- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.122
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.781
Aynı benim kocam...hatta geçenlerde doğum günüm vardı, canim sevgilim seni jetimle Paris'e yemeğe götüreyim sonra birer drink içeriz dedi. Hayatım görgüsüzlük yapmayalım, business classla ucariz dedim, Bahamalara jetle gideriz
Valla güzel bacım gurbette övünmek hamamda türkü söylemeye benzer. Banyoda benim sesimde assolist gibi çıkıyorbdv de bir iki üye var dert yazılan her konuya benim kocam beni hiçç üzmezzz ne istersen al derrr arabamı aldı 5evim varrr yurtiçi yurtdışı tatillere gitmekten sıkıldımmm yazar.uleynn ya doğruysa der içimden kızarım hayatıma
ben de kıskançlık pek yoktur şaka bir yana.öyle olsa ülkenin en pahalı özel üniversitesinde okulun en fakiri olarak okurken çatlar ölürdüm ayoll
ayy yeğene 1200 1500 ayda gönder nolacakk diyen üyeler var.1500 ü ayda kendi çocuğuma harcarken kırk kere düşünüyorum ayollValla güzel bacım gurbette övünmek hamamda türkü söylemeye benzer. Banyoda benim sesimde assolist gibi çıkıyor
turizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretim diplomam var.ama bdv de herkesler 3 diplomalı.acilen 3.yü edinmem gerekkkkO zaman ben ikimizin yerine tek başıma kıskanırım, ben yurtdışına hiç çıkamadım euro oldu on tl, o kısma özeniyorum
Sen ne okudun merak ettim
Bekara karı boşaması kolay ceyceyimayy yeğene 1200 1500 ayda gönder nolacakk diyen üyeler var.1500 ü ayda kendi çocuğuma harcarken kırk kere düşünüyorum ayoll
turizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretim diplomam var.ama bdv de herkesler 3 diplomalı.acilen 3.yü edinmem gerekkkk
Beynini utulerim vallahiBen benim kocanın marifetlerini yazmıyorum o zaman şimdi seninkini geçtiğini filan görürsün adama sararsın neme lazım, susayım
çok üzücü çokkk.allah yardımcın olsunnYaa di mi di miBi benim bi tane lisansım var kahretsin
Bende 4 yıldır açıköğretim lojistik yönetimi 1. Sınıfımturizm lisans mezunuyum.ha bir de açıköğretim diplomam var.ama bdv de herkesler 3 diplomalı.acilen 3.yü edinmem gerekkkk
Beynini utulerim vallahiartık gider çift nöbet mi tutar, taksicilik mi yapar bilemem
benim dayım hukuğu 7 yılda bitirdi.sindire sindire okumak iyidir iyiiiiiBende 4 yıldır açıköğretim lojistik yönetimi 1. Sınıfımgerizekalı mi neyim...
Eşim makine mühendisliğini 8 yılda bitirmiş. Mezun olmasa atılacakmış artık.benim dayım hukuğu 7 yılda bitirdi.sindire sindire okumak iyidir iyiiiii
Oğlanla beraber bitiririm artıkbenim dayım hukuğu 7 yılda bitirdi.sindire sindire okumak iyidir iyiiiii
kıza haldır haldır zengünn koca arıyorum da seninki de pek küçükmüşş olmadııOğlanla beraber bitiririm artık3,5 yaşında yani şunun şurasında kaç yıl kaldı?
Zengin olurlar şekerimkıza haldır haldır zengünn koca arıyorum da seninki de pek küçükmüşş olmadıı
Sultan gelin gibi büyütürsün işte.kıza haldır haldır zengünn koca arıyorum da seninki de pek küçükmüşş olmadıı
olmazzz.oğlanlar büyüyünce kaçıyorlar.bana sağlam hem zengünn hem de içgüveyi olacak damat lazım.tek çocuğum var ayrılamammmSultan gelin gibi büyütürsün işte.
Senin kuzen safın bayrak taşıyanı bacım afgjkBunu bu şekilde desem fb nin ne olduğunu bilmez.
Katibim... Inan ki yerden göğe haklisin. Bana da öyle geliyor. Asgari ücrete baktim az önce kafamda bir hesap yaptim. Ya valla demirden 3 kurusluk küpe alsa kiz mutlu olacak. Ve bu maasla yapilabilir duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?