- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.821
O zaman eveeeeet 8 oliiir1 yılı hazırlık. O sayılmıyor.
Ya öyle mi diyorsun, biz kendi doğum gününde arkadaşıma hediye almasına anlam veremedik. Normal zamanda önemli değil yani tabii fiyat karşılaştırması yapılmaz.hiç tuhaf değil.çocuk centilmenmiş kısasa kısas yapmamışş.300 tl lik gayette alabilir arkadaşın.benim çok varlıklı arkadaşlarım var bana kızıma pahalı hediye getirirler aynı değerde alamam ben uygunundan alıyorum aynı 1000 tl ye 300 tl gibi senin dediğin.hesap kitap yapılarak sevgili de olunmaz dostta olunmaz.hiç geliri olmayan arkadaşıma da ben hediye alırım o almaz bana asla lafını etmem
Yani var ama şu an çok üzerine konuştukları bir durum olmadı. Arkadaşım uzak mesafe ilişkisi istemiyorum demişti. Çocuk zamanı gelince konuşuruz yaptı.Çocuğun haberi var mı?
Ben denizin üstünü görmesemde haftada 1 kaç kere altından geçiyorum; Anacigima giderken Marmaray kullanıyorum çünküistanbul en fenasıı zaten.boğazı görmeden yaşayanlar var orada.son 3 yıldır gitgide fakirleşiyoruz alışamadımm.avrupaya tatile giderdim 2 yıldır ülkemde tatile gidemedimm.ekonomii çokk eyi çokk memnunuzzz bu arada yanlış anlaşılmasınnnn
Bence çocuk arkadaşın bitirmesin diye uğraşıyor.Ya öyle mi diyorsun, biz kendi doğum gününde arkadaşıma hediye almasına anlam veremedik. Normal zamanda önemli değil yani tabii fiyat karşılaştırması yapılmaz.
Yani var ama şu an çok üzerine konuştukları bir durum olmadı. Arkadaşım uzak mesafe ilişkisi istemiyorum demişti. Çocuk zamanı gelince konuşuruz yaptı.
Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırımBen geldim millet kaçtı
Alooooooo aldırtmayın sopayı elime
Pırlantalarını, elmaslarını da al. Louboutin stilettosuz olmaz.Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırım
çakması var onların alırız ayoll.kıza 160 tl ye chanel spor ayakkabı aldım mesela.Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırım
Jetle mi gideceksiniz giderken camlarıda acin cok havalı olur.Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırım
Canim ben hediyeyi merak ettim. Siz ne almayi düşünmüştünüz o ne almış?Ay ben de bir şey anlatayım, siz yorumlayın. Şimdi arkadaşım (valla ben değil) bir çocukla görüşüyor birkaç aydır. Sevgililer ama ilişki yakında bitecek çünkü çocuk farklı şehire arkadaşım farklı şehire gidiyor. Neyse işte çocuğun doğum günüydü geçen gün, biz arkadaşımla hediye aradık ama bir türlü uygun düşen bir şey bulamadık. Çocuk zengin ve zevkleri de pahalı. Arkadaşım da dedi ki yarın yemek ısmarlarım sonraki buluşmada hediyeyi hallederim.
Sonra bunlar yemeğe çıkmışlar, çocuk kendi doğum gününde arkadaşıma pahalı bir hediye almış. Arkadaşım da dedi ki acaba bizim ilişki biteceği için bana borçlu kalmamak adına o da mı hediye aldı? Bir de aldığı şey pahalı yani, muhtemelen biz o kadar pahalı bir hediye seçmeyecektik. Arkadaşım hediye almış olsaydı tuhaf bir durum yaşanacaktı. Çocuğun aldı hediye bin lira değerinde, biz 300 liraya kadar baktık. Bilmiyorum bize tuhaf geldi bu durum, sizce de öyle mi?
Pinam okuman lazım bacim on sayfayi oku ne cikar ayolBen geldim millet kaçtı
Alooooooo aldırtmayın sopayı elime
Ahh az daha onları unutuyordum, Süreyya Yalçın gibi pırlantalı mayolarimi da alsam iyi olacak. Ama suç benim değil, bazen 200 M2 giyinme odasında gezerken yoruluyorum...dinlene dinlene hazirlanayim...stilettolarda önemli tabi..Pırlantalarını, elmaslarını da al. Louboutin stilettosuz olmaz.
süreyyanın köpeğinin pırlanta taşlı tokası vardı.Ahh az daha onları unutuyordum, Süreyya Yalçın gibi pırlantalı mayolarimi da alsam iyi olacak. Ama suç benim değil, bazen 200 M2 giyinme odasında gezerken yoruluyorum...dinlene dinlene hazirlanayim...stilettolarda önemli tabi..
Zaten bunlar guldu gecti guldu gecti sekerimPinam okuman lazım bacim on sayfayi oku ne cikar ayol
Çakma nasıl oluyor, bilmiyor bençakması var onların alırız ayoll.kıza 160 tl ye chanel spor ayakkabı aldım mesela.
Bende ne eksik diyordum, ayol benim kopegim yokmus...o pırlantalar boşta mi kaldı şimdi???süreyyanın köpeğinin pırlanta taşlı tokası vardı.
Vallahi hamama gidiyorum bacilar türkü çığırmayaaaaAhh az daha onları unutuyordum, Süreyya Yalçın gibi pırlantalı mayolarimi da alsam iyi olacak. Ama suç benim değil, bazen 200 M2 giyinme odasında gezerken yoruluyorum...dinlene dinlene hazirlanayim...stilettolarda önemli tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?