- 23 Aralık 2012
- 7.920
- 53.061
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.901
Advanced night repair kullanmıstım harika bi ürün ama cidden abartılı pahalı ikinci kez almadım. Alabılecek olan alsın derim nem tutma kapasitesi cok ıyı.5 ay önce Estee Lauder serum aldım. Gıdım gıdım kullanıyorum.
Ben ne bu isimleri biliyom ne ne ise yaradığını biliyorum kendimi bildim bileli ne aldiysam kullanmadan cope gitti artik bakmıyorum bileestee nin serumu harikaydı bilmem mi.son fiyatlardan sonra bakıp geçiyorum boynerde
yoo hiç önyargım yok.tavsiye üzerine 16 tl ye morfose şampuan aldım süt özlü.saçıma o kadar iyi geldiki organixe verdiğim paralara resmen acıdımmGratisin de fp ürünleri var ben uzun zamandır gıdemedım. Tavsıyelerım olur eger ucuz dıye ön yargılı olmazsan
Sami abi gelır aklıma hep bu durumlardaevet 63 e düştüm tam 3 kilo verdim bu hafta.gelecek hafta da 3 verirsem harika olacak
Biterse bir daha alamam herhalde.estee nin serumu harikaydı bilmem mi.son fiyatlardan sonra bakıp geçiyorum boynerde
Kullandığım ürün bu işte. Ben diğer serumlarımla dönüşümlü kullanıyorum.Advanced night repair kullanmıstım harika bi ürün ama cidden abartılı pahalı ikinci kez almadım. Alabılecek olan alsın derim nem tutma kapasitesi cok ıyı.
O zman gencsın senBen ne bu isimleri biliyom ne ne ise yaradığını biliyorum kendimi bildim bileli ne aldiysam kullanmadan cope gitti artik bakmıyorum bile
Ise yarıyor mu bari 50 mg 800 e yakin yazmışAdvanced night repair kullanmıstım harika bi ürün ama cidden abartılı pahalı ikinci kez almadım. Alabılecek olan alsın derim nem tutma kapasitesi cok ıyı.
botox kırışmamasını sağlar kırışıklığı dolgu düzeltirBiterse bir daha alamam herhalde.
Bir de oluşmuş kırışıklığa hiçbiri çare olmuyor. En son gidip botoks yaptırdım.
Cnm bu hızlar kilo vermek sağlıksız, hızlı verdiğini hızlı alırsın zaten. Ayrıca bağışıklık sisteminde zayiflar Allah korusun. Dün birisi diyet yaparken dengesiz beslendiğini ve covide yakalandığını anlattı meselaevet 63 e düştüm tam 3 kilo verdim bu hafta.gelecek hafta da 3 verirsem harika olacak
Alnımda derince bir çizgi vardı, açıldı. Şu anda yok. Param olduğunda göz altlarıma dolgu yaptıracağım ama.botox kırışmamasını sağlar kırışıklığı dolgu düzeltir
NerdeeeeeeO zman gencsın sen
serumum sebamed marka.ona bile zam gelmişş.kahrolsun fakirlikkkkkkKullandığım ürün bu işte. Ben diğer serumlarımla dönüşümlü kullanıyorum.
Çok güzel serum. Shiseido'dan sonra en sevdiğim marka oldu. Ama çok pahalı.Ise yarıyor mu bari 50 mg 800 e yakin yazmış
yok kuzene sordum zararı yok dedi.ama ben günde 6 çeşit vitamin alıyorum.eksiz kalmıyor yani vücudumdaCnm bu hızlar kilo vermek sağlıksız, hızlı verdiğini hızlı alırsın zaten. Ayrıca bağışıklık sisteminde zayiflar Allah korusun. Dün birisi diyet yaparken dengesiz beslendiğini ve covide yakalandığını anlattı mesela
Ben diyet yaparken 4 ayda 16 kilo vermiştim, hemde utanmadan kilo kilo baklava yediydim6. Takımda bireysel de derece bile yapmıştım düşün.
Uçankuş ceyceyhemen ifşa edeyim 38 yaşında
3 ayda 18 kilo verdim ayak kaslarim eridiCnm bu hızlar kilo vermek sağlıksız, hızlı verdiğini hızlı alırsın zaten. Ayrıca bağışıklık sisteminde zayiflar Allah korusun. Dün birisi diyet yaparken dengesiz beslendiğini ve covide yakalandığını anlattı mesela
Ben diyet yaparken 4 ayda 16 kilo vermiştim, hemde utanmadan kilo kilo baklava yediydim6. Takımda bireysel de derece bile yapmıştım düşün.
Ben de bılmıyorum .yenı yenı basladım bazı seylerı aratırmaya almayaBen ne bu isimleri biliyom ne ne ise yaradığını biliyorum kendimi bildim bileli ne aldiysam kullanmadan cope gitti artik bakmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?