- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.641
elektrikli bisiklet alınır o parayaBenim kız kardeşim mikro kaynakla nişanı kınayı düğünü halletti hakketten çok güzel görünüyorlardı ama bakımı düzeltilmesi rötüşü derken sırf kuaföre 10 bine yakın vermiştir
Evet gören nadide 4 kişiden birisinresimde de öyleydi saçı .şahidimmm
Egemen koray beylimühendisin oğlu da kim?
Uzun süre kullandığı için mi bakım rötuş yaptırdıBenim kız kardeşim mikro kaynakla nişanı kınayı düğünü halletti hakketten çok güzel görünüyorlardı ama bakımı düzeltilmesi rötüşü derken sırf kuaföre 10 bine yakın vermiştir
elektrikli bisiklet alınır o paraya
ben uçlarını açıyorum bu ara saçımın.fıs fıs açıcılarla 2. kez yaptım bugün.2 kere daha yaparsam sapsarı olacaklar.Evet gören nadide 4 kişiden birisin
Uzun süre kullandığı için mi bakım rötuş yaptırdı
o stresten oluyor yıllar önce bende de olmuştu 1 yerde.uzun tedavi sonucu tekrar çıkmıştıErkek tipi kelleşme vardı ceycey, mecburen yaptırdı aslındaBöyle tepede açılma düşün madeni 1 lira olarak iki üç yerde
Bende işe yaramadı o ya bırde soğuk sarı sevıyorum mecbur yaptırıyorum ama dıplere vurdurmuyorum ne olur olmaz dıyeben uçlarını açıyorum bu ara saçımın.fıs fıs açıcılarla 2. kez yaptım bugün.2 kere daha yaparsam sapsarı olacaklar.
Ay ben bunları öğreneyım bı girmesin sonra aghkkNişanla düğün arasında iki ay vardı, o yüzden rötüş oldu mesela bi kez, bir de yapıldıktan bir hafta sonra düzeltme ama hepsine para aldılar ya
3 bin miBır aya çok valla kuzu ama bır yandan çekımde düğünde bir kere oluyor yapayım dıyorum gelınlığım sade helenistik diyorum onada hoş olur yaptır gitsin keşke deme dıyorum. Şimdi bir yerle konuştum 2,5 3 dedı düşünme aşamasındayım
o stresten oluyor yıllar önce bende de olmuştu 1 yerde.uzun tedavi sonucu tekrar çıkmıştı
her saça olmuyor.benim kendi saçım açık kumrala yakın.dipleri aynı renge boyuyorum uçları da açıyorum.saç koyu olursa turuncu açılır olmazBende işe yaramadı o ya bırde soğuk sarı sevıyorum mecbur yaptırıyorum ama dıplere vurdurmuyorum ne olur olmaz dıye
Evet bakalım boya vs dahıl3 bin mi
Elektra bende Helenistik gelinlikleri cok seviyorum. Atar misin modelini buraya flulayip yüzünüAy ben bunları öğreneyım bı girmesin sonra aghkk
Ay ben bunları öğreneyım bı girmesin sonra aghkk
o zaman iyi fiyatmış.Evet bakalım boya vs dahıl
cilt için ne kullanıyorsunuz?Öğren kuzucum ama çok güzel olmuştu, böyle gür doğal sağlıklı ve de uzun
cilt için ne kullanıyorsunuz?
bir an önce evlende kaynana görümce konuları aç.kaynanam her hafta gelmemizi istiyor yaz.görümce görmeyeyim seni ömrümce yazAy ben bunları öğreneyım bı girmesin sonra aghkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?