geyik ordinaryus profesörleri burada

Benim ne kullanmam gerek diycem simdi liste bitmeyecek diye korkuyorum
Mutlaka kollajen kullan. Bizim yaşımız için temel ihtiyaç. Cilt tipine göre bir temizleme jeli+ tonik + serum+ nemlendirici. Göz kremi de var.
Gündüzleri mutlaka güneş kremi kullan. Evdeyken bile kullan. Kırışıklıkların en büyük sebebi güneş ışınları. Bol bol su iç.

Anaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Ben elime bile krem suremiyorum o kadar rahatsız ediyor ki gidip elimi yıkamak istiyorum.
Bu kadari nasil surecem ben birazcık minimize bir liste rica etsem olmaz mi
At resmini atayim resmimi
Görsel değerlendirme yapalim

şimdi yaşın genç ürün kullanmazsan aniden kırışır cildin şaşırırsın 1 2 yıl sonra.en azından serum al kreme gerek yok.sebamed işini görür.bir de göz kremi al tmm

O zaman cildini temiz tut ve iyi bir nemlendirici kullan. Ama güneş kremi önemli bak. Onu hiç ihmal etme.

Sadece neutrogena el kremi kullanıyorum. Yüzüme bişey sürmem, makyaj yapmam. Sigara kullanmıyorum diye nispeten sıkıntısız sanirim ama 36 olduk artık bir yerden başlamak gerek. Bende Newface estetiğine merak sardim

Bende sigara var işte.

Newface ne ki

Collegen tavsiyesi alabilirim

o zaman heyecanlı olmuyor işte.gün içinde batacaksın çıkacaksın adrenalin salgılayacaksınn .borsa sayesinde küfürede başladım usul usul içimden ediyorumm battıkça
Gümüş vakası yaşasaydın, usul usul değil bağıra bağıra küfür ederdin ceycey tecrübe konuşuyor burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…