- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.941
Mutlaka kollajen kullan. Bizim yaşımız için temel ihtiyaç. Cilt tipine göre bir temizleme jeli+ tonik + serum+ nemlendirici. Göz kremi de var.Benim ne kullanmam gerek diycem simdi liste bitmeyecek diye korkuyorum
aha peeling al.dermaderm marka bendeki bitti ama buhafta almam gerek.gratiste var efsanee bir ürünn .indirime girerse bu hafta alacağımmEvet, ama ıyı arastırmak lazım. Kırısık onleyici ne olabılır mesela
Anaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.Mutlaka kollajen kullan. Bizim yaşımız için temel ihtiyaç. Cilt tipine göre bir temizleme jeli+ tonik + serum+ nemlendirici. Göz kremi de var.
Gündüzleri mutlaka güneş kremi kullan. Evdeyken bile kullan. Kırışıklıkların en büyük sebebi güneş ışınları. Bol bol su iç.
Ilerıye dönük bırıkım bu. Mesela 3 yıl ya da 5 yılama dolar düştü altın düştü ben karsan sattım tam 330 tl kar yaptım bir günde
İçim bir degısık olduAy akışta vajinal sülük tedavisi görüyorum kaç gündür rüyama girdi geçen gün
şimdi yaşın genç ürün kullanmazsan aniden kırışır cildin şaşırırsın 1 2 yıl sonra.en azından serum al kreme gerek yok.sebamed işini görür.bir de göz kremi al tmmAnaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Ben elime bile krem suremiyorum o kadar rahatsız ediyor ki gidip elimi yıkamak istiyorum.
Bu kadari nasil surecem ben birazcık minimize bir liste rica etsem olmaz mi
At resmini atayim resmimi
Görsel değerlendirme yapalim
Aha Kıdemli bir kullanıcıMesela vücut peelingi için çok pahalı şeylere gerek yok. Rüşur taşı çok güzel peeling yapıyor. Kese de güzel bir peeling aracı.
O zaman cildini temiz tut ve iyi bir nemlendirici kullan. Ama güneş kremi önemli bak. Onu hiç ihmal etme.Anaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Ben elime bile krem suremiyorum o kadar rahatsız ediyor ki gidip elimi yıkamak istiyorum.
Alın kırısmadan botoks dıyorlar ? Ne dıyorsunuz efem?şimdi yaşın genç ürün kullanmazsan aniden kırışır cildin şaşırırsın 1 2 yıl sonra.en azından serum al kreme gerek yok.sebamed işini görür.bir de göz kremi al tmm
o zaman heyecanlı olmuyor işte.gün içinde batacaksın çıkacaksın adrenalin salgılayacaksınn .borsa sayesinde küfürede başladım usul usul içimden ediyorumm battıkçaIlerıye dönük bırıkım bu. Mesela 3 yıl ya da 5 yıl
Tabi efenim seve seve.Aha Kıdemli bir kullanıcı
Yalnız ben hıxbır sey bılmıyorum
Derin bılgılerıne ıhtıyacım var
2019 da 30 ml almıstım Boynerden. kadınlar günü indirimiyle 200 lıra bıle degıldı sanırım.Deuderm hydromax serum ile dönüşümlü kullandım gıdım gıdım 1 sene yetmişti50 mg ne kadar gidiyor
benim sağ alnım asla kırışmıyor içinde vidalar var çünkü.sola bir çare lazımm da pandemi sebebiyle gidemiyorum efemmmAlın kırısmadan botoks dıyorlar ? Ne dıyorsunuz efem?
Sadece neutrogena el kremi kullanıyorum. Yüzüme bişey sürmem, makyaj yapmam. Sigara kullanmıyorum diye nispeten sıkıntısız sanirim ama 36 olduk artık bir yerden başlamak gerek. Bende Newface estetiğine merak sardimAnaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Bende sigara var işte.Sadece neutrogena el kremi kullanıyorum. Yüzüme bişey sürmem, makyaj yapmam. Sigara kullanmıyorum diye nispeten sıkıntısız sanirim ama 36 olduk artık bir yerden başlamak gerek. Bende Newface estetiğine merak sardim
Collegen tavsiyesi alabilirimAnaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Istemem adrrnalin falano zaman heyecanlı olmuyor işte.gün içinde batacaksın çıkacaksın adrenalin salgılayacaksınn .borsa sayesinde küfürede başladım usul usul içimden ediyorumm battıkça
Gümüş vakası yaşasaydın, usul usul değil bağıra bağıra küfür ederdin ceyceyo zaman heyecanlı olmuyor işte.gün içinde batacaksın çıkacaksın adrenalin salgılayacaksınn .borsa sayesinde küfürede başladım usul usul içimden ediyorumm battıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?