- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.755
- 448
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.721
Oturakli olsa iki yil saman altindan su yürütür mü? Yeni duyuyorum.senin kuzen pek aklı başında oturaklı bir kadın değil sanırım.olsaydı önce evladını düşünürdü.evladına bir tişörtü bir oyuncağı çok gören adam aynı evde yaşayınca sevmez o çocuğu
köyde internet yok mu?Köyde ne BDV si ceycey
Kk yi biliyon mu diyeyim miköyde internet yok mu?
burda seni tanır.demeKk
Kk yi biliyon mu diyeyim mi
Bide 4 cocuklu desen ben çıkı yorum tombaladan valla bulur beni elekten mi eler artik bilmiyomburda seni tanır.deme
İnsan f. ckbuddy sine bile üç kuruşluk hediye alır ayda yılda bir niloş.Canim sordum. Hicbir sey almamış. Bir liralik bile... Cicek bile
f.b demişken 3 üye vardı .3 ünün de sesi çıkmıyor meraktayımİnsan f. ckbuddy sine bile üç kuruşluk hediye alır ayda yılda bir niloş.
sen de 4 çocuk yok ki.24 yaşında yeni mezun bir çıtırsın.edit:kuzen böyle bilsinnnBide 4 cocuklu desen ben çıkı yorum tombaladan valla bulur beni elekten mi eler artik bilmiyom
Bunu bu şekilde desem fb nin ne olduğunu bilmez.İnsan f. ckbuddy sine bile üç kuruşluk hediye alır ayda yılda bir niloş.
Ya da akıllı süpürgeelektrikli bisiklet alınır o paraya
Evet ben ki Karadenizin bagrindan kopmus yeni yetme, tüyü bitmemis yetim bir kizim. Bekarim. Dohtorum. Yeni mezunumsen de 4 çocuk yok ki.24 yaşında yeni mezun bir çıtırsın.edit:kuzen böyle bilsinnn
Buharlim var benim mis misYa da akıllı süpürge
Buharlı süpürge de mi varBuharlim var benim mis mis
ben aldım taksitlerini ödüyorum ama vırt zırt şarja gidiyor.kızgınım kendisineBuharlim var benim mis mis
buharlı mop gördüm de süpürge de varmış demek kiBuharlı süpürge de mi var
Benim buharli arcelikin. Cam silerim yer silerim masa dolap silerim. Valla elim ayağımbuharlı mop gördüm de süpürge de varmış demek ki
cam silen süpürge haa vayy canınaaaBenim buharli arcelikin. Cam silerim yer silerim masa dolap silerim. Valla elim ayağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?