- 3 Nisan 2014
- 36.597
- 149.824
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.081
O nasıl bir gaz çeşidi acaba ?
ee hazır nooption fitne fücür nikini bırakmışken sen kapıver olsun bitsinnn
bölünerek çoğalıyor olabilirler.ayrı ayrı kişi kabul edelim bizFitneyle nooption aynı kişi mi ya ben ikisini ayrı ayrı da seviyordum haha
Bendede gaz sorunu oluyor hastanelik oluyorum atam mi kullandigimi hep ayni ilaci verip gönderiyorlar bağırsak düzenleyici ama düzeltiyor şükür sancidan yürüyemiyorum sanci tuttugunda çığlık attigimi bilirim cok defa ağrıdan
bölünerek çoğalıyor olabilirler.ayrı ayrı kişi kabul edelim biz
Benim geçenlerde apandisit şüphesiyle hastaneye yattim gazdan apandisiti goremedi bastırdikca bastirdi ultrasonu 10 cm çapında mosmor olmustu 1 gun sonra nasil bir güç gosterisi yaptıysa sonunda tomografiye soktularbana özel.
Valla bilmiyom hiç bağırsak gazı sıkıntısı çekmedim oraya inemiyor zaar
Röntgen falan çektirmem gerektiğinde hiç bir haltı mı göremiyorlar gazdan.
Sırtıma vuruyor ağrısı buscopan işe yaramazsa gidip iğne oluyorum o da yaramazsa serum falan. Ayda bir iki mutlaka tutuyor.
öz mune diye nik almak yasakmı ki?belki banlanmam o zaman.Nooption daha eski sanırsam ama ona daha uzun süredir aşinayımFitne son dönemdi
öz mune diye nik almak yasakmı ki?belki banlanmam o zaman.
Fitneyle nooption aynı kişi mi ya ben ikisini ayrı ayrı da seviyordum haha
ama ben herkes beni sevsin istiyorum.ceycey i sevmeyen de doluuuHaha has mune de olabilir
Ceycey de bi marka oldu ama bence tam gaz devam
hah gece gece bir milleti öpen üye eksikti o da geldiiiiÖperim
ama ben herkes beni sevsin istiyorum.ceycey i sevmeyen de doluuu
doğruuuu valla herkes beni sevse vayy be ne karakter yoksunuymuşum derdimmmZate bi insanı herkes seviyorsa azcık şeydir o anladın senHerkesin seni sevmesi iyi bişe değil
hah gece gece bir milleti öpen üye eksikti o da geldiiii
İnsanın adı cikcagina cani çıksın diye boşa demiyorlar
benim akrabalarla yakın arkadaşlar buraya üye değiller.ahh bir üye olsalar bdv de ne yazsammm ponçikk ponçikkk yaşşaaaa çok haklısınnn bravooo yorumları alırdımmm.tühhhh niye üye değiller yaa
İnsanın adı cikcagina cani çıksın diye boşa demiyorlar
akıllara zarar üyelere kanalize ol unut pina mi unuttttttttPina seni zihnime kazıdım tee hayatta unutmam
H Heytttt be nicki degistirince bunlara söylemeyelim ben bi daha bunlara yuruyeyimPina seni zihnime kazıdım tee hayatta unutmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?