- 21 Kasım 2017
- 29.490
- 128.966
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.021
Benim için önemli olan Bursa’ya daha yakın olması.mersin var yakınında.benim yakınımda çorum var yozgat var üüüüüüüüüüü
kırıkkale var konya var eskişehir var ama deniz yokmersin var yakınında.benim yakınımda çorum var yozgat var üüüüüüüüüüü
Aslında gerçekten doktorun gördüğü kadarı nerde ben de bilmiyorumabla nereye biriktirdin
İlerde inşallah ya istanbul dışında yapamam alışmışım burada büyümüşüm başka şehir beni boğarfakir koca bulmanın zararları.bak bende de deniz yerine tarla manzarası var.yaşasınnn fakirlikkkkkk
kırıkkale demeyeydin iyiydi.orda teyzem var .ankaraya zor atıyorum kendimii şükrediyorummmmmmkırıkkale var konya var eskişehir var ama deniz yok
Bu ne hal kadın diye iyi suratına tükürmemişYakın zamanda böbreklerimden bir tomografi ve röntgen çektirdim. Doktor şok oldu. Bakıp bakıp gazdan hiçbir şey görünmüyor diyorAdam durup durup bir bana bir sonuçlara bakıyor hayret doğrusu falan diyor yakıştıramadı zahir
En son dedi ki bir ilaç vereceğim, günde üç kereye kadar ömür boyu kullanabilirsin. Böbreği unuttu dr gaza yoğunlaştı. Artık hocam gazla ilgili bir sorunum yok ben çıkarabiliyorum sen böbreğe gel asıl dedim
çemişgezek diye bir yer var ülkemizde.haline şükretİlerde inşallah ya istanbul dışında yapamam alışmışım burada büyümüşüm başka şehir beni boğarAtanınca inşallah dikili görevim bitince dönerim inşallah
Ora ne af buyurçemişgezek diye bir yer var ülkemizde.haline şükret
Bunu ben bi düşüneyimingilizce hocaları kıza kaynak online kurs vs önerisi alırım sizlerden.5. sınıfa gidecek.
istanbulda da bir yer var.her gün haberlerde görüyorum teksas gibi maşallahhhhOra ne af buyur
şuna bari cevap ver miden fazla ağrımadan.koleje gittin mi hiç?koleje gitmedend e ingilizce öğrenilir mi?bu sene devlette olunca çocuk körelir mi?özelde 18 saat biz de 3 saat haftada ingilizce dersi deBunu ben bi düşüneyim
Şu an midem ağrıyor
Şimdi cevap versem başımdan savmak için cevap veririm
Devlet okulunda çocuk körelirşuna bari cevap ver miden fazla ağrımadan.koleje gittin mi hiç?koleje gitmedend e ingilizce öğrenilir mi?bu sene devlette olunca çocuk körelir mi?özelde 18 saat biz de 3 saat haftada ingilizce dersi de
cidden mi?ee eskiden kolej yoktuDevlet okulunda çocuk körelir
şincik iyisen sorun yokAslında gerçekten doktorun gördüğü kadarı nerde ben de bilmiyorum
O kendi üroloji hastaları arasında kıyaslayıp bana konduramadı herhalde. Mevcut kitlesinden daha farklıydım hep prostatlı amcalar vardı
İlk işe girdiğimde 9. Sınıflarda 6 saat ingilizce vardıcidden mi?ee eskiden kolej yoktu
anladım gerisini konuşmak yersiz banlanırızİlk işe girdiğimde 9. Sınıflarda 6 saat ingilizce vardı
Şimdi kaça kadar düşürdüler bilmiyorum
Azala azala yok olacağız yakında
Vizyonundan hiç memnun değilimanladım gerisini konuşmak yersiz banlanırız
emekli olunca koleje geçersin.tanıdığım çoğu öğretmen öyle yaptıVizyonundan hiç memnun değilim
Ama naparsın ekmek parası
Çoğu kolej çok az paraya çalıştırıyor devlete kıyasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?