- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.681
Burçak resım mı attı ben görmedım yavşurda 3 5 esprili aklı başında kadınız.sahip çıkalım birbirimize.yoksa akıllara zarar üyeler hamm yapar biziii
ben ince çizgilere dolgu dışında hiçbir şey yaptırmayı düşünmüyorum.ailemizde estetik prof u var hem kafası kel hem de burnu kocaman.onu örnek alıyorumm.demek ki iyi bir şey değil estetikkGransız askısı asla yaptırmayın cildiniz 30 yıl gerıye gider
attı attı sonunda.bir giggles kaldııBurçak resım mı attı ben görmedım yav
millet neredesiniz?söz fotoğraf istemeyeceğim ortaya çıkınn
Kök hücrede yaptırabilirsin ben ilerde düşünüyorum kırışıklıklar çıkmadanben ince çizgilere dolgu dışında hiçbir şey yaptırmayı düşünmüyorum.ailemizde estetik prof u var hem kafası kel hem de burnu kocaman.onu örnek alıyorumm.demek ki iyi bir şey değil estetikk
Burdayımmm. Süt sağma zamanlarında gelebiliyorum tek
Çok alışmayın bensizliğeaman süt olsun da biz sensiz de idare ederiz.
haftada 3 gün aha peeling serum sürüyorum yüzüme.gratisten aldım dermaderm marka.ince çizgileri açtı valla.o markanın leke serumu da var o da göz altımda ki güneç lekesini geçirdi.Kök hücrede yaptırabilirsin ben ilerde düşünüyorum kırışıklıklar çıkmadan
bdv ye yazmışsın.atraksiyonlu akla zarar konularda beni niye çağırmadın diyeeeÇok alışmayın bensizliğe
borsa işleri nasıl?ben toplamda zarardayım 800 tl.ama çıkacakkk .Çok alışmayın bensizliğe
Ay benı göz altımda sarı çizgi gibi leke oluşmuştu onada iyi gelir mi ?haftada 3 gün aha peeling serum sürüyorum yüzüme.gratisten aldım dermaderm marka.ince çizgileri açtı valla.o markanın leke serumu da var o da göz altımda ki güneç lekesini geçirdi.
şurda 3 5 esprili aklı başında kadınız.sahip çıkalım birbirimize.yoksa akıllara zarar üyeler hamm yapar biziii
bana iyi geldi valla.her gün düzenli kullandım .indirimi bekliyorum stoklayacağım o markanın serumlarını.dur bir topik buldum kadın güzellik uzmanıymış seni oraya etiketleyeyim ona sorAy benı göz altımda sarı çizgi gibi leke oluşmuştu onada iyi gelir mi ?
Tamam kuzumbana iyi geldi valla.her gün düzenli kullandım .indirimi bekliyorum stoklayacağım o markanın serumlarını.dur bir topik buldum kadın güzellik uzmanıymış seni oraya etiketleyeyim ona sor
niacinamide serumu tavsiye etmiş lekeler için.ordinary markasının var ben kullanmadım ama o markayı çok övüyorlarTamam kuzum
borsa işleri nasıl?ben toplamda zarardayım 800 tl.ama çıkacakkk .
Beni deeeebana iyi geldi valla.her gün düzenli kullandım .indirimi bekliyorum stoklayacağım o markanın serumlarını.dur bir topik buldum kadın güzellik uzmanıymış seni oraya etiketleyeyim ona sor
O ordinary in bir serumunu aldım. Ama nemlendirme ve hydra vs içeriyordu. Leke içinide alayım o zaman birde mor bir peelingi vardı onuda merak edıyorumniacinamide serumu tavsiye etmiş lekeler için.ordinary markasının var ben kullanmadım ama o markayı çok övüyorlar
bdv ye yazmışsın.atraksiyonlu akla zarar konularda beni niye çağırmadın diyeee
aaa neden ki.yeni doğan bebek çok uyur halbuki.ağrısı rahatsızlığı mı var ki bebeciğinn?Bıraktık takibi
Bebek hiç uyumuyı
24 saatte 3 4 saat uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?