- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.961
gümüş çok kazandırdı bi ara.benim bankam satmıyor alamadım.altınları 522 ye çıktığında sattım duyum alıp.şimdilerde yerlerde sürünüyor düşerse iyice gene alacağımm.Gümüş vakası yaşasaydın, usul usul değil bağıra bağıra küfür ederdin ceyceytecrübe konuşuyor burda
Ceycey bir resim denemesi daha basarisiz sonuclandiAnaaaaam ben bu kadar şey kullanamam.
Ben elime bile krem suremiyorum o kadar rahatsız ediyor ki gidip elimi yıkamak istiyorum.
Bu kadari nasil surecem ben birazcık minimize bir liste rica etsem olmaz mi
At resmini atayim resmimi
Görsel değerlendirme yapalim
BakınızBende sigara var işte.
Newface ne ki
sana güvenmiyorlar pina.bana herkes atıyor.hatta geçen gün ergenus ladycharm :abla benim resmimi neden istemiyorsun dedi.attı o da banaCeycey bir resim denemesi daha basarisiz sonuclandi
Ooo biraz daha yaşlanınca bunun peşine düşerim benBakınız
Yani nasıl olmus bu?Bakınız
Aha masraflar gıderek arttıMutlaka kollajen kullan. Bizim yaşımız için temel ihtiyaç. Cilt tipine göre bir temizleme jeli+ tonik + serum+ nemlendirici. Göz kremi de var.
Gündüzleri mutlaka güneş kremi kullan. Evdeyken bile kullan. Kırışıklıkların en büyük sebebi güneş ışınları. Bol bol su iç.
İşte benim gibi salaklar daha da yükselecek diye düşmesine rağmen beklediler sonrasında gümüş dip yaptı.gümüş çok kazandırdı bi ara.benim bankam satmıyor alamadım.altınları 522 ye çıktığında sattım duyum alıp.şimdilerde yerlerde sürünüyor düşerse iyice gene alacağımm.
uzman geldi hanımmmmmmm.koşunnnnKızlar geldümmmmmm. Estetikte iyimdir haberiniz ola
Nereler estetık?Kızlar geldümmmmmm. Estetikte iyimdir haberiniz ola
Çok meraklıyımdır valla bak senin gördüğün resmimde burnum estetikliydi. Estetiğe karşı değilim valla yaptırmayıda seviyorumuzman geldi hanımmmmmmm.koşunnnn
Saglık olsunbenim sağ alnım asla kırışmıyor içinde vidalar var çünkü.sola bir çare lazımm da pandemi sebebiyle gidemiyorum efemmm
Burnum afhhh birde ufak bir kaş kaldırma yaptım bir kaç ay oldu afhhNereler estetık?
Ben de bısı sandımBurnum afhhh birde ufak bir kaş kaldırma yaptım bir kaç ay oldu afhh
Benim bir kaşımın ucunu botoksla kaldırdı doktor. Sen nasıl kaldırttın?Burnum afhhh birde ufak bir kaş kaldırma yaptım bir kaç ay oldu afhh
Ay ben seni merak ediyorum elektra, ceycey çok güzel diyor senin içinÇok meraklıyımdır valla bak senin gördüğün resmimde burnum estetikliydi. Estetiğe karşı değilim valla yaptırmayıda seviyorum
Ya benim dudaklar kalın ama gülünce üst dudağım ınceliyor aşırı yahu o dudak nasıl inceliyor şaşırıyorumBen de bısı sandım
Benımde burun estetık.
Hatta liplift denen bısıvarmıs . O kadar pısmanım kı gırmısken onu da yaotırmadıgımayaramı deşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?