- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.801
Benimki de 8 yaşında. Şöyle bir piyasa araştırması yapmak lazım.olmazzz.oğlanlar büyüyünce kaçıyorlar.bana sağlam hem zengünn hem de içgüveyi olacak damat lazım.tek çocuğum var ayrılamammm
Koskoca kadının sevgilisinden harçlık alacak hali yok bence ama hediye olayı bana çok tuhaf geldi. İnsan arkadaşına bile iki yıl içerisinde bir şey alır yani. Bunun doğum günü, yılbaşısı falan var. İki yılda bana çöp bile almayan adamdan ayrılırdım.Kizlar benim bi kuzenim var kadin çalışmıyor evhanimi bir cocugu var. Lise mezunu. Bu kadin bosandiktan sonra baba evine döndü. Tam 13 yildir annesiyle yasiyor.
Konustugu bir adam varmis. Adam ameleymis. Birbirlerini seviyorlarmış. Evlilikten konusmuslar cocugu da kabul etmis. Kadin bana şunu sordu ben ne diyecegimi bilemedim. Neden? Cunku ben calisan bir kadin olarak bu soruya ne denir bilemiyorum.
Kuzen dedi ki benim ondan maddi birsey istemem dogru mu? Bugune kadar hediye almamis( 2 yildir birlikteler) hic birsey. Arada bulusup sevisiyorlar anladigim kadariyla. Adam evlenmek niyetindeymis tabi. Ama hic birsey almiyor bana. Yada bu da sana harclik edersin demiyormus. Simdi ben bi kaldim. Cunku ben yapı olarak birinden birseyi istemem isterse 40 yıllık kocam olsun. Ama bu is başka. Aralarinda tensel duygusal paylasimlar var. Ne diyeyim? Ben cok mu onemli dedim teyzem sana veriyor para yok mu diye ama beni onu anlamamkla itham etti biraz hak verdim sonra. Ikisi bir mi diyor?
Evet gece gece kadin kafami yedi bende size yazdim hadeeee yazin biseycikler
benimki 2 ay sonra 10 olacak.seninkini düşünebilirim bak.hem dünürler mühendis iyi anlaşırlarBenimki de 8 yaşında. Şöyle bir piyasa araştırması yapmak lazım.
7 dir o 7 sene sonra atiliyorEşim makine mühendisliğini 8 yılda bitirmiş. Mezun olmasa atılacakmış artık.
sen resim attığın için istediğin zaman gelebilirsin pinammmBen anca gelebildim
Benim oğlanı beğenmiyor musun?benimki 2 ay sonra 10 olacak.seninkini düşünebilirim bak.hem dünürler mühendis iyi anlaşırlar
benim kızı kart diye eziklersin diye düşündüm ondan vazgeçtimm.Benim oğlanı beğenmiyor musun?
sen resim attığın için istediğin zaman gelebilirsin pinammm
Yillarca sülalenin en safı bendim. Bunu demem lazim elektra bir bayram sabahi herkesin içinde. Bayragi bayagi olmus devredeli ben bu da kavuğun diyeyimSenin kuzen safın bayrak taşıyanı bacım afgjk
Koskoca kadının sevgilisinden harçlık alacak hali yok bence ama hediye olayı bana çok tuhaf geldi. İnsan arkadaşına bile iki yıl içerisinde bir şey alır yani. Bunun doğum günü, yılbaşısı falan var. İki yılda bana çöp bile almayan adamdan ayrılırdım.
Kadın- erkek olarak düşünmemek lazım. Aynı şekilde erkek düşünceli biri olsaydı ama kadın cimrilik yapsaydı aynı şeyi söylerdim.
İstanbul'da da yaşanmaz çünkü coook pahalı. Bizim gibi fakirler için değil yani...deniz varmış neyimeaklı olan Ankaraya yerleşmez.gidecek hiçbir yer yok.ya yemeğe gideceksin ya da avm ye.ha gidince de gerekli gereksiz ne bulursan alıyorsun.deniz kenarında yaşayanlar kıymetini bilsinler
1 yılı hazırlık. O sayılmıyor.7 dir o 7 sene sonra atiliyor
Adana'da da yazın klimasız hiçbir yere gidilmiyor. Dışarıda kalan güneşe ateş etmeye niyetleniyor.aklı olan Ankaraya yerleşmez.gidecek hiçbir yer yok.ya yemeğe gideceksin ya da avm ye.ha gidince de gerekli gereksiz ne bulursan alıyorsun.deniz kenarında yaşayanlar kıymetini bilsinler
istanbul en fenasıı zaten.boğazı görmeden yaşayanlar var orada.son 3 yıldır gitgide fakirleşiyoruz alışamadımm.avrupaya tatile giderdim 2 yıldır ülkemde tatile gidemedimm.ekonomii çokk eyi çokk memnunuzzz bu arada yanlış anlaşılmasınnnnİstanbul'da da yaşanmaz çünkü coook pahalı. Bizim gibi fakirler için değil yani...deniz varmış neyime
Uzaktan sürdüremezler mi ilişkiyi?Ay ben de bir şey anlatayım, siz yorumlayın. Şimdi arkadaşım (valla ben değil) bir çocukla görüşüyor birkaç aydır. Sevgililer ama ilişki yakında bitecek çünkü çocuk farklı şehire arkadaşım farklı şehire gidiyor. Neyse işte çocuğun doğum günüydü geçen gün, biz arkadaşımla hediye aradık ama bir türlü uygun düşen bir şey bulamadık. Çocuk zengin ve zevkleri de pahalı. Arkadaşım da dedi ki yarın yemek ısmarlarım sonraki buluşmada hediyeyi hallederim.
Sonra bunlar yemeğe çıkmışlar, çocuk kendi doğum gününde arkadaşıma pahalı bir hediye almış. Arkadaşım da dedi ki acaba bizim ilişki biteceği için bana borçlu kalmamak adına o da mı hediye aldı? Bir de aldığı şey pahalı yani, muhtemelen biz o kadar pahalı bir hediye seçmeyecektik. Arkadaşım hediye almış olsaydı tuhaf bir durum yaşanacaktı. Çocuğun aldı hediye bin lira değerinde, biz 300 liraya kadar baktık. Bilmiyorum bize tuhaf geldi bu durum, sizce de öyle mi?
hiç tuhaf değil.çocuk centilmenmiş kısasa kısas yapmamışş.300 tl lik gayette alabilir arkadaşın.benim çok varlıklı arkadaşlarım var bana kızıma pahalı hediye getirirler aynı değerde alamam ben uygunundan alıyorum aynı 1000 tl ye 300 tl gibi senin dediğin.hesap kitap yapılarak sevgili de olunmaz dostta olunmaz.hiç geliri olmayan arkadaşıma da ben hediye alırım o almaz bana asla lafını etmemAy ben de bir şey anlatayım, siz yorumlayın. Şimdi arkadaşım (valla ben değil) bir çocukla görüşüyor birkaç aydır. Sevgililer ama ilişki yakında bitecek çünkü çocuk farklı şehire arkadaşım farklı şehire gidiyor. Neyse işte çocuğun doğum günüydü geçen gün, biz arkadaşımla hediye aradık ama bir türlü uygun düşen bir şey bulamadık. Çocuk zengin ve zevkleri de pahalı. Arkadaşım da dedi ki yarın yemek ısmarlarım sonraki buluşmada hediyeyi hallederim.
Sonra bunlar yemeğe çıkmışlar, çocuk kendi doğum gününde arkadaşıma pahalı bir hediye almış. Arkadaşım da dedi ki acaba bizim ilişki biteceği için bana borçlu kalmamak adına o da mı hediye aldı? Bir de aldığı şey pahalı yani, muhtemelen biz o kadar pahalı bir hediye seçmeyecektik. Arkadaşım hediye almış olsaydı tuhaf bir durum yaşanacaktı. Çocuğun aldı hediye bin lira değerinde, biz 300 liraya kadar baktık. Bilmiyorum bize tuhaf geldi bu durum, sizce de öyle mi?
Arkadaşım mesafe ilişkisi istemiyorUzaktan sürdüremezler mi ilişkiyi?
Çocuğun haberi var mı?Arkadaşım mesafe ilişkisi istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?