- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.041
ingilizce için benim o zamanlar iyiydi ingilizcem bol bol ezber yapıyordum bi de mebin kitabıydı sanırsam onları filan inceliyodum herkesten önce yani sınıftaningilizce hocaları kıza kaynak online kurs vs önerisi alırım sizlerden.5. sınıfa gidecek.
4 saat görüyordukİlk işe girdiğimde 9. Sınıflarda 6 saat ingilizce vardı
Şimdi kaça kadar düşürdüler bilmiyorum
Azala azala yok olacağız yakında
ben hiç ingilizce görmemiştim doğru dürüst üniversiteye gelene dek.hazırlıkta zorlansam da kalmadan geçebilmiştim .ama artık yarış atı sistem var.ana dile yakın ingilizce hatta 2. dil hatta master doktora derken okumakla geçiyor kısa ömrün en güzel yıllarıingilizce için benim o zamanlar iyiydi ingilizcem bol bol ezber yapıyordum bi de mebin kitabıydı sanırsam onları filan inceliyodum herkesten önce yani sınıftan
Aynısıı benim de başıma gelmişti ama ben çocuktum. Doktor anneme bu çocuk hiç gaz çıkarmıyo mu demiştiYakın zamanda böbreklerimden bir tomografi ve röntgen çektirdim. Doktor şok oldu. Bakıp bakıp gazdan hiçbir şey görünmüyor diyorAdam durup durup bir bana bir sonuçlara bakıyor hayret doğrusu falan diyor yakıştıramadı zahir
En son dedi ki bir ilaç vereceğim, günde üç kereye kadar ömür boyu kullanabilirsin. Böbreği unuttu dr gaza yoğunlaştı. Artık hocam gazla ilgili bir sorunum yok ben çıkarabiliyorum sen böbreğe gel asıl dedim
İnş cınım yaaemekli olunca koleje geçersin.tanıdığım çoğu öğretmen öyle yaptı
ben velilerin çoğuyla anlaşamıyorum .kafa yapılarımız çok farklı .bir şey anlatsam anlamıyorlar farklı yorumluyorlar .bu sene hiçbiriyle arkadaş olmadan atlatayım.seneye taşınacağım zaten.bursluluk sınavlarına da hazırlayacağım.yüzde 50 üstü alsa yeter.virüsten sokamadım geçen yıl sınavlara.rahatlıkla 3 5 çocuk yapanlara şaşıyorum maddiyatları olmadan.neye güveniyorlar ne düşünüyorlar hayretİnş cınım yaa
sonra bi bakıyorsun gençlik gitmiş bi şeyde yapasın gelmiyorben hiç ingilizce görmemiştim doğru dürüst üniversiteye gelene dek.hazırlıkta zorlansam da kalmadan geçebilmiştim .ama artık yarış atı sistem var.ana dile yakın ingilizce hatta 2. dil hatta master doktora derken okumakla geçiyor kısa ömrün en güzel yılları
bursluluklara kesin girsinben velilerin çoğuyla anlaşamıyorum .kafa yapılarımız çok farklı .bir şey anlatsam anlamıyorlar farklı yorumluyorlar .bu sene hiçbiriyle arkadaş olmadan atlatayım.seneye taşınacağım zaten.bursluluk sınavlarına da hazırlayacağım.yüzde 50 üstü alsa yeter.virüsten sokamadım geçen yıl sınavlara.rahatlıkla 3 5 çocuk yapanlara şaşıyorum maddiyatları olmadan.neye güveniyorlar ne düşünüyorlar hayret
evet sınıf arkadaşı yüzde 80 burs aldı ona rağmen 25 bin verdi okula yemek kitap okul ücreti.bunu ben de karşılardım ama 70 binleri karşılayamam bu yılbursluluklara kesin girsin
bi de devletin verdiği burs var onu da araştırın
son 2 sene daha iyi bence geçende demiştim yaevet sınıf arkadaşı yüzde 80 burs aldı ona rağmen 25 bin verdi okula yemek kitap okul ücreti.bunu ben de karşılardım ama 70 binleri karşılayamam bu yıl
lisenin son 2 senesi kolej evet.ben cv lerinde kolej adı olsun istiyorumm.o şekilde özel sektörde daha rahat iş buldu tanıdıklarımson 2 sene daha iyi bence geçende demiştim ya
lise olarakta mı kolej düşünüyorsun
hmmmlisenin son 2 senesi kolej evet.ben cv lerinde kolej adı olsun istiyorumm.o şekilde özel sektörde daha rahat iş buldu tanıdıklarım
inşallah kuzum.sen de kazan oku benim kızda.hayat zor herşey çok pahalı.iyi bir iş iyi bir kazanç şarthmmm
lisenin ilk 2 senesindede ankarada kalırsa köklü bi anadolu da okusun atatürk anadolu gibi temelde var iyi bi üni kazanır
aynen öyleinşallah kuzum.sen de kazan oku benim kızda.hayat zor herşey çok pahalı.iyi bir iş iyi bir kazanç şart
Yok gaz sancısını tanıyorum yagiggles canim midem ağrıyor diyorsun ya bu arada gaz sorunun surekli varsa oda mide ağrısı yapar biliyorsundur muhtemelen ama yinede soyleyim dedim.
Velilerle ben de anlaşamıyorumben velilerin çoğuyla anlaşamıyorum .kafa yapılarımız çok farklı .bir şey anlatsam anlamıyorlar farklı yorumluyorlar .bu sene hiçbiriyle arkadaş olmadan atlatayım.seneye taşınacağım zaten.bursluluk sınavlarına da hazırlayacağım.yüzde 50 üstü alsa yeter.virüsten sokamadım geçen yıl sınavlara.rahatlıkla 3 5 çocuk yapanlara şaşıyorum maddiyatları olmadan.neye güveniyorlar ne düşünüyorlar hayret
iyi gecelerİyi geceler herkese
iyi gecelerr erkencisin bakıyorummmİyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?