geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben de bu evi kendi haline bırakıp tatile gidiyorum, yolda ölürsem filan üç yüzyıl dedikodum döner, gittiğim yerde başıma bi iş gelmemeli , sağ salim dönmeliyim
puha ha ha.onu ben de düşündüm uleynn ya corona olup yoğun bakıma düşersem evime gelenler ne der diye.mutfağım rezildi de 2 gündür temizledim bitmedi.pazartesi devam edeceğimm.erkek doğmalıymışımmm.işten gelir ayaklarımı uzatır keyfime bakardımm.ayy kocamm tüm ev işlerini benle beraber yaparrr beni el üstünde tutarr diyen yalancı üyelerden değilimmm.sadece yemek yapar bir sürü bulaşık çıkarır ocağı yağlar

Bugün okb li bi abla var diyor ki ben de artık evimi hergün dip köşe temizlemek istemiyorum ben de rahat olmak istiyorum çok yoruluyorum, evini temizlemeyenler gibi gamsız olmak istiyorum, içimden dedim bacım ben temizlemiyorum ama aklım hep orda bu temizlik çok moktan bişe yapsan da dert yapmasan da

Allah herkese benim kocam kadar mikemmel bir koca nasip etsin öyle temiz, öyle titiz öyle bonkör, öyle zengin

temizleyince de aynı gün kirlenince delleniyorum vahh benim emeklerimm diye.sonra 2 gün salıyorumm geziyorum ama dediğin gibi aklım hep evde

Ya keşke evimizde katya olaydı

temizleyince de aynı gün kirlenince delleniyorum vahh benim emeklerimm diye.sonra 2 gün salıyorumm geziyorum ama dediğin gibi aklım hep evde

Benim eşim ben hamileyken düzenli temizlik yaptı sürekli söyleniyordu, bunu kim koymuş buraya bu soda şişesi niye burda haha o özellik galiba temizlik yapana direk yükleniyor

Siz gene 6. kattasınız kızlar. Benim ev 12. kat. Bir defa cam silerken ayağımın altındaki sandalye kaydı, son anda tutundum. 12. kattan aşağı uçuyordum. Sonra şebeke yaptırdık ama hala tedirgin oluyorum.

Ay sen hiç elleşme ne zamanki dışarı görünmez o zaman sil gerekirse yılda bir,boşver

Siz gene 6. kattasınız kızlar. Benim ev 12. kat. Bir defa cam silerken ayağımın altındaki sandalye kaydı, son anda tutundum. 12. kattan aşağı uçuyordum. Sonra şebeke yaptırdık ama hala tedirgin oluyorum.
Çok geçmiş olsun.. Allah korumuş gerçekten. Benim ev 7. Kat ve camlar Fransız balkonumsu saçma sapan bir şekilde yapılmış. Ne kendim çıkarım ne de başkasını çıkartırım öyle diyim. Cekcekle hallediyorum , kafi bence

Kesinlikle haklisin katibim. Adam kertentele

Yaa dediğin gibiyse çok mantıklıymış keşke alan biri olsa...artık seneye evlilik yıldönümü ya da doğum günü hediyesi olarak isterim

Dedigim gibi canim ben rahatim
Seni değil kuzucum durumu beğenmedim anlamında şeettim, yoksa sana yamuk yapar mıyım

Valla bdv ye konu açsın olmadı ilk defa okuyormuş gibi yapar fitneyi veririz ona , zaten ayırırız evelallah

Ilk işi beni bulur kk dersem atasözünden anlar. Karganin burnu moktan kurtulmazmis desem minliyim Burcak' im

Biliyorum yorumu bende begenmedim anladim kuzum sadece latife yaptim seviyom kiz seni
Anna boleyna diye bir üye vardi, ona ne oldu bilen var mı
Yeni nikini biliyorum ama bilmiyorum
Yatağı yıkatcam.

Senin adam masterchef mi ceycey picaklginin markasi neeee

Allah herkese benim kocam kadar mikemmel bir koca nasip etsin öyle temiz, öyle titiz öyle bonkör, öyle zengin
bdv de bir iki üye var dert yazılan her konuya benim kocam beni hiçç üzmezzz ne istersen al derrr arabamı aldı 5evim varrr yurtiçi yurtdışı tatillere gitmekten sıkıldımmm yazar.uleynn ya doğruysa der içimden kızarım hayatıma

Aaa beni de etiketle beraber kıskanalım ceycey , yalnız kalma kuşum

Aynı benim kocam...hatta geçenlerde doğum günüm vardı, canim sevgilim seni jetimle Paris'e yemeğe götüreyim sonra birer drink içeriz dedi. Hayatım görgüsüzlük yapmayalım, business classla ucariz dedim, Bahamalara jetle gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…