- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.921
Bunu net cevaplayamam. Elimde dönüşümlü kullandığım 4 tane serum var.50 mg ne kadar gidiyor
ne yapayım noptionda bana bdv de ceyceye kim bakar yaşlı o dediii.ben de onun yaşını da ifşa ettim burada.Uçankuş ceycey
Yaptırınca sonucu yazar mısın? Bende 2 yıldır niyetlenip niyetlenip korkudan vazgeçiyorumAlnımda derince bir çizgi vardı, açıldı. Şu anda yok. Param olduğunda göz altlarıma dolgu yaptıracağım ama.
yaş kaç sorması ayıp olmasın?Ben de bılmıyorum .yenı yenı basladım bazı seylerı aratırmaya almaya
Yaş kaç?Ben de bılmıyorum .yenı yenı basladım bazı seylerı aratırmaya almaya
Tamam. Buraya öncesi sonrası da atarım.Yaptırınca sonucu yazar mısın? Bende 2 yıldır niyetlenip niyetlenip korkudan vazgeçiyorum
33Yaş kaç?
Yavaştan kollajen takviyesi ve kırışıklık önleyici ürünler için yaş uygun.
Senyaş kaç sorması ayıp olmasın?
sadece güzel üyeleri değil bunu da atın 35 den küçük arkadaş neyim istemiyorummmm
Ben öncesinde iç hastalıklarına gidip tahlil yaptırdım cnm. Karaciğer yağlanması çıkmıştı, diyetimi ona göre yazdılar. Birde ben oğlan çok küçük diye arabasi ile sürekli tempolu yürüyordum ve Leslie yapıyordum. Çok faydasını görmüştüm. Şimdi toparladı mi kasların?3 ayda 18 kilo verdim ayak kaslarim eridi
Benim ne kullanmam gerek diycem simdi liste bitmeyecek diye korkuyorumYavaştan kollajen takviyesi ve kırışıklık önleyici ürünler için yaş uygun.
Evet, ama ıyı arastırmak lazım. Kırısık onleyici ne olabılır meselaYavaştan kollajen takviyesi ve kırışıklık önleyici ürünler için yaş uygun.
ben tastamam 43 üm heryerde yazıyorum zatenn.borsada zarardayımm.al ford ol lord dedim ford battı bu haftaSen
Milyon yeddiyüz elli bin
Milyar.. sen o pereyi naptee
sen şimdilik bir kalıp hacı şakir sabun al yeterBenim ne kullanmam gerek diycem simdi liste bitmeyecek diye korkuyorum
Valla bana 15 gün gitmez herhalde50 mg ne kadar gidiyor
Sana uymayacagım kötü arkadasben tastamam 43 üm heryerde yazıyorum zatenn.borsada zarardayımm.al ford ol lord dedim ford battı bu hafta
Toparlandı saniyordum daha sonradan yine kilo vermiştim ağrılar gitmisti 5 6 ayda 19 kilo aldım suan ağrılar geri basladiBen öncesinde iç hastalıklarına gidip tahlil yaptırdım cnm. Karaciğer yağlanması çıkmıştı, diyetimi ona göre yazdılar. Birde ben oğlan çok küçük diye arabasi ile sürekli tempolu yürüyordum ve Leslie yapıyordum. Çok faydasını görmüştüm. Şimdi toparladı mi kasların?
Allah iyiliğini versinben tastamam 43 üm heryerde yazıyorum zatenn.borsada zarardayımm.al ford ol lord dedim ford battı bu hafta
ama dolar düştü altın düştü ben karsan sattım tam 330 tl kar yaptım bir gündeSana uymayacagım kötü arkadas
Gram ve dolar yeterlı bana
Çık aklımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?