geyik ordinaryus profesörleri burada

Elektra bende Helenistik gelinlikleri cok seviyorum. Atar misin modelini buraya flulayip yüzünü
Ay üstümde hiç resım çekılmedım. Niye diye sorarsan başta gittim bir sürü demo denedım .Resımde yasaktı alınınca çekiliniyordu. Neyse bende ılk giydiğimi beğendığım için tekrar giymedım. İlk iki provada hep ölçü vs yapıldı gögüs kulpu sonuncuda her şey tamamdı kardeşime çek dedım öküz unutmuş bende çektı sandım resmım hıc yok lanet ama şöyle etek ipek üstü sade taşlı ama baya sade ve ufak dekoltelı beli sonra birde askısı omuz kenarında ama söz iki haftaya hatırlat çekımım var orada çekerım senın için

Canim bu tarz gelinlikte uzun saç ideal. Ben yaptir derim hem hoş hem harika durur o gün.

Damat bey ne is yapar? ( dedikoducu teyzeler gibi?)

Cildimde bir sorun yokta kirpik lifting yaptırıcam afhjk saç makyajı da tuttum ıyı bır yer inşallah bir halt olmaz öncesınde provada yapılcak inşallah güzel olur yoksa depresyon loadıng
kirpik lifting cidden güzel oluyor.ama kirpik te taktır ayrıca ya da ipek kirpik yaptır.resimlerde harika duruyor

Okunuşunu yazıyorum en son nütricinanın bi serisini aldıydım, benim cildime iyi geliyor hoş ben zaten taş gibiyim ama öylesine kullanıyorum
k.k nın estetik bölümüne girince şok geçiriyorum.fransız askıları yeni memeler bişektomi dolgular botokslar.vajina beyazlatma ve estetiği bilem gördüm.ben şokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…