geyik ordinaryus profesörleri burada

Bu perfectil nasil bir şey canim urban care kullaniyorum

Saclarim benim de azaldı çözüm bulan yazsin bacilar
Benım eskıden saçlarım çok gürdü sonra düzleştiriciler vs baya azalttı. Bir ara zeytinyağı ne bılıyım karışım yağlarla toparlamıştım şimdi yine azalmaya başladı o yüzden bob kullanıyorum. Ama şimdi su dalgası kısa saçta hoş durmuyor mecbur bırazcık omuzlarda yaptırayım dıyorum

Bob?
Kizlar ektirirsek Cem yılmaz in dedigi gibi altta da bitmez di mi?

Saç dökülmesi için mühendisin oğlu halales diyr bi şampuan öneriyor
Kullanan var mı
Ben 4 ay sonra kullanacağım sanırım

bir ayda bir şey olmaz tabiki saça.ama çok pahalıymış fiyatı 1 ay için.benim arkadaşlar 5 ay kullanıyorlar sonra da söktürüyorlar.söktürmesi de zor bu meretinn

Benim kız kardeşim mikro kaynakla nişanı kınayı düğünü halletti hakketten çok güzel görünüyorlardı ama bakımı düzeltilmesi rötüşü derken sırf kuaföre 10 bine yakın vermiştir

bir ayda bir şey olmaz tabiki saça.ama çok pahalıymış fiyatı 1 ay için.benim arkadaşlar 5 ay kullanıyorlar sonra da söktürüyorlar.söktürmesi de zor bu meretinn
Bır aya çok valla kuzu ama bır yandan çekımde düğünde bir kere oluyor yapayım dıyorum gelınlığım sade helenistik diyorum onada hoş olur yaptır gitsin keşke deme dıyorum. Şimdi bir yerle konuştum 2,5 3 dedı düşünme aşamasındayım

3 e bulursan yaptır o zaman.helenistiğe kısa saç olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…