geyik ordinaryus profesörleri burada

Gratisin de fp ürünleri var ben uzun zamandır gıdemedım. Tavsıyelerım olur eger ucuz dıye ön yargılı olmazsan
yoo hiç önyargım yok.tavsiye üzerine 16 tl ye morfose şampuan aldım süt özlü.saçıma o kadar iyi geldiki organixe verdiğim paralara resmen acıdımm

Advanced night repair kullanmıstım harika bi ürün ama cidden abartılı pahalı ikinci kez almadım. Alabılecek olan alsın derim nem tutma kapasitesi cok ıyı.
Kullandığım ürün bu işte. Ben diğer serumlarımla dönüşümlü kullanıyorum.

evet 63 e düştüm tam 3 kilo verdim bu hafta.gelecek hafta da 3 verirsem harika olacak
Cnm bu hızlar kilo vermek sağlıksız, hızlı verdiğini hızlı alırsın zaten. Ayrıca bağışıklık sisteminde zayiflar Allah korusun. Dün birisi diyet yaparken dengesiz beslendiğini ve covide yakalandığını anlattı mesela

Ben diyet yaparken 4 ayda 16 kilo vermiştim, hemde utanmadan kilo kilo baklava yediydim 6. Takımda bireysel de derece bile yapmıştım düşün.

yok kuzene sordum zararı yok dedi.ama ben günde 6 çeşit vitamin alıyorum.eksiz kalmıyor yani vücudumda

3 ayda 18 kilo verdim ayak kaslarim eridi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…