- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.701
sahtesi bol miktarda varmış piyasada.ben güvenip alamadım.nereden alsam acaba?O ordinary in bir serumunu aldım. Ama nemlendirme ve hydra vs içeriyordu. Leke içinide alayım o zaman birde mor bir peelingi vardı onuda merak edıyorum
aaa neden ki.yeni doğan bebek çok uyur halbuki.ağrısı rahatsızlığı mı var ki bebeciğinn?
Ben trendyoldan almıştım ama şimdi sen diyince acaba dedımsahtesi bol miktarda varmış piyasada.ben güvenip alamadım.nereden alsam acaba?
şu sosyete pazarında chanel mac marka makyaj malzemesi alıp sahte olduğunu da bilip sırf kabıyla hava atmak için alanlar gibi olmasın da sonumuzBen trendyoldan almıştım ama şimdi sen diyince acaba dedım
ben adamı sevmedim amele olduğu için asla değil.sevdiği kadına hediye almayan çocuğuna hediye almayan adam uzak durulası adamdırhediye 50 tl lik olur değeri hiç önemli değil ama insan önemsenmek ister.sevgiliyken böyleyse evlenince daha da beteri olur derim benKizlar benim bi kuzenim var kadin çalışmıyor evhanimi bir cocugu var. Lise mezunu. Bu kadin bosandiktan sonra baba evine döndü. Tam 13 yildir annesiyle yasiyor.
Konustugu bir adam varmis. Adam ameleymis. Birbirlerini seviyorlarmış. Evlilikten konusmuslar cocugu da kabul etmis. Kadin bana şunu sordu ben ne diyecegimi bilemedim. Neden? Cunku ben calisan bir kadin olarak bu soruya ne denir bilemiyorum.
Kuzen dedi ki benim ondan maddi birsey istemem dogru mu? Bugune kadar hediye almamis( 2 yildir birlikteler) hic birsey. Arada bulusup sevisiyorlar anladigim kadariyla. Adam evlenmek niyetindeymis tabi. Ama hic birsey almiyor bana. Yada bu da sana harclik edersin demiyormus. Simdi ben bi kaldim. Cunku ben yapı olarak birinden birseyi istemem isterse 40 yıllık kocam olsun. Ama bu is başka. Aralarinda tensel duygusal paylasimlar var. Ne diyeyim? Ben cok mu onemli dedim teyzem sana veriyor para yok mu diye ama beni onu anlamamkla itham etti biraz hak verdim sonra. Ikisi bir mi diyor?
Evet gece gece kadin kafami yedi bende size yazdim hadeeee yazin biseycikler
Kizlar benim bi kuzenim var kadin çalışmıyor evhanimi bir cocugu var. Lise mezunu. Bu kadin bosandiktan sonra baba evine döndü. Tam 13 yildir annesiyle yasiyor.
Konustugu bir adam varmis. Adam ameleymis. Birbirlerini seviyorlarmış. Evlilikten konusmuslar cocugu da kabul etmis. Kadin bana şunu sordu ben ne diyecegimi bilemedim. Neden? Cunku ben calisan bir kadin olarak bu soruya ne denir bilemiyorum.
Kuzen dedi ki benim ondan maddi birsey istemem dogru mu? Bugune kadar hediye almamis( 2 yildir birlikteler) hic birsey. Arada bulusup sevisiyorlar anladigim kadariyla. Adam evlenmek niyetindeymis tabi. Ama hic birsey almiyor bana. Yada bu da sana harclik edersin demiyormus. Simdi ben bi kaldim. Cunku ben yapı olarak birinden birseyi istemem isterse 40 yıllık kocam olsun. Ama bu is başka. Aralarinda tensel duygusal paylasimlar var. Ne diyeyim? Ben cok mu onemli dedim teyzem sana veriyor para yok mu diye ama beni onu anlamamkla itham etti biraz hak verdim sonra. Ikisi bir mi diyor?
Evet gece gece kadin kafami yedi bende size yazdim hadeeee yazin biseycikler
Canim sordum. Hicbir sey almamış. Bir liralik bile... Cicek bileben adamı sevmedim amele olduğu için asla değil.sevdiği kadına hediye almayan çocuğuna hediye almayan adam uzak durulası adamdırhediye 50 tl lik olur değeri hiç önemli değil ama insan önemsenmek ister.sevgiliyken böyleyse evlenince daha da beteri olur derim ben
nerede buluşuyorlar peki?hiç yemeğede mi gitmemişler?umarım erkek ödüyordur yemekleri.ben amannn bir o bir ben öderim diyen k.k üyelerine hiç bir zaman katılmadım.erkeğin bir ağırlığı olmalı 3 erkek bir kadın ödemeli gibi gibi.Canim sordum. Hicbir sey almamış. Bir liralik bile... Cicek bile
Canim yasadigi yer köy kuzenimin. Kasabaya inerlermiş orda çay / kahve içerlermiş. Yemege gitmemisler. Cocuguna birsey almamis. Ama hep alacagim yapacagim demis. Asgari ucret aldigini ancak kira yemek masrafi oldugunu soylemisPara vermesini bilemedim ama yemeğe filan götürüp gezdirmiyor muymuş hiç ne biliim hediye olur, çocuğa üst baş olur yani biraz bence de bişiler alması lazım sanki, rahat rahat sevişebilmek için evlencem diye kandırıyor olmasınCiddi olduğunu nerden biliyor mesela
Onu da sordum. Kuzenim köyün ileri gelenlerinin kizi ustelik diger teyzem pnu evlatlik aldi. Yani kiz zengin. Durumu kötü iken bir ay full bu ödemiş. Benim saf kuzen. Ama genelde son aylarda ayda iki uc kez benim saf ödüyormuşnerede buluşuyorlar peki?hiç yemeğede mi gitmemişler?umarım erkek ödüyordur yemekleri.ben amannn bir o bir ben öderim diyen k.k üyelerine hiç bir zaman katılmadım.erkeğin bir ağırlığı olmalı 3 erkek bir kadın ödemeli gibi gibi.
Canim yasadigi yer köy kuzenimin. Kasabaya inerlermiş orda çay / kahve içerlermiş. Yemege gitmemisler. Cocuguna birsey almamis. Ama hep alacagim yapacagim demis. Asgari ucret aldigini ancak kira yemek masrafi oldugunu soylemis
2. evliliğini yapacak.aşk evliliği yerine mantık evliliği yapsa daha doğru sanki.adamın evi arabası var mı?bunlar lüks değil ihtiyaç günümüzde.2 oda olur 60 binlik araba olur ama olması şart.kuzen çalışıyor mu?evlenince adam çalışsın istiyor mu konuşmuşlar mı?çocuğa nafaka veriyor mu babası.evlenince yeni bir çocuk daha olursa geçinebilecekler mi?öyle canım cicimle evlilik olmaz ki.Canim yasadigi yer köy kuzenimin. Kasabaya inerlermiş orda çay / kahve içerlermiş. Yemege gitmemisler. Cocuguna birsey almamis. Ama hep alacagim yapacagim demis. Asgari ucret aldigini ancak kira yemek masrafi oldugunu soylemis
Onu da sordum. Kuzenim köyün ileri gelenlerinin kizi ustelik diger teyzem pnu evlatlik aldi. Yani kiz zengin. Durumu kötü iken bir ay full bu ödemiş. Benim saf kuzen. Ama genelde son aylarda ayda iki uc kez benim saf ödüyormuş
bana da öyle geldi.her durumda kadın adamdan çok daha varlıklıysa evliliklerde sorun yaşanıyor.kuzenin yerinde olsam ayrılırdım.Adam parası için yanaşıyor o zaman ya
Ikinci evet 13 yil sonra...2. evliliğini yapacak.aşk evliliği yerine mantık evliliği yapsa daha doğru sanki.adamın evi arabası var mı?bunlar lüks değil ihtiyaç günümüzde.2 oda olur 60 binlik araba olur ama olması şart.kuzen çalışıyor mu?evlenince adam çalışsın istiyor mu konuşmuşlar mı?çocuğa nafaka veriyor mu babası.evlenince yeni bir çocuk daha olursa geçinebilecekler mi?öyle canım cicimle evlilik olmaz ki.
senin kuzen pek aklı başında oturaklı bir kadın değil sanırım.olsaydı önce evladını düşünürdü.evladına bir tişörtü bir oyuncağı çok gören adam aynı evde yaşayınca sevmez o çocuğuIkinci evet 13 yil sonra...
Asik adama mantik yapar mi bilmiyorum. Gözü kapalı kör yani salla adami dedim kolay mi dedi iki yil.
Canim kuzenim calismiyor. Evde. Babasi cocuga nafaka veriyor evet.
Bu yeni adamin evi arabası yokmus
Bencede öyle Burcak' ım. Niye begenmedim attin bende attim işteAdam parası için yanaşıyor o zaman ya
Dilimde tüy bitti inan iki saattir zart zurt arıyor. Ben ne yapayim? Ben olsam cekmem. Bir kere bende ödedim hesap. Aklim basimda artik. Ama bu kiz aşıkbana da öyle geldi.her durumda kadın adamdan çok daha varlıklıysa evliliklerde sorun yaşanıyor.kuzenin yerinde olsam ayrılırdım.
konu açsın bdv ye 99.9 üye ayrıl der eminimmmBencede öyle Burcak' ım. Niye begenmedim attin bende attim işte
Dilimde tüy bitti inan iki saattir zart zurt arıyor. Ben ne yapayim? Ben olsam cekmem. Bir kere bende ödedim hesap. Aklim basimda artik. Ama bu kiz aşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?