- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.661
ivetttttCilt derken anlamadım sanki , yüzdeki kırışıklık için filan mı
Ay üstümde hiç resım çekılmedım. Niye diye sorarsan başta gittim bir sürü demo denedım .Resımde yasaktı alınınca çekiliniyordu. Neyse bende ılk giydiğimi beğendığım için tekrar giymedım. İlk iki provada hep ölçü vs yapıldı gögüs kulpu sonuncuda her şey tamamdı kardeşime çek dedım öküz unutmuş bende çektı sandımElektra bende Helenistik gelinlikleri cok seviyorum. Atar misin modelini buraya flulayip yüzünü
Yaptırayım ya girdin kanıma afhjkÖğren kuzucum ama çok güzel olmuştu, böyle gür doğal sağlıklı ve de uzun
Deme deme inşallah olmazbir an önce evlende kaynana görümce konuları aç.kaynanam her hafta gelmemizi istiyor yaz.görümce görmeyeyim seni ömrümce yaz
cilt bakımı porselen makyajj var sırada dahaDeme deme inşallah olmaz
Yaptırayım ya girdin kanıma afhjk
Cildimde bir sorun yokta kirpik lifting yaptırıcam afhjk saç makyajı da tuttum ıyı bır yer inşallah bir halt olmaz öncesınde provada yapılcak inşallah güzel olur yoksa depresyon loadıngcilt bakımı porselen makyajj var sırada daha
senin saçlar ne renk?uzun mu kısa mı?giyim tarzın nasıldır?resim yok madem bari bunları söyleSen zaten güzel hatunsun on numara bel yıldız olur
Ağzından bal damlıyor heeeeeSen zaten güzel hatunsun on numara bel yıldız olur
Canim bu tarz gelinlikte uzun saç ideal. Ben yaptir derim hem hoş hem harika durur o gün.Ay üstümde hiç resım çekılmedım. Niye diye sorarsan başta gittim bir sürü demo denedım .Resımde yasaktı alınınca çekiliniyordu. Neyse bende ılk giydiğimi beğendığım için tekrar giymedım. İlk iki provada hep ölçü vs yapıldı gögüs kulpu sonuncuda her şey tamamdı kardeşime çek dedım öküz unutmuş bende çektı sandımresmım hıc yok lanet ama şöyle etek ipek üstü sade taşlı ama baya sade ve ufak dekoltelı beli sonra birde askısı omuz kenarında ama söz iki haftaya hatırlat çekımım var orada çekerım senın için
ivettttt
kirpik lifting cidden güzel oluyor.ama kirpik te taktır ayrıca ya da ipek kirpik yaptır.resimlerde harika duruyorCildimde bir sorun yokta kirpik lifting yaptırıcam afhjk saç makyajı da tuttum ıyı bır yer inşallah bir halt olmaz öncesınde provada yapılcak inşallah güzel olur yoksa depresyon loadıng
k.k nın estetik bölümüne girince şok geçiriyorum.fransız askıları yeni memeler bişektomi dolgular botokslar.vajina beyazlatma ve estetiği bilem gördüm.ben şokkkkOkunuşunu yazıyorumen son nütricinanın bi serisini aldıydım, benim cildime iyi geliyor hoş ben zaten taş gibiyim ama öylesine kullanıyorum
kızlar burçak86 yıda atın bu topikten.o da güzelmiş hiçç hoşlanmadım bu durumdan.margaretten sonra gene depresyona girdimmmmmmm
k.k nın estetik bölümüne girince şok geçiriyorum.fransız askıları yeni memeler bişektomi dolgular botokslar.vajina beyazlatma ve estetiği bilem gördüm.ben şokkkk
Veteriner kuzum agjjjCanim bu tarz gelinlikte uzun saç ideal. Ben yaptir derim hem hoş hem harika durur o gün.
Damat bey ne is yapar? ( dedikoducu teyzeler gibi?)
Evet kirpikte taktırıcam lifting olunca takılır dımı kuzu sen bilirsin ben bunları ilk kez yaptırıcam bilgim yokkirpik lifting cidden güzel oluyor.ama kirpik te taktır ayrıca ya da ipek kirpik yaptır.resimlerde harika duruyor
Gransız askısı asla yaptırmayın cildiniz 30 yıl gerıye giderk.k nın estetik bölümüne girince şok geçiriyorum.fransız askıları yeni memeler bişektomi dolgular botokslar.vajina beyazlatma ve estetiği bilem gördüm.ben şokkkk
şurda 3 5 esprili aklı başında kadınız.sahip çıkalım birbirimize.yoksa akıllara zarar üyeler hamm yapar biziiiÖyle deme ya , gidecek yerim mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?