- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.601
valla bir katip bir sen bir ben varız henüz.iyiyiz sen nasılsın?Geldim. Napıyorsunuz
vanessa yıda çağırsak mı ki?Geldim. Napıyorsunuz
Ağda yapıyormuşvanessa yıda çağırsak mı ki?
Eh işte ya saçlarıma mikro kaybak düşünüyorum onu araştırıyorum ama 6 bın vs istiyorlar ona sinirlerim bozuldu afhjj vereyım dıyorum düğün çekım balayı güzel durur saçlarım kısa olduğu için ama bir yandan da yazık günah dıyorumvalla bir katip bir sen bir ben varız henüz.iyiyiz sen nasılsın?
sabaha karşı türkü çığırmışsın buralardaAğda yapıyormuş
ona gerek yok hem saçları mahvediyor.postiş eklet saçın yapıllırken ben öyle yapmıştım.saçları kendi saçımın rengine boyamıştı kuaför önceden.satın da almamıştım kiralamıştım saçlarıEh işte ya saçlarıma mikro kaybak düşünüyorum onu araştırıyorum ama 6 bın vs istiyorlar ona sinirlerim bozuldu afhjj vereyım dıyorum düğün çekım balayı güzel durur saçlarım kısa olduğu için ama bir yandan da yazık günah dıyorum
Ciğirdim bacım da kendu kendume söyledim kimsecikler elleşmedi bana...sabaha karşı türkü çığırmışsın buralarda
aaaa sonu N le biten şehirdeki arkadaşımız gelmiş kızlarrrrBurdayım ama tam performans gösteremeuyebilirim
Samsun mu?aaaa sonu N le biten şehirdeki arkadaşımız gelmiş kızlarrrr
olabilir de olmayabilir deSamsun mu?
aaaa sonu N le biten şehirdeki arkadaşımız gelmiş kızlarrrr
GaziantenSamsun mu?
Onuda düşündümde bakalım artıkona gerek yok hem saçları mahvediyor.postiş eklet saçın yapıllırken ben öyle yapmıştım.saçları kendi saçımın rengine boyamıştı kuaför önceden.satın da almamıştım kiralamıştım saçları
Gazianten
Saclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilarOnuda düşündümde bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?