geyik ordinaryus profesörleri burada

Ya öyle mi diyorsun, biz kendi doğum gününde arkadaşıma hediye almasına anlam veremedik. Normal zamanda önemli değil yani tabii fiyat karşılaştırması yapılmaz.

Çocuğun haberi var mı?
Yani var ama şu an çok üzerine konuştukları bir durum olmadı. Arkadaşım uzak mesafe ilişkisi istemiyorum demişti. Çocuk zamanı gelince konuşuruz yaptı.

Ben denizin üstünü görmesemde haftada 1 kaç kere altından geçiyorum; Anacigima giderken Marmaray kullanıyorum çünkü canım kocam trafikte takılıp kalmayayim diye araba almıyor bende ultra harika maasimla Lamborghini parası biriktiriyorum falan...

Bence çocuk arkadaşın bitirmesin diye uğraşıyor.

Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırım
Pırlantalarını, elmaslarını da al. Louboutin stilettosuz olmaz.

Ayy bende anlatayım bi arkadaş 8 bilezik istemiş adam 6 bilezik yaptı diye ayrılmıştı adhhj biride erkek arkadaşı buna doğum gününde süpriz parti yapmıştı. Kızın arkadaşlarını vs hep toplamıştı kız buna dönüp niye baş başa yapmadın demişti. Sonra çocuk vakkodan eşarp ile pahalı bir markanın çantasından almıştı. Bu kadar mı vs dıye carlamıltı çocuğa yeminle çocuk kıçından yinede ayrılmıyordu aghjj

Ben yarın Rixos premiuma tatile gideceğim, Versace abiyeleri mi Louis vitton valizime yerleştirmekle meşgulüm...kocamın jest yaptığını söylememe gerek yok sanırım
çakması var onların alırız ayoll.kıza 160 tl ye chanel spor ayakkabı aldım mesela.

Canim ben hediyeyi merak ettim. Siz ne almayi düşünmüştünüz o ne almış?

Iki sekilde dusundum bende gatsbym
Ilki adam iliskiyi bitirecek ve borclu kalmak istememiş. Adami taniyan arkadasin adam onurlu mu?

Ikincisi adamin icinden gelmis sevgisinden almıştır.

Pırlantalarını, elmaslarını da al. Louboutin stilettosuz olmaz.
Ahh az daha onları unutuyordum, Süreyya Yalçın gibi pırlantalı mayolarimi da alsam iyi olacak. Ama suç benim değil, bazen 200 M2 giyinme odasında gezerken yoruluyorum...dinlene dinlene hazirlanayim...stilettolarda önemli tabi..

süreyyanın köpeğinin pırlanta taşlı tokası vardı.

Vallahi hamama gidiyorum bacilar türkü çığırmayaaaa
Anladiniz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…