne ilacı?gece gece hayırdır?
ne ilacı?gece gece hayırdır?
bdv ye konu aç.çok gazlıyımmmm patlamak üzereyim acil yardımmmmGaz
Biri alıntılamıştı atlaya zıplaya okudum asıl mesajı göremedim.
İşteyim , yeni girdik içeri :)iyi gecelerr erkencisin bakıyorummm
ovv yorgun savaşçım benimmmm.yakınımda olsan sırtını ovalar bir de kahve yapardım sanaİşteyim , yeni girdik içeri :)
Gaz icin hiç bir ilac işe yaramıyor. Genelde baharatlı ve bazı yiyecekler gaz yapıyor. Ağrılı gaz ise oda düzensiz bagırsaklardan kaynaklanıyor. Bagırsak düzenleyici daha çok işe yarıyor .Gaz
Biri alıntılamıştı atlaya zıplaya okudum asıl mesajı göremedim.
bdv ye konu aç.çok gazlıyımmmm patlamak üzereyim acil yardımmmm
Sağolsun arkadaşlar yapmışlar gelir gelmez yumuldum hemenovv yorgun savaşçım benimmmm.yakınımda olsan sırtını ovalar bir de kahve yapardım sana
Kimsin sen , bak unuttuk hemencecikNabıorsunuz tatildi uzun aile ziyaretiydi derken uğrayamadım, umarım çok samimi olmamışsınızdır, beni dışlamayın da
Gaz icin hiç bir ilac işe yaramıyor. Genelde baharatlı ve bazı yiyecekler gaz yapıyor. Ağrılı gaz ise oda düzensiz bagırsaklardan kaynaklanıyor. Bagırsak düzenleyici daha çok işe yarıyor .
hah buralara takıl fakir fakir.ne işin var bdv deNabıorsunuz tatildi uzun aile ziyaretiydi derken uğrayamadım, umarım çok samimi olmamışsınızdır, beni dışlamayın da
O nasıl bir gaz çeşidi acaba ?Yok kuzum bağırsak gazı değil benimki. Mide ve vücudun içi
hah buralara takıl fakir fakir.ne işin var bdv de
banlanınca görürsün trol ü amaBurda sizi sevince trolleyemiyorum ama orda bağ kurmadığım için yazıyorum dereden tepeden
Kimsin sen , bak unuttuk hemencecik
Bendede gaz sorunu oluyor hastanelik oluyorum atam mi kullandigimi hep ayni ilaci verip gönderiyorlar bağırsak düzenleyici ama düzeltiyor şükür sancidan yürüyemiyorum sanci tuttugunda çığlık attigimi bilirim cok defa ağrıdanHhahah müzmin gazlıyım ben benimde gözükmez iç organlarım.
Bana da doktor ömür boyu diye bir ilaç vermişti bakayım aynısımı diye sordum
banlanınca görürsün trol ü ama
aklıma recep ivedik filmi geldi gece gece.eczane sahnesi ha ha haBendede gaz sorunu oluyor hastanelik oluyorum atam mi kullandigimi hep ayni ilaci verip gönderiyorlar bağırsak düzenleyici ama düzeltiyor şükür sancidan yürüyemiyorum sanci tuttugunda çığlık attigimi bilirim cok defa ağrıdan
ee hazır nooption fitne fücür nikini bırakmışken sen kapıver olsun bitsinnnHaha ortalığı karıştırıp kaçıyorum ceycey polemik yapmadan fitneye giriyor benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?