- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.621
mikro kaynak yaptıran 2 arkadaşımın saç diplerinde açılmalar oldu kel oldular bildiğin.Onuda düşündümde bakalım artık
millet neredesiniz?söz fotoğraf istemeyeceğim ortaya çıkınn
ben perfectil kullanıyorum.bayağı faydasını gördüm.tek sorun tırnaklarda aşırı hızlı uzuyorlar.urban care in sprey toniği var.banyo sonrası saç ıslakken de onu diplere sıkıyorum.ducray de iyidirSaclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilar
Ben ilk kez yaptırıcam bı ay falan kullanıcam o kadar kötü mü yapıyor yamikro kaynak yaptıran 2 arkadaşımın saç diplerinde açılmalar oldu kel oldular bildiğin.
Anlaşıldı ektirecegiz bu yastan sonramikro kaynak yaptıran 2 arkadaşımın saç diplerinde açılmalar oldu kel oldular bildiğin.
Beni çok gulduruyorsun ama
vanessa yıda çağırsak mı ki?
Bu perfectil nasil bir şey canim urban care kullaniyorumben perfectil kullanıyorum.bayağı faydasını gördüm.tek sorun tırnaklarda aşırı hızlı uzuyorlar.urban care in sprey toniği var.banyo sonrası saç ıslakken de onu diplere sıkıyorum.ducray de iyidir
Benım eskıden saçlarım çok gürdü sonra düzleştiriciler vs baya azalttı. Bir ara zeytinyağı ne bılıyım karışım yağlarla toparlamıştım şimdi yine azalmaya başladı o yüzden bob kullanıyorum. Ama şimdi su dalgası kısa saçta hoş durmuyor mecbur bırazcık omuzlarda yaptırayım dıyorumSaclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilar
bir ayda bir şey olmaz tabiki saça.ama çok pahalıymış fiyatı 1 ay için.benim arkadaşlar 5 ay kullanıyorlar sonra da söktürüyorlar.söktürmesi de zor bu meretinnBen ilk kez yaptırıcam bı ay falan kullanıcam o kadar kötü mü yapıyor ya
ingiliz malı bir vitamin hap şeklinde eczanelerde var.cilde de iyi geliyor saça da tırnağada.90 lık olandan 2 kutu bitirdim ben ara verdim 1 aydırBu perfectil nasil bir şey canim urban care kullaniyorum
Bob?Benım eskıden saçlarım çok gürdü sonra düzleştiriciler vs baya azalttı. Bir ara zeytinyağı ne bılıyım karışım yağlarla toparlamıştım şimdi yine azalmaya başladı o yüzden bob kullanıyorum. Ama şimdi su dalgası kısa saçta hoş durmuyor mecbur bırazcık omuzlarda yaptırayım dıyorum
bir ayda bir şey olmaz tabiki saça.ama çok pahalıymış fiyatı 1 ay için.benim arkadaşlar 5 ay kullanıyorlar sonra da söktürüyorlar.söktürmesi de zor bu meretinn
hislerimiz karşılıklı.aklı başında üye bulunca peşini bırakmıyorum k.k daBeni çok gulduruyorsun amazeki, güzel ve güldüren hatunları seviyorum
mühendisin oğlu da kim?Saç dökülmesi için mühendisin oğlu halales diyr bi şampuan öneriyor
Kullanan var mı
Ben 4 ay sonra kullanacağım sanırım
Bır aya çok valla kuzu ama bır yandan çekımde düğünde bir kere oluyor yapayım dıyorum gelınlığım sade helenistik diyorum onada hoş olur yaptır gitsin keşke deme dıyorum. Şimdi bir yerle konuştum 2,5 3 dedı düşünme aşamasındayımbir ayda bir şey olmaz tabiki saça.ama çok pahalıymış fiyatı 1 ay için.benim arkadaşlar 5 ay kullanıyorlar sonra da söktürüyorlar.söktürmesi de zor bu meretinn
Bu tarz kullanıyorumBob?
Kizlar ektirirsek Cem yılmaz in dedigi gibi altta da bitmez di mi?
3 e bulursan yaptır o zaman.helenistiğe kısa saç olmaz zatenBır aya çok valla kuzu ama bır yandan çekımde düğünde bir kere oluyor yapayım dıyorum gelınlığım sade helenistik diyorum onada hoş olur yaptır gitsin keşke deme dıyorum. Şimdi bir yerle konuştum 2,5 3 dedı düşünme aşamasındayım
resimde de öyleydi saçı .şahidimmmBu tarz kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?