geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben benim kocanın marifetlerini yazmıyorum o zaman şimdi seninkini geçtiğini filan görürsün adama sararsın neme lazım, susayım

Valla güzel bacım gurbette övünmek hamamda türkü söylemeye benzer. Banyoda benim sesimde assolist gibi çıkıyor

ben de kıskançlık pek yoktur şaka bir yana.öyle olsa ülkenin en pahalı özel üniversitesinde okulun en fakiri olarak okurken çatlar ölürdüm ayoll

O zaman ben ikimizin yerine tek başıma kıskanırım, ben yurtdışına hiç çıkamadım euro oldu on tl, o kısma özeniyorum

Sen ne okudun merak ettim

Valla güzel bacım gurbette övünmek hamamda türkü söylemeye benzer. Banyoda benim sesimde assolist gibi çıkıyor
ayy yeğene 1200 1500 ayda gönder nolacakk diyen üyeler var.1500 ü ayda kendi çocuğuma harcarken kırk kere düşünüyorum ayoll

O zaman ben ikimizin yerine tek başıma kıskanırım, ben yurtdışına hiç çıkamadım euro oldu on tl, o kısma özeniyorum

Sen ne okudun merak ettim
turizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretim diplomam var.ama bdv de herkesler 3 diplomalı.acilen 3.yü edinmem gerekkkk

ayy yeğene 1200 1500 ayda gönder nolacakk diyen üyeler var.1500 ü ayda kendi çocuğuma harcarken kırk kere düşünüyorum ayoll
Bekara karı boşaması kolay ceyceyim
Kılı kırk yariyorum uleynnn

Senin kuzen safın bayrak taşıyanı bacım afgjk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…